خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 41
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

لطفا فوری !! تغییر رشته از تجربی به ریاضی ( کنکور 97 )

سلام دوستان
      من می خوام از رشته تجربی به رشته ریاضی تغییر رشته بدم سوالم اینه که چقدر میتونم توی یک سال موفق بشم ؟
      من الان وضعم توی تجربی خیلی خوبه .. تراز آزمون هام خوبه .. دروس زمین و زیست رو 2 ساله که دارم کنکوری و فوق العاده می خونم .. اما از طرفی ریاضیم از زیست هم بهتره و توی آزمونها فعلا 75 تا 80درصد میزنم .. (زیست رو معمولا 70 میزنم )
      دوستان ریاضی کمک کنن آیا ذهنیتی که الان من از ریاضی تجربی دام واسه ریاضیات تخصصی رشته ریاضی هم میتونه یکسان باشه ؟ یعنی میتونم اونجا هم تا حد خوبی موفق بشم ؟ ( من صد در صد باتوجه به پشتکار وحشتناکی که دارم مطمعنم اگه تجربی رو ادامه بدم رتبم به تهران خواهد خورد !! اما دریغا یک ذره علاقه به پزشکی و امثالهم
      )
      و اینکه دوستان ریاضی که که توی دانشگاه های تراز اول هستن .. آیا واقعا درسی رو که توی دانشگاه میدن اونقدر کاربردی و هدفمند هست که واقعا یه متخصص و یه مهندس کاربلد از دانشگاه بیرون بیاد یا اینکه باید بیشتر روی تجربه تمرکز کنی ؟!
      کمک کنید دوستان تا توی 2 ، 3 روز آینده تصمیم نهاییم رو بگیرم تا تمام تمرکزم رو روی یه چیز بذارم !

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست گرامی اگه واقعا وضعیتت تو تجربی جوریه که زیر 10 یا حتی 15 هزار کشوری میشی نرو ریاضی
      اشتباه منو تکرار نکن
      تو ریاضی هیچ خبری نیست متاسفانه
      دیگه از برق شریف بالاتر نداریم که.یا میرن خارج یا مث محمد احمدی میان تجربی یا اینجا میمونن که اگه شانس بیارنو یه پارتی خوب داشته باشن با حقوق بخور و نمیر کار پیدا میکنن.
      تجربی فقط پزشکی نیست تنوع رشته هاش زیاده البته درسته که بیشترشون یه جوری به بیمارستان ربط دارن.
      شما مثلا میتونی دارو بخونی که ربطی به بیمارستان و اینا زیاد نداره.
      و در مورد علاقه هم بگم که نمیدونم چن سالتونه ولی مطمئن باش 7-8 سال بعد که با مدرک مهندسی نتونستی خرج خودتو دربیاری و وابسته به جیب پدرت مونده باشی به هرچی علاقه و مهندسی و ریاضیه لعنت میفرستی و افسوس میخوردی.
      البته در تمام جنبه های زندگی همیشه استثنائات وجود داره بحثم رو اونا نیست.
      بهر حال فقط به الان یا سال بعدت فکر نکنید. ده پونزده سال بعد رو در نظر بگیرید که میخاید تو کشوری که صنعتش صفره مهندسی بخونید.
      امیدوارم هر تصمیمی گرفتید سالهای بعد پشیمان نشید.
      stay focused and never give up

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirtedlice نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من می خوام از رشته تجربی به رشته ریاضی تغییر رشته بدم سوالم اینه که چقدر میتونم توی یک سال موفق بشم ؟
      من الان وضعم توی تجربی خیلی خوبه .. تراز آزمون هام خوبه .. دروس زمین و زیست رو 2 ساله که دارم کنکوری و فوق العاده می خونم .. اما از طرفی ریاضیم از زیست هم بهتره و توی آزمونها فعلا 75 تا 80درصد میزنم .. (زیست رو معمولا 70 میزنم )
      دوستان ریاضی کمک کنن آیا ذهنیتی که الان من از ریاضی تجربی دام واسه ریاضیات تخصصی رشته ریاضی هم میتونه یکسان باشه ؟ یعنی میتونم اونجا هم تا حد خوبی موفق بشم ؟ ( من صد در صد باتوجه به پشتکار وحشتناکی که دارم مطمعنم اگه تجربی رو ادامه بدم رتبم به تهران خواهد خورد !! اما دریغا یک ذره علاقه به پزشکی و امثالهم
      )
      و اینکه دوستان ریاضی که که توی دانشگاه های تراز اول هستن .. آیا واقعا درسی رو که توی دانشگاه میدن اونقدر کاربردی و هدفمند هست که واقعا یه متخصص و یه مهندس کاربلد از دانشگاه بیرون بیاد یا اینکه باید بیشتر روی تجربه تمرکز کنی ؟!
      کمک کنید دوستان تا توی 2 ، 3 روز آینده تصمیم نهاییم رو بگیرم تا تمام تمرکزم رو روی یه چیز بذارم !
      دوست عزیز منم دقیقا پارسال تابستون حالو وضع تو رو داشتم......یه نصحیت بهت بکنم قبل اینکه کاری بکنی با مشاور حرف بزن.......وببین به خواسته هات از تجربی هم میتونی برسی؟......واینکه رویایی فکر نکن.
      این سه نصیحت از روی تجربه بود

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      ببین اگه وضعیت مالیت خوبه بشین برا ریاضی بخون یه دانشگاه اپلای بگیر برو که الان ریاضیای که اونورن وضعشون از خیلی از پزشکای توپ ترو بهتره کارشونم خیلی حیاتی دکترای ماست
      اما اگه نمیتونی به نظر منم نرو
      با یه متخصص حتما مشورت کن

کد:
      اطمینان دارم یه روز خوب میاد

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      تا کی میخوایم واسه بقیه تصمیم بگیریم و عقاید خودمون رو تو مخ بقیه فرو کنیم؟

هرکس یه علاقه و مسیری واسه طی کردن داره
      چرا طوری صحبت میکنیم که طرف از زندگیش سیر بشه
      انگار که انتخاب رشته های ریاضی مثل مرگه و رشته های تجربی رو بی عیب و نقص نشون بدیم
      و با اطلاعات غلط دادن بقیه رو گمراه نکنیم
      بذاریم خودشون با شرایط خودشون تصمیم بگیرن
      با جو جامعه و مدگرایی باعث آشفتگی بقیه نشیم

اولا که هیچ رشته ای آسون نیست
      دوما علاقه خیلی مهمه
      اگه علاقه نداری سمت رشته ای که نمیخوای و از طرفی هم خیلی عالی باشه نرو که ضرر میکنی
      داشتن پشتکار هم عالیه خب
      و اینکه توی رشته های مهندسی و علوم صرفا ریاضی کافی نیست
      باید فیزیک و شیمی و تفکر وسیعی داشته باشی

موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قصد تحمیل اعتقادات ندارم
      از تجربم میگم ک خیلی تو قید و بند علاقه نباش علاقه ی نوع دیده ب قضیه ست میتونه عوض شه
      ولی شرایط کارو بازارو نمیتونیم عوض کنیم
      یکی میشناسم فوق لیسانس مکانیک از تهران گرفته سرکارم رفته ولی درامدش چقده تو اون سن برای ی پسر کفایت میکنه؟
      کساییم میشناسم همون سرکارم نتونستن برن
      ولی اگ اوضاع خیلی حاده هیچ جوره با تجربی کنار نمیای و ازار دهنده ست و اوضاع مالیت خوبه میتونی خودت کارافرین باشی حتی خب ریاضی بهتره برات

راجب درساشم با پشتکاری ک داری اره صددرصد میتونی موفق شی اونقد چیز خاصی نداره کسی نتونه انجامش بده
      منم خودم تغییر رشته دادم از تجربی ب ریاضی الانم دارم تغییر میدم از ریاضی ب تجربی
      ولی بنظرم سال اولت باشه بیای ریاضی و با اونهمه درس ریاضی مواجه شی هنگ کنی-__-
      با مشاورم صحبت کن
      البت من اونموقه ها ک صحبت میکردم خیلی چرت میگفتن اخر باید خودت تصمیم بگیری
      موفق باشی کلا : )))

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      اتفاقی که الان افتاده و کاملا هم بدیهی هست
      اینه که دیگه نباید دنبال این باشی که دولت و بخش های دیگه واست کار کنار بذارن و مشخص باشه که توی آینده دقیقا میخوای چیکار کنی
      باید بدونی که فقط خودتی و مدرکت و ایده هایی که داری واسه شروع به کار
      همین

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      تا کی میخوایم واسه بقیه تصمیم بگیریم و عقاید خودمون رو تو مخ بقیه فرو کنیم؟

هرکس یه علاقه و مسیری واسه طی کردن داره
      چرا طوری صحبت میکنیم که طرف از زندگیش سیر بشه
      انگار که انتخاب رشته های ریاضی مثل مرگه و رشته های تجربی رو بی عیب و نقص نشون بدیم
      و با اطلاعات غلط دادن بقیه رو گمراه نکنیم
      بذاریم خودشون با شرایط خودشون تصمیم بگیرن
      با جو جامعه و مدگرایی باعث آشفتگی بقیه نشیم

اولا که هیچ رشته ای آسون نیست
      دوما علاقه خیلی مهمه
      اگه علاقه نداری سمت رشته ای که نمیخوای و از طرفی هم خیلی عالی باشه نرو که ضرر میکنی
      داشتن پشتکار هم عالیه خب
      و اینکه توی رشته های مهندسی و علوم صرفا ریاضی کافی نیست
      باید فیزیک و شیمی و تفکر وسیعی داشته باشی

موفق باشی
      کسی که میاد اینجا تاپیک بزنه =یعنی من حاضر هستم نظر دیگران درمورد این مسئله از زندگیم ببینم
      کسیم نخواست نظرشو تحمیل کند
      اینا همه میدونم یا کساییم هستن که نمیخوان ببینن
      متاسفانه تو کشور ما وضعیت ریاضی خوب نیست و فارق اتحصیلان در حرفه های دیگه مشغول به کارن بر عکس وضعیت ریاضیا تو خارج از کشور صد بعض ما تجربیاست
      یک پولدار ریاضی صد برابر پولدار تر از یک پولدار تجربیه پول ریاضیا nبه توان nهست در حالی دکتر ها تا یه سقفی پول دریافت میکنند

کد:
      اطمینان دارم یه روز خوب میاد

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      )
      ریاضیات رشته ریاضی اصل کارش همون پیش‌دانشگاهیشه، 50% سوالات هم از همونجاست.
      حسابان تا حد زیادی مثل همون ریاضی 3 شماست، جبر خیلی سادست و هندسه2 هم در حد همون هندسه1 تقریبا.
      پس خیلی بعیده به مشکل بر بخوری، نگران نباش.
      اینجا هم کسی کف‌بینی اینترنتی بلد نیست که بتونه از پشت سیستم تشخیص بده برای شما چی خوبه و چی بده حتما یه پرس‌وجو درست حسابی خودت بکن
      و اینکه حتما تصمیمی رو بگیر که خودت درست میدونی، مشاور فقط نظر حرفه‌ایش رو میده، تصمیم نهایی رو حتما خودت بگیر حتی اگه 4 سال دیگه مثل سگ پشیمون بشی

You Brilliant Bas*tard
      ویرایش توسط TheBadCat : 27 خرداد 1396 در ساعت 23:36

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      )
      تخصصی هاش خیلی سختر از ریاضیات تجربی هست و یه سری درس های چرت مثل هندسه و گسسته داره که حالت بهم میخوره ازش شایدم من این حسو نسبت بهش دارم.اگه میدونی تواناییش رو داری این کارو بکن
      خدایا تکیه بر لطف تو دارم نا امیدم مکن...

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      مباحث دیفرانسیل و حسابان تفاوت زیادی با ریاضی سوم و پیش تجربی نداره، فقط کمی گسترده تره....مباحثش ایناس، تابع مثلثات مشتق دنباله حد کاربردمشتق انتگرال که فکر نمیکنم مشکلی باهاشون داشته باشین

جبر، فصلای اولش یه سری مباحث مضخرف( از نظر من البته) داره در مورد استدلال و استقرا... بقیشم احتماله که باز فکر نمیکنم مشکلی باهاش داشته باشین

هندسه۳ بیشتر در مورد خط و مختصات واین جور چیزاس، یه فصلشم راجبه دایره و زاویس

هندسه تحلیلی فصلای اولش راجبه مختصاته، فصل سومش مقاطع مخروطیه که تجربی هام دارن، فصلای آخرشم( که من شخصا خیلی باهاش حال میکردم) راجبه ماتریس و معادله های سه معادله سه مجهولیه

میمونه گسسته که نمیتونم توضیحی راجبش بدم، چون خودم هیچوقت درکش نکردم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انقد تو اینجور تاپیک ها بحث کردیم خسته شدیم

دوست عزیز اصل علاقه اس اینم که میگن اصل بازار کار و اینه همش حرفه من خودم کلی فکر کردم چه ارزشی داره من دکتر بشم اما فقط برا پول باشه ؟؟ اصن بعد یه مدت ادم حالش به هم میخوره .
      بازار کاری هم که دوستان در نظر گرفتن الان هستش اما بازار کار در اینده و زمان ما برای مهندسی ها بیشتر کار خواهد بود تا پزشکی الانم بیشتر کار هست منتها اون تخصص و تفکر تو ملت ما وجود نداره با چار تا کتاب خوندن و تو شریف خوندن ادم مهندس نمیشه باید تلاش کنی همراه درس کار بکنی و جون بکنی که چیزی بشی اما اگه علاقه باشه مسیر همواره .

برا پزشک شدن هم همین مسیر هست وسخته و هر فارغ التحصیل پزشکی هم پزشک نیست (از لحاظ تخصص و عملکرد البته تو پزشکی شاید مسیر راحت تر باشه بعد در اومدن)

یه چیز دیگه هم هست خارج از کشور هم مخصوصا تو اروپا شدیدا به مهندس نیاز هست اما پزشک نیاز ندارن مگر پزشک های تکی مثل پ.سمیعی

درس های ریاضیات رشته ریاضی فیزیک هم زیاد سنگین نیست کلا تجربی و ریاضی راحت میتونن به هم تبادل داشته باشن تفاوت انچنان ندارن توی دروس .

علاقه و توانایی و استعدادتون رو در نظر بگیرید (علاقه هم به نظرم به رشته های دانشگاهی بیشتر در نظر بگیرید این که من مثلا ریاضی دوست دارم حتما رشته عمران که دوست ندارم باید ببینم من چه رشته ای رو دوست دارم نه چه درسی ) ببخشید که سرتون رو درد اوردم

بهترین انتخاب رو خود ادم میکنه و بهترین مشاور خود آدمه موفق باشید
      به محض این که از یادگرفتن دست بردارید شروع به مردن می کنید

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از همه دوستانی که نظر دادن و منو راهنمایی کردین
      متاسفانه من توی یه استان محروم و توی یه شهرستان محروم تر دارم زندگی مینکنم و هیچ مشاور حرفه ای یا کاربلدی رو اینجا نمی تونید پیدا کنید
      واسه همین از شما دوستان کمک خواستم ..
      یه سوءتفاهمی که پیش اومده اینه که من توی رشته ریاضی دنبال استخدامی نیستم حقیقتا ..
      من علاقه اصلی و کودکیم علوم کاپیوتر ، شبکه و نرم افزار بوده .. و ایده های خوبی هم دارم !
      نمیگم خانواده ثروتمندی هم دارم نه ! ولی خانواده یه متوسط یه ذره رو بالایی هستیم و بالاخره با کمی پس انداز و اینور و اونور و وام گرفتنا تا 100 میلیون رو میتونم واسه سرمایه گذاری جور کنم .. و قصد دارم یکی از ایده هام رو به یه استارت آپ تبدیل کنم و چه موفق بشم وچه نشم حداقل اینه که به پای عشقم سوختم .. فردا پس فردا اگه پزشکی هم اشباع بشه و بیکاری شدید پیش بیاد اونوقت چطوری شکستم رو به خودم بقبولونم !؟
      با توجه به اینا دوس دارم برم به ریاضی ولی از طرفی هم از این میترسم که نتونم به اون هدفم توی یکسال برسم !! چون که دوس دارم همین سال اول وارد دانشگاه بشم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      لایک باهات موافقم merlin021 به نظرم چندین سال دیگه کار مهندسا میگیره بشدت به خصوص اونایی که با علم روز و تکنولوژی اینا سرکار دارن.
      الا هرکاری بخوایی کنی شده اینترنتی یه چند سال دیگه قول میدم چیزی ه اسم سوپر مارکت این چیزا نباشه
      بعدش به قول دوستان اون ور خیلی بهت اهمیت میدن زیاد مهم نیس مدرک گرفتی از کجا توی ریاضی مهم هستا اما نه اون قدر که مدرک گرا باشیم اما خب بالاخره مدرک لازمه (پرس و جو کردم که میگم) مهم به قول دوستان ایده و طرحی و عرضه ای هست که ادم داره اینه که موفقت میکنه
      خودت تصمیم بگیر و برو سراغ علاقت نه مث من که بزور فرستادنم تجربی موندم توش()

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ولی من بهت میگم علاقه و استعداد حرف اول رو میزنه...
      اگر بری تو رشته ای که عاشقش باشی و براش جون بزاری به موفقیت میرسی...
      به نظرم اونی که رفته باستان شناسی رو با عشق خونده و الان با تحقیقاتش تو دنیا حرف برای گفتن داره خیلی بهتر از اونی که
      رفته بدون علاقه پزشکی خونده و به زور شده یه پزشک...نه حال خودشو داره نه حال مریضاش...
      صرفا به خاطر خاص بودن یه رشته ای نرید دنبالش...به استعدادتون علاقه هاتون توجه کنید...

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)