اقای زارع به نظر شما یه نفر که میانگین درصد کانونش 84 هست باید حداقل چه درصدی در این ازمون میگرفت؟
اقای زارع به نظر شما یه نفر که میانگین درصد کانونش 84 هست باید حداقل چه درصدی در این ازمون میگرفت؟
سوالات دقیقا بر وزن ازمون های سنجش امسال بود ... ظاهری ساده و گول زننده ولی چرت ! به نظر من 93 - 93 - 95 خیلی بهتر و قابل حل تر بود زیستش ً
خداروشكر خط زيست امسال ، جدا از خط آزمون ها بود ....
بنظر آسون تر از سال ٩٤ و هم سطح ٩٥ بود با تغييراتي ؛ مثلا اون كنديس رو تقريبا ٥٠ درصد بچه ها جواب نميدن چون اصلا انتظارش رو نداشتند ....
اسم هاي علمي هورمون ضد ادراري رو دادند كه بچه هايي كه بيشتر از سطح كتاب خوندند ، تفكيك بشن ( البته بنظر شخصيم )
پ . ن : آقاي زارع من وقتي زيستم تموم شد ، كلي پشيمون بودم كه چرا وقتي من سوالاتي مثل آي كيو رو با اون درجه سختي حل كردم ، اينقدر زيست چرت و آسون بود ....
بعد كه اومدم بيرون ، ديدم اونايي كه يه سال هي ميگفتن سوالات آي كيو رو نزن ، همه ميگن چرا سوالات سخت بود و ...... كلا كيف كردم .
دمتون گرم
سیوالات خیلی باکیفیت بود و برخلاف ۹۴ که خیلی غ داشت سطحشم بین ۹۴ و ۹۵ بود خودم ۹۵ رو پارسال ۸۳ درصد ۹۴ ۶۷ زده بودم خونه اما اینو حدود ۷۹ زدم احتمالا...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)