سلام بردوستان عزیز امروز اخرین جلسه مشاورمون بود و یک سری نکات رو راجع به روز کنکور گفت که من خیلی خوشم اومد ..میگم شماهم فیض ببرید
+شب قبل کنکور باید خوابتون کامل و حداقل 8ساعترو خوابیده باشید اما خیلی از بچه به دلیل استرس خوابشون نمیبره ...برای همین حتما روز 14تیر برای ریاضیا و 15 تیر برای تجربیا رو صبح زود بلندشید وبعدازظهر هم نخوابید تا شبش راحت خوابتون ببره و باتوجه به شهرتون و نزدیکی و دوری حوزه ازمون صبح بیدار شید و توصیش این بود که صبح زور بیدار نشید حداقل 6 و حداکثر 7
و صبحانتون هم کمل باشه
قبل خوابتون هم حتما جدوش اب سرد بگیرید ولی مواضب باشید سرما نخورید
+ روز 14تیر رو میتونید بخونید یا نخونید ولی اگر هم میخونید فقط باید مرور جزوه هاتون باشه و دیگه از ساعت 18 به بعد فقط استراحت کنید..سعی کنید با چندتا از دوستانتون که البته از نظر درسی در یک سطح هستین بیرون و پارک برین هم باعث میشه حال و هواتون عوض شه و هم باعث میشه خسته تر شی و خواب خوبیو شب داشته باشی .و به دوستانتون هم بگید درمورد درس حرف نزنند و فقط به فکر برنامه های تابستون و بعدش باشن ....شب قبل کنکور فیلم یا اهنگ گوش ندید چون شاید باعث بشه با پدیده گیر کردن اهنگ در ذهن رو به رو شوید
اونایی که تجربه کردن میدوننچقدر بده
+و اما روز کنکور حتما چنددقیقه قبل ازمون دستشویی برید ......
و یک توصیه که شاید زیاد روتین نباشه ولی خوب تاثیر گذاره نوشابه های انرزی زاست ...برای اینکه بدونید ایا بدنتون با نوشابه انرزی زا عملکردس چجوریه بهتر یک روزی که ازمون ازمایشی دارید نوشابه رو داخل بطری اب معدنی کوچک بریزید و گازش رو هم به طور کامل بگیرید و همزمان با شروع اختصاصی ها کم کم بخورید ..نوشابه های انرزی زا انرزی و کافیین زیادی دارند و باعث میشه سطح هوشیاریتون و دقتتون رو بالاتر ببره و البته یک مشکلی که داره باعث میشه ضربان قلبتون بیشتر بشه و یه خورده استرس و بی قراریتون بیشتر بشه ..پس حتما اول امتحان کنید بعد اگر دیدید جواب داد برای کنکور هم استفاده کنید ....یادتان باشد جلسه کنکور برای مخ زنی و تیپ زدن نیست پس خیلی راحت برید سر جلسه کنکور ...من با شلوار کردی و صندل میرم
+ در روز کنکور از افراد منفی باف و استرسی که باعث میشه شمارو بیتشر بترسونن دوری کنید ...سعی کنید ارام یه گوشه تا زمان برگذاری کنکور بشنید
+و توصیه به بچه های تجربی این هست که اگر سطح درسی خوبی ندارید سراغ بررسی دفترچه بچه های ریاضی نرید چون کمکی نمیکنه تو اون چند ساعت تا کنکور که نمیتونید مفهموی رو یاد بگیری ...فقط باعث استرستون میشه
و طراحای کنکور تا جایی که بتونن شباهت های بین کنکور ریاضی و تجربی رو کم میکنن تا در حق بچه های ریاضی ظلم نشه ....وگرنه اعتراض میکنن که چرا ما یابد همیشه اول کنکور بدیم؟
+و اما توصیه بعد کنکور این هست که همه از شما نتیجه کنکور را میپرسند و شماهم درجواب میگویید من خوب بودم اما بقیه بچه ها هم خوب بودند