برنامه رو مطالعه کردم به نظرم این شکلی که توی یک هفته یهو لنگر می اندازه روی دو تا درس مناسب نیست
البته اینکه به صورت جزیی مشخص کرده خیلی خوبه باعث می شه ادم بدونه کجای درس هست ولی در طول زمان مشکل زا می شه
من برای کنکور قبلیم همین کار رو کردم رتبه ام فقط 2100 شد و اصلا به اونی که می خواستم نرسیدم امسال سعیمو می کنم اشتباهات پارسالو نکنم
به نظرم در طول هفته اگه به صورت مناسب درس ها پراکنده باشه بهتره و مبحثی نباشه چون هر شخصی ضعف و قوت های خودش رو داره
و خودش بهتر می دونه توی کدوم در با ظرفیت خودش مانور بده و وقت بزاره این برنامه من برای تابستون هست
البته من از 1 ماه پیش شروع کردم ....
چه حس خوبیه وقتی می دونی می خوای چی کار کنی
(یه نکته بگم تاریخ و زمین توی برنامه من به خاطر اینکه می خوام دیپلم زیست بگیرم برای تجربی چون دیپلم ریاضی هستم و می خوام از تاثیر + استفاده کنم )
البته من در اون حد نیستم که بخوام ایراد از اساتید بگیرم ولی به طور منطقی می گم توی یک شیفت دو ساعته توی این برنامه نمی شه با تمرکز شیمی فصل رو خوند
با اینکه مقدار زمان باندی هاش کوتاه هست و تعداد زیاد ... باز هم امکان ارور توی برنامه زیاد هست ...
به طوری که شما کافیه یک مبحث رو از درس های مشخص شده جا بندازید یا یک روز نتونید درس بخونید اونوقت برنامه می ریزه به هم و از برنامه جا می مونید ...
نکته ی دیگه این برنامه مقدار توانایی و سطح درسی شما رو نمی دونه برای همین قضاوت مناسبی از مقدار درس خوندن شما نمی تونه داشته باشه !
می دونید کی می تونه بهترنین قضاوت رو داشته باشه ؟ خود شما ! خودتون ظرفیت خودتون رو می دونید و با خودتون صادق هستید ...
اگه به طور فرض دقیق سر تایمر همین برنامه رو اجرا کنید و پیش خودتون بدونید که آقا من این فلان درسو درست نخوندم ... برنامه شما رو رد می کنه جای
اشتباه نمی زاره ... برای همین به نظرم برنامه باید شخصی باشه و توسط خود فرد سبک سنگین بشه
چه حس خوبیه وقتی می دونی می خوای چی کار کنی
تو تابستون درسایی که مشکل دارید و حتمن ببندید..تو طول سال آدم تنبلیش میشه...آزمونم نرید اگه حجم مشکلاتون زیاده ولی تو تابستون حتمنننن به مشکلاتتون برسید که بعد دردسر نشه واستون.به امید عید تابستون و ول نکنید!
واسه برنامه نوشتنم از تاپیک علیرضا آروین کمک بگیرید..و برنامتونم برنامه کانون باشه
در ضمن ساعت مطالعه رو یدفه نبرید بالا که خسته نشید
واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تلهست.
من تابستون با برنامه قلم چی میخونم...
راحت میشه از سایتش دانلود کرد...
به نظرم برنامه باید کلی باشه و تفکیک ساعت رو خودت انجام بدی.
مهم اینه شما یه برنامه درست و درمون داشته باشی برای این سه ماه...
بعد هفتگی برای خودت برنامه ریزی کنی...
و هرشب قبل از خواب برنامه روز بعدت رو طبق حس و حالت بچینی...
من زیاد پای بند به این نیستم که حتما روزی سه تا اختصاصی دوتا عمومی یا هر مدل دیگه ای بخونم...
با توجه به حس و حالم , طبق برنامه هفتگیم برای روز بعدم برنامه میچینم...
ممکنه یه روز فقط یه عمومی بخونم...
فقط به این فکر میکنم که به حداقل هشت ساعت با کیفیت برسم...
آقا من برنامه تابستون کانون رو پیدا نمیکنم میخوام تیر و مرداد شهریور برنامه داشته باشم تورو خدا لینک برنامه رو بزارین خدا خیرتون بده ایشالله در قبال این کمک به همه ی خواسته هاتون برسید
خوبی از درون آدم میاد... خوبی انتخابیه... وقتی آدم نتونه انتخاب کنه، از آدم بودن هم دست میکشه.A Clockwork Orange 1971/Stanley Kubrick
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)