رو بورس بودن که ملاک محسوب نمیشه .....
فیزیک مبتکران هم رو بورس نبود . تا پارسال که من حتی اسمشم نشنیده بودم تا اینکه مصاحبه محمد بابایی رو دیدم (رتبه 144 کشور)که کنکور 94 رو 28 درصد زد با گاج ولی 95 رو با مبتکران 80 زد
حالا اگه میخوای بین این دوتا ( مهروماه و خیلی سبز ) انتخاب کنی بنظر من خیلی سبز بهتره . مهروماه پاسخنامه هاش گیج کنندست یکم .
ولی اگه میخوای خیلی سبز بگیری بهتره آبی کانون هم بگیری چون خیلی سبز تستای کنکور رو خیلی کم اورده .
هم مهروماه هم خیلی سبز کتابای خوبی اند همش بستگی به خود فرد داره که بخونه یا نخونه .
همون بابایی که گفتم ریاضیی رو با خیلی سبز 83 زده علیرضا اروین هم با مهروماه 78 زده ( یعنی تقریبا مثل هم زدن )
درسنامه خیلی سبز بهتر از مهرو ماهه
ولی سوالای مهر وماه از خیلی سبز بهتره
ولی به ظرم هر دوش خوبه بستگی به وضعیت تحصیلی خودون داره و این که پایه تون در چه حد باشه
جفتشون در نهایت دو تایه! چندان فرق آنچنانی ندارن با هم منتهی حالا ؛
ـ اونایی که پایه مناسبی دارن و نیاز به تست های یه خورده سطح بالاتری دارن مهروماه رو انتخاب میکنند
ـ اونایی هم که پایه نسبتا مناسبی دارن و نیاز به درسنامه هایی با شرح و بسط دادن! جامع تری دارن خیلی سبز رو انتخاب میکنند
البته نمونه صفحاتشون رو حتما بررسی کنید تا با شیوه آموزش مولف و سبک کتاب آشنا بشید و در نهایت ببینید با کدوم راحت تر هستید
موفق باشید
ریاضیات جامع خیلی سبز گزینه مناسبیه
یو نایس چیه دیگه!؟ ، تو گوگل ترنسلیت انگلیسی بزن داداش تلفظش رو گوش کن آبرومون رو بردی ( مزاح )
https://translate.google.com/#fa/en/unienc
حالا به موقعش متوجه میشید
ویرایش توسط saj8jad : 27 خرداد 1396 در ساعت 20:47 دلیل: جزئی
اخه همه چیزای متفاوت میگن یکی میگه اگه پایت قویه مهروماه یکی دیگه میگه خیلی سبز + آخرش هم نفهمیدیم کدوم بهتره برای کنکورمون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)