ما دوباره سبز میشویم
ببینید بچه ها من نمیدونم چرا انقد از پشت کنکور موندن میترسید...مثلا الان اونی ک داره ازاد ابداری میخونه از چی زده جلو؟فوقش با دوتا دختر دوست شده دیگه؟میلیونر شده؟یارو برق شریف بوده میاد پزشکی سن 23سالگی شماها 18 19 20 سالتونه بعدا پشیمون میشید..منم پشت کنکور بودم والا نه افسرده شدم نه چیزی درحدی تلاشمم کردم اما نه اون چیزی ک بخوام حاشیه حاشیه عمال نابودیه
ما دوباره سبز میشویم
بابا بنشینید درس بخونید والا هیچ کاری اسونتر از درس خوندن نیست اینو از منی که وارد زندگی شدم و مادر یه بچه ام بشنوید الان خونه باباتون راحت تو اتاق نشستین بدون هیچ مسئولیتی من مجبور بودم کله سحر از خواب پاشم هنوز بچه ام خواب بود برسم چند صفحه زیست بخونم غذا بپزم مهمانداری کنم و ..... تازه اگه امسال پزشکی نیارم بازم می خونم شماها چتونه اخه
ارزش یه چیزایی رو وقتی سنتون رفت بالا می فهمید شده 4سال هم پشت کنکور بمانید اما یه رشته باارزش قبول بشید مهم نیست بقیه چی میگن که مادر خود من بارها سرکوفت زد که سنت گذشته واسه چی می خونی ولی وقتی به آینده بچه و زندگیم فکر میکنم میبینم مادر پزشک بودن بهتر از خانه دار بودن هرکی هم میگه برای پول می ری سراغش باافتخار میگم آره مگه بده آدم پول در بیاره به دیگران هم کمک کنه واسه پزشک خوب بودن مهم وجدانه که به امیدخدا همه ماها درخودمون تقویت میکنیم پس بنشینید بخوانید اصلا هم اینترنت و همین انجمن کنکور نیاید فقط بخووووووونید
ما دوباره سبز میشویم
ما دوباره سبز میشویم
میدونید چیه اتفاقا می با حرف شما موافق نیستم به چند دلیل
دوره ی جوانی دوره ی مهمی پشت کنکور بودن برای همه جواب نمیده چون که ازادن تو خونه هستن و هیچ دغدغه ای ندارن. مخصوصا اگر پسر باشن انواع وسوسه ها براشون پیش میاد علی الخصوص شهوت!مادر همه ی مصیبت ها بیکاریه!برای همین توصیه می کنم به این شخص اگر رشته مورد علاقش و در شهر خودش قبول شده و توان مالشم داره حتما بره . البته این نظر من نظر نهایی با خود ایشونه.
صددرصد برین...چون واقعا واسه پزشکی عمومی////هیچ فرقی بین ازاد و دولتی نمیکنه..همینطور که امسال در دستیاری ثابت شد و رتبه یک زیر گروه یک از علوم پزشکی سبزوار بود...عمرتونو به هدر ندین...چون هر سال داره واسه پزشکی دندان دارو شرایط سخت تر میشه...به طور مثال اگه 94 میبودم با تراز 11420 تهران قبول بودم...ولی واسه سال 95..مشهد شد...هر سال داره شرایط سخت تر میشه...امسالم میبینید...
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
ما دوباره سبز میشویم
ببین دوست گلم...من جای تو بودم این پول ازاد از بابام میگرفتم میموندم برای کنکور میخوندم...
پشت کنکور برای کسی سخته ک دچار تنگنای مالیه....
ما دوباره سبز میشویم
ده سال پیش اینقد رقابت واسه پزشکی بود؟رقابت اگه بود واسه دندون بود...سال 90 هاشمی نژاد 1 مشهد 4 کلاس ریاضی داشت واسه پیش..الان یکی هم به زور داره...نشون میده که همه زرنگا دارن میرن تجربی..بعد رقابت با این جمع زرنگ....واقعا سخته نسبت به 10 سال پیش/...ضمنا ده سال پیش ظرفیتارو هم یه نگاه بنداز...مشهد 200 روزانه میگرفته..پردیس و تعهدی نبوده...الان جمعا 100 روزانه...60 پردیس..40 تعهد....یا قبولی پزشکی مشهد تا سال 93...واسه مهر 600 منطقه یک بود...95 شد 190 منطقه یک....امسال سخت ترم میشه...خب این سخت نی؟
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
اگه سخت بود دوست بنده با معدل 8/70قبول نمیشد...سامان تارم شیش ماه خوند قبول شد...سخت کنکوریه ک بگن زیر ی سال کسسی بخونه هیچی نمیشه...بابا تورخدا جو ندید...چرا فک میکنید بایان حرفا کار پیش میره....بقول شما جمعیت زیاد بود ظرفیتا زیادالان خب کمتر شده جمعیت ...زرنگا میان تجرب؟عزیزم سالی 97درصد داوطلبا زیر 50میزنن تخصصی رو؟خدایی انقد ک شماها جو میدید طراحای کنکور سختش نمیکنن...دوبار کنکور دادیم باهمین حرفای مسخره عقب موندیم یهو یکی اومد 4ماه خوند زد ترکوند بعد کل ملت اینجا پی افزایش کاهش بودن...پردیس هم جز ظرفیتاس وخیلیا پول دارن میرن ...شما چرا مشهد نگا میکنی همین تهران افزایش داشته ...بله قبول الان باز دوباره تب پزشکی گل کرده وباز میرن پزشکی بعد ده سال باز تب دندون داغ میشه...ولی هرکس تلاش کنه بهرشو میبره.....
ما دوباره سبز میشویم
دهه هفتاد کسی 500میشد ب زور قبول میشد اون سالها هم دوباره همین حرفا بود..مثلا عین این دکترا ک میری مطبشون میگن نه دندون اشباع شده..والا بخدا پسرخاله ما ازاد درس خونده پایین شهر تهرانمطب داره بهمن اسفند پییشش بودم 60الی70تومن دراورد ...اونجا فهمیدم این رشته ها هیچوقت اشباع نمیشن چون جو دادن تو خون ایرانیاس QUOTE=mohammad96;1170440]ده سال پیش اینقد رقابت واسه پزشکی بود؟رقابت اگه بود واسه دندون بود...سال 90 هاشمی نژاد 1 مشهد 4 کلاس ریاضی داشت واسه پیش..الان یکی هم به زور داره...نشون میده که همه زرنگا دارن میرن تجربی..بعد رقابت با این جمع زرنگ....واقعا سخته نسبت به 10 سال پیش/...ضمنا ده سال پیش ظرفیتارو هم یه نگاه بنداز...مشهد 200 روزانه میگرفته..پردیس و تعهدی نبوده...الان جمعا 100 روزانه...60 پردیس..40 تعهد....یا قبولی پزشکی مشهد تا سال 93...واسه مهر 600 منطقه یک بود...95 شد 190 منطقه یک....امسال سخت ترم میشه...خب این سخت نی؟[/QUOTE]
ما دوباره سبز میشویم
یکی ازعلت اینکه پشت کنکوریا نتیجه نمیگرن بعد میگن ای بابا ما ک موندیم چی شد همینه یعنی حواشی... شما میگی ده سال قبل رقابت شدید نبود ؟اهان یعنی الان ک تلگرام اینستا اینور اونرو اومدن رقابت شدید تر شده. 600هزار نفر تجربی نسبت ب 900هزارنفر 10سال قبل درس خون ترن...بخدا من نابغه نیستم ولی کنکور یعنی خرخونی منظم مداوم اینو ب باچشام دیدم...طرف فاکتوریل نمیدونه اومده ریاضی زده 65 چرا؟چون خونده خونده عین من ی ماه درمیون مسافرت بازی بازی نبوده...
ما دوباره سبز میشویم
اقا اینکه من یانارو میگم چیزی تو کیسه من نمیره فقط دلم واسه کسایی میسوزه عین 2سال قبل خودم ک برای 95 میخواستم بخونم فکر اینا بودم یهو دیدم کنکور 95 کسایی رتبه شدن ک من میگفتم محاله...فقط دلسوزیه وگرنه اگه عوضی بودم عین خیلیا میگفتم نه ول کنید نخونید وایی چیه اخه درس...ادم توهرکاری بره موفقه ...مگه ایران اروپاس ک هنرمند بشی زمین نخوری؟اونجا واسه نقاشی ارزش قاعلن اینجا بهش میگن رنگ کار تمسخر میکنن..![]()
ما دوباره سبز میشویم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)