خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 234
    1. Top | #166
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خدا وکیلی چجوری انرژی دارین منکه اگه غذا نخورم log off میشم
      روزه میگیرم ولی درس نمیخونم

2. Top | #167
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ببخشید ها ولی پشت کنکوری ها و فارغ التحصیل ها بیشتر از متولد های 78 79 هستن

البته در هر صورت کلا 3000 نفر خواهند بود که درست درس بخونن تا اخرش شایدم کمتر

3. Top | #168
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​چرا فک میکنی کتابای کانون بده؟ابی زیست فیزیک ریاضی عالیه عالی
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      ایشون منابعش به طور مشکوک از ابی قلمچی هس
      ما دوباره سبز میشویم

4. Top | #169
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ​قربون دهنت...چنان میگن 97 فلانه...
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.hzF نمایش پست ها

ببخشید ها ولی پشت کنکوری ها و فارغ التحصیل ها بیشتر از متولد های 78 79 هستن

البته در هر صورت کلا 3000 نفر خواهند بود که درست درس بخونن تا اخرش شایدم کمتر
      ما دوباره سبز میشویم

5. Top | #170
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      ​چرا فک میکنی کتابای کانون بده؟ابی زیست فیزیک ریاضی عالیه عالی
      زیست موافقم......اما ریاضی و فیزیکنمی دونم

6. Top | #171
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      زیست موافقم......اما ریاضی و فیزیکنمی دونم
      کتابای قلمچی سوال کنکور یا سوالای خودشونن پس نمیشه گفت بدن

7. Top | #172
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بخدا قسم هستن کسیایی شهرای دور فقط چون بورسیه کانون هستند از ابی کانون استفاده میکنن باهمونم نتیجه عالی میگرن..چون عین ماها وسواس الگو خیلی سبز قهوه ایی ندارن
      ما دوباره سبز میشویم

8. Top | #173
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      بخدا قسم هستن کسیایی شهرای دور فقط چون بورسیه کانون هستند از ابی کانون استفاده میکنن باهمونم نتیجه عالی میگرن..چون عین ماها وسواس الگو خیلی سبز قهوه ایی ندارن
      حرفت درسته ، ولی کسی که میخواد منبع خوب انتخاب کنه پس حتما گزینه های بهتر و بیشتری از اون دانش اموز بورسیه داره ، وظیفه ی ماهم نشون دادن بهترین منبع از روی تجربه خودمون و امکانات اون کتاب هست ، کتاب آبی قلم چی کتاب خوبیه ولی فقط برای تست های سراسری که اون تست ها رو هم کتاب های دیگه هم دارن ، قلم چی کتاب هاشو توسعه نمیده و وقت براش نمیذاره بخاطر اینکه مطمئنه کتابارو به زورم شده میده به دانش اموزای آزمونش

9. Top | #174
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط slog نمایش پست ها
      خدا وکیلی چجوری انرژی دارین منکه اگه غذا نخورم log off میشم
      روزه میگیرم ولی درس نمیخونم
      اینکه خوبه :/ من ناهار دو پرس برنج نخورم shut down میشم

10. Top | #175
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام...منم هستم
      دیروز فارغ شدم...کنکور امسالو خیلی شل گرفتم هزار دفه خواستم شرو کنم ولی نکردم ولی الانکنکور97 به هیچ عنوان از دستم در نمیره افسارش تودستمه
      برنامه ریختم تا تقریبا22دی درسارو تموم میکنم...بنظرتون برامنی که از الان شرو کنم و فارغ التحصیلم دیر نیس تا22دی؟؟
      بعد از اون میخوام برم ازمون قلم
      هدف اولم:نهاییارو بدجور خراب کردم شهریور باید منتظر باشم که دوباره برم امتحان بدم
      هدف اصلیم:پزشکی مشهد
      منابعم:
      زیست:iq+دوم و سوم خیلی سبز+پیش الگو+لقمه ها+ابی کانون+ژنتیک تخته سیاه و مهروماه+ گیاهی تخته سیاه
      شیمی:دوم و سوم مبتکران+پیش خیلی سبز+موج ازمون پیش و پایه+خط ویژه+ابی کانون+مسائل استو مهروماه
      فیزیک:4جلدی خیلی سبز+ابی کانون
      ریاضی:خیلی سبز+تخته سیاه+ابی کانون
      زمین:خیلی سبز
      دینی:گاج
      زبان:مبتکران+تیک8+لقمه ها+ازمتن نترسیم
      فارسی:نشر دریافت
      قرابت:الگو و دریافت+ارایه الگو+لغت و املا:خیلی سبز و لقمه+تاریخ ادبیات:لقمه+جامع خیلی سبز
      عربی:سفید گاج+لقمه
      بعد اینکه اینارو خوندم و خواستم برم ازمون برا درسای تخصصی منبع دیگه میگیرم و کتابای دور دنیا...منابعم خوبن؟؟برنامم چطور؟؟
      ساعث مطالعمم از شنبه از8ساعته البته نمیدونم کارم درسته یانه که ازاول از8ساعت شرو میکنم

11. Top | #176
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      سلام...منم هستم
      دیروز فارغ شدم...کنکور امسالو خیلی شل گرفتم هزار دفه خواستم شرو کنم ولی نکردم ولی الانکنکور97 به هیچ عنوان از دستم در نمیره افسارش تودستمه
      برنامه ریختم تا تقریبا22دی درسارو تموم میکنم...بنظرتون برامنی که از الان شرو کنم و فارغ التحصیلم دیر نیس تا22دی؟؟
      بعد از اون میخوام برم ازمون قلم
      هدف اولم:نهاییارو بدجور خراب کردم شهریور باید منتظر باشم که دوباره برم امتحان بدم
      هدف اصلیم:پزشکی مشهد
      منابعم:
      زیست:iq+دوم و سوم خیلی سبز+پیش الگو+لقمه ها+ابی کانون+ژنتیک تخته سیاه و مهروماه+ گیاهی تخته سیاه
      شیمی:دوم و سوم مبتکران+پیش خیلی سبز+موج ازمون پیش و پایه+خط ویژه+ابی کانون+مسائل استو مهروماه
      فیزیک:4جلدی خیلی سبز+ابی کانون
      ریاضی:خیلی سبز+تخته سیاه+ابی کانون
      زمین:خیلی سبز
      دینی:گاج
      زبان:مبتکران+تیک8+لقمه ها+ازمتن نترسیم
      فارسی:نشر دریافت
      قرابت:الگو و دریافت+ارایه الگو+لغت و املا:خیلی سبز و لقمه+تاریخ ادبیات:لقمه+جامع خیلی سبز
      عربی:سفید گاج+لقمه
      بعد اینکه اینارو خوندم و خواستم برم ازمون برا درسای تخصصی منبع دیگه میگیرم و کتابای دور دنیا...منابعم خوبن؟؟برنامم چطور؟؟
      ساعث مطالعمم از شنبه از8ساعته البته نمیدونم کارم درسته یانه که ازاول از8ساعت شرو میکنم
      منابعت خوبه.اگه من جای شما بودم با برنامه قلم ،سنجش یا گزینه دو پیش میرفتم ولی اگه میدونی کار درستی داری میکنی همین کارو بکن.برای شروع 8 ساعت زیاده با 4-5 ساعت شروع کن
      خدایا تکیه بر لطف تو دارم نا امیدم مکن...

12. Top | #177
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.salehi نمایش پست ها
      منابعت خوبه.اگه من جای شما بودم با برنامه قلم ،سنجش یا گزینه دو پیش میرفتم ولی اگه میدونی کار درستی داری میکنی همین کارو بکن.برای شروع 8 ساعت زیاده با 4-5 ساعت شروع کن
      خب برنامم اینجوریه که برنامه ی قلم چی توی سال تحصیلیو از الان شرو کنم و مثلا ازمون23مهرو بودجه بندیشو برای 2هفته ی دیگه بخونم...اینجوری تا دی مطمئنم درسام یه دورشون بامروراش کامل انجام میشه نیم دومم برم قلم چی درسام دوباره دوره میشن...برنامم خوبه یانه؟؟

13. Top | #178
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f.r.ch.m.7871 نمایش پست ها
      خب برنامم اینجوریه که برنامه ی قلم چی توی سال تحصیلیو از الان شرو کنم و مثلا ازمون23مهرو بودجه بندیشو برای 2هفته ی دیگه بخونم...اینجوری تا دی مطمئنم درسام یه دورشون بامروراش کامل انجام میشه نیم دومم برم قلم چی درسام دوباره دوره میشن...برنامم خوبه یانه؟؟
      قلم چی به اندازه کافی مرور داخل برنامش هست.به فکر زود تموم کردن نباش.فارغی یا امسال میری پیش؟
      خدایا تکیه بر لطف تو دارم نا امیدم مکن...

14. Top | #179
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان لطفا در نظر سنجی شرکت کنید
      http://forum.konkur.in/thread52676-2.html#post1130497

با عرض پوزش از استارتر

15. Top | #180
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.salehi نمایش پست ها
      قلم چی به اندازه کافی مرور داخل برنامش هست.به فکر زود تموم کردن نباش.فارغی یا امسال میری پیش؟
      فارغم...خب برنامم چجوری باشه؟؟؟

صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن