خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 37
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات

توصیه های روز و شب کنکور

سلام بردوستان عزیز امروز اخرین جلسه مشاورمون بود و یک سری نکات رو راجع به روز کنکور گفت که من خیلی خوشم اومد ..میگم شماهم فیض ببرید

+شب قبل کنکور باید خوابتون کامل و حداقل 8ساعترو خوابیده باشید اما خیلی از بچه به دلیل استرس خوابشون نمیبره ...برای همین حتما روز 14تیر برای ریاضیا و 15 تیر برای تجربیا رو صبح زود بلندشید وبعدازظهر هم نخوابید تا شبش راحت خوابتون ببره و باتوجه به شهرتون و نزدیکی و دوری حوزه ازمون صبح بیدار شید و توصیش این بود که صبح زور بیدار نشید حداقل 6 و حداکثر 7
      و صبحانتون هم کمل باشه

قبل خوابتون هم حتما جدوش اب سرد بگیرید ولی مواضب باشید سرما نخورید

+ روز 14تیر رو میتونید بخونید یا نخونید ولی اگر هم میخونید فقط باید مرور جزوه هاتون باشه و دیگه از ساعت 18 به بعد فقط استراحت کنید..سعی کنید با چندتا از دوستانتون که البته از نظر درسی در یک سطح هستین بیرون و پارک برین هم باعث میشه حال و هواتون عوض شه و هم باعث میشه خسته تر شی و خواب خوبیو شب داشته باشی .و به دوستانتون هم بگید درمورد درس حرف نزنند و فقط به فکر برنامه های تابستون و بعدش باشن ....شب قبل کنکور فیلم یا اهنگ گوش ندید چون شاید باعث بشه با پدیده گیر کردن اهنگ در ذهن رو به رو شوید اونایی که تجربه کردن میدوننچقدر بده

+و اما روز کنکور حتما چنددقیقه قبل ازمون دستشویی برید ......
      و یک توصیه که شاید زیاد روتین نباشه ولی خوب تاثیر گذاره نوشابه های انرزی زاست ...برای اینکه بدونید ایا بدنتون با نوشابه انرزی زا عملکردس چجوریه بهتر یک روزی که ازمون ازمایشی دارید نوشابه رو داخل بطری اب معدنی کوچک بریزید و گازش رو هم به طور کامل بگیرید و همزمان با شروع اختصاصی ها کم کم بخورید ..نوشابه های انرزی زا انرزی و کافیین زیادی دارند و باعث میشه سطح هوشیاریتون و دقتتون رو بالاتر ببره و البته یک مشکلی که داره باعث میشه ضربان قلبتون بیشتر بشه و یه خورده استرس و بی قراریتون بیشتر بشه ..پس حتما اول امتحان کنید بعد اگر دیدید جواب داد برای کنکور هم استفاده کنید ....یادتان باشد جلسه کنکور برای مخ زنی و تیپ زدن نیست پس خیلی راحت برید سر جلسه کنکور ...من با شلوار کردی و صندل میرم

+ در روز کنکور از افراد منفی باف و استرسی که باعث میشه شمارو بیتشر بترسونن دوری کنید ...سعی کنید ارام یه گوشه تا زمان برگذاری کنکور بشنید

+و توصیه به بچه های تجربی این هست که اگر سطح درسی خوبی ندارید سراغ بررسی دفترچه بچه های ریاضی نرید چون کمکی نمیکنه تو اون چند ساعت تا کنکور که نمیتونید مفهموی رو یاد بگیری ...فقط باعث استرستون میشه

و طراحای کنکور تا جایی که بتونن شباهت های بین کنکور ریاضی و تجربی رو کم میکنن تا در حق بچه های ریاضی ظلم نشه ....وگرنه اعتراض میکنن که چرا ما یابد همیشه اول کنکور بدیم؟

+و اما توصیه بعد کنکور این هست که همه از شما نتیجه کنکور را میپرسند و شماهم درجواب میگویید من خوب بودم اما بقیه بچه ها هم زیاد تلاش کرده بودند

و اینم خودم بگم که میلیون ها انسان قبل شما کنکور دادن ...پس جوری فک نکن انگار خودت فقط استرس داری امسال چیزی در حدود 800هزار نفر مثل ما هستن

ودر انتهای کلام "مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه" خداحافظ تا روز 15تیر ساعت 12.01
      ویرایش توسط am3175 : 31 خرداد 1396 در ساعت 20:26

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این مورد اخر خیییلیی جواب خوبیه

یادم باشه ب همه اینو بگم
      ?Do you Dream while you sleep or is it an Escape from the horrors of reality

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeisteR نمایش پست ها
      این مورد اخر خیییلیی جواب خوبیه

یادم باشه ب همه اینو بگم

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط am3175 نمایش پست ها
      سلام بردوستان عزیز امروز اخرین جلسه مشاورمون بود و یک سری نکات رو راجع به روز کنکور گفت که من خیلی خوشم اومد ..میگم شماهم فیض ببرید

+شب قبل کنکور باید خوابتون کامل و حداقل 8ساعترو خوابیده باشید اما خیلی از بچه به دلیل استرس خوابشون نمیبره ...برای همین حتما روز 14تیر برای ریاضیا و 15 تیر برای تجربیا رو صبح زود بلندشید وبعدازظهر هم نخوابید تا شبش راحت خوابتون ببره و باتوجه به شهرتون و نزدیکی و دوری حوزه ازمون صبح بیدار شید و توصیش این بود که صبح زور بیدار نشید حداقل 6 و حداکثر 7
      و صبحانتون هم کمل باشه

قبل خوابتون هم حتما جدوش اب سرد بگیرید ولی مواضب باشید سرما نخورید

+ روز 14تیر رو میتونید بخونید یا نخونید ولی اگر هم میخونید فقط باید مرور جزوه هاتون باشه و دیگه از ساعت 18 به بعد فقط استراحت کنید..سعی کنید با چندتا از دوستانتون که البته از نظر درسی در یک سطح هستین بیرون و پارک برین هم باعث میشه حال و هواتون عوض شه و هم باعث میشه خسته تر شی و خواب خوبیو شب داشته باشی .و به دوستانتون هم بگید درمورد درس حرف نزنند و فقط به فکر برنامه های تابستون و بعدش باشن ....شب قبل کنکور فیلم یا اهنگ گوش ندید چون شاید باعث بشه با پدیده گیر کردن اهنگ در ذهن رو به رو شوید اونایی که تجربه کردن میدوننچقدر بده

+و اما روز کنکور حتما چنددقیقه قبل ازمون دستشویی برید ......
      و یک توصیه که شاید زیاد روتین نباشه ولی خوب تاثیر گذاره نوشابه های انرزی زاست ...برای اینکه بدونید ایا بدنتون با نوشابه انرزی زا عملکردس چجوریه بهتر یک روزی که ازمون ازمایشی دارید نوشابه رو داخل بطری اب معدنی کوچک بریزید و گازش رو هم به طور کامل بگیرید و همزمان با شروع اختصاصی ها کم کم بخورید ..نوشابه های انرزی زا انرزی و کافیین زیادی دارند و باعث میشه سطح هوشیاریتون و دقتتون رو بالاتر ببره و البته یک مشکلی که داره باعث میشه ضربان قلبتون بیشتر بشه و یه خورده استرس و بی قراریتون بیشتر بشه ..پس حتما اول امتحان کنید بعد اگر دیدید جواب داد برای کنکور هم استفاده کنید ....یادتان باشد جلسه کنکور برای مخ زنی و تیپ زدن نیست پس خیلی راحت برید سر جلسه کنکور ...من با شلوار کردی و صندل میرم

+ در روز کنکور از افراد منفی باف و استرسی که باعث میشه شمارو بیتشر بترسونن دوری کنید ...سعی کنید ارام یه گوشه تا زمان برگذاری کنکور بشنید

+و توصیه به بچه های تجربی این هست که اگر سطح درسی خوبی ندارید سراغ بررسی دفترچه بچه های ریاضی نرید چون کمکی نمیکنه تو اون چند ساعت تا کنکور که نمیتونید مفهموی رو یاد بگیری ...فقط باعث استرستون میشه

و طراحای کنکور تا جایی که بتونن شباهت های بین کنکور ریاضی و تجربی رو کم میکنن تا در حق بچه های ریاضی ظلم نشه ....وگرنه اعتراض میکنن که چرا ما یابد همیشه اول کنکور بدیم؟

+و اما توصیه بعد کنکور این هست که همه از شما نتیجه کنکور را میپرسند و شماهم درجواب میگویید من خوب بودم اما بقیه بچه ها هم خوب بودند
      ممنون

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ساعت 7 باید اونجا باشی!!
      اگه بخوای 7 بیدار شی که نمیرسی!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مرسی که جواب یادم داد..جوابی نداشتم که بگم
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من این نکته :از آدم های استرسی و... دوری کنیم
      واقعا مهمه
      ممنون از تاپیک و زحمتی که کشیدی

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سپاس

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rouhollahbnd نمایش پست ها
      ساعت 7 باید اونجا باشی!!
      اگه بخوای 7 بیدار شی که نمیرسی!
      البته چون ما بچه بجنوردیم و سرو ته
      بجنورد بیشتر از 5کیلومتر نیست گفته بود

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      یه موردی که من میتونم بگم و بسی شایع هست اینکه
      بابا جان روز قبل و خود روز کنکور چیز جدیدی که قبلا امتحان نکردید برای افزایش بهره وری استفاده نکنید
      نوشابه انرژی زا و حتی دارویی که فوق تخصص براتون تجویز کرده رو ازمایش نکنید .کنکور جای این ریسک بازی ها نیست

فقط در مورد اهنگ شما گفتی یه روز من میگم یه هفته!چون میخوام شدیدا روش تاکید کنم
      صبح روز قبل کنکور بخاطر ملایم کردن اوضاع یه اهنگ شاد به اسم زنده باد عشق اثر استاد حسن شماعی زاده دانلود کردم سر ازمون
      دقیقا افتاده بود تو ذهنم و با همون ریتم و حتی همون صدای استاد داشتم زمزمه میکردم که خب مسلما کمکی نکرد
      فقط تو یه سوال حرکت شناسی که خونده بودم و فراموش کرده بودم

1171602081051246523315424227112151141178126209.jpg.png

با خوندن این قطعه از اهنگ برای سوال
      >>خیلی وقته که دیگه دلت واسم تنگ نمی شه گل ابریشم من گل که دلش سنگ نمی شه<< فرمول به یادم اومد
      ولی تو بقیه موارد با ترغیب من به رقص بابا کرم ،رقص گردن و در نهایت با کمال تعجب بریک دنس باعث کاهش تمرکزم شد
      http://dl2.khorshidmusic.ir/music/13...gh%20(128).mp3

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نه من ی جور دیگه جواب دادم پارسال
      گفتن رتبه کنکورت چند شد
      منم با طلبکاری گفتم 1 منطقه دو
      دیگه کسی سوال نپرسید
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سر جلسه کنکور با ساپورت رفتم
      خیلی راحت بودم
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      وای من مشکل خواب دارم پارسال ۲،۳خوابیدم ۵،۴۵ هم بلند شدم امسالم صبح زود بلند نمیشم باید از فردا اومی کنم خوابمو
      برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی

کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه از خواب پاشید ببینید ساعت 8:15 عه،چی میکنید؟

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uouo نمایش پست ها
      اگه از خواب پاشید ببینید ساعت 8:15 عه،چی میکنید؟
      خخخخخ واقعا تاحالافکر نکردم ولی اگه کسی خونده باشه فک کنم خودکشی کنه
      وی یکی مث ما که زیاد نخوندیم از خودامونه سال بعدش بریم

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن