هیچی اندازه ی
لج کردن آدم با خودش
نابود کننده نیست
بعید میدونم 2 تا کنکور برگزار شه ! برای شما خنده دار نیست مثلن 2 تا رتبه یک داشته باشیم؟ حالا هزینه های اضافیش به دور
پاسخ مشاور سازمان سنجش رو ببینید !
پاسخ مشاور سازمان سنجش به سوالات داوطلبان کنکور 96
آیا دانش آموزان پایه دهم بر مبنای تغییرات کتاب درسی امسال کنکور میدهند؟
توکلی: کسانی که پیش دانشگاهی هستند کتبشان ملاک عمل برای طرح سوال است.
ای کاش حالا اینطور که شما میگی باشه !!
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
ما دوباره سبز میشویم
منم باتجربه دوسالم قلم چی رو تایید نمیکنم...ببینید قلم چی یک سیاست کثیفی داره مثلا میاد چندین ازمون سخت وروال همیشگی میگره بعد وسطای سال میاد ی ازمون راحت میگره وبعد به همه میگه دیدی پیبشرفت کردی بلاخره..من اینجور چیزارو زیاد دیدم...1تومن پول ازمون اخه چرا؟بنظرم سنجش برید گزینه دو هم کنارش بزنید...بخدا بهترین ترکیبه ولی زیست کانون ازدست ندید...
ما دوباره سبز میشویم
برای انتخاب منابع هم برید مصاحبه رتبه برتر های انجمن بخونید مخصوصا محمد فاظلی چون هم درصد های منطقی زده هم سال قبلش رتبه ش شده بود 12000...واز ابان 94خوند ودندون بهشتی قبول شد..اینجور افراد ب ما خیل شبیه ترن تا کسی ک مثلا رتبه یک شده یا زیر100کشور شده...
ما دوباره سبز میشویم
سلام
من فارغ التحصیل 91 هستم
کنکور91 و 92 شرکت کردم، ولی نتیجه قابل قبولی نگرفتم
الان بزرگترین مشکلم برای درس خوندن کارمه، چون کارم جوریه که ساعت مشخصی نداره، یه دفعه زنگ میزنن میگن پاشو بیا
ولی من با اراده بلند شدم و میخوام تا تهش با قدرت پیش برم
امیدوارم شما هم موفق باشید و بتونیم از راهنمایی هم استفاده کنیم
بیشترین استرسی که دارم اینه که کتابهای تست زیاد و متنوعی ندارم و اکثر افرادی کهdvd های آموزشی گرفتن، ناراضی بودن
و چون بهم تدریس نمیشه یه سری نکات برام گنگ و مبهمه
ولی بازم نمیخوام دلسرد شم
![]()
رفیق شما باید هدفت از آزمون دادن یادگیری باشه نه رتبه و تراز.شاید برای شما آزمون های کانون خوب نبوده و نتونستید باهاش پیش برید.اگر واقع بین باشیم 70 درصد رتبه برتر ها آزمون های قلم شرکت میکردن و اون رو تایید میکنن.به نظرم هر کسی باید بسته به شرایطش آزمون هارو انتخاب کنه.پس همش نگو قلم بده و گزینه دو خوبه بذار هر کس خودش بسنجه ببینه کدومش بهتره
خدایا تکیه بر لطف تو دارم نا امیدم مکن...
و ندایی که به من میگوید : گر چه شب تاریک است دل قوی دار، سحر نزدیک است
و ندایی که به من میگوید : گر چه شب تاریک است دل قوی دار، سحر نزدیک است
منم فارغ التحصیل سال 88
ی بار لیسانس علوم پزشکی رشته آزمایشگاه از سراسری گرفتم
واز فوق لیسانس انصراف زدم و دوباره دارم برای پزشکی میخونم چون لایق بهترینم
کنکور97 خیلی کنکور داغی میشه
آقای راننده بزن تو دنده که همه باهم بریممم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)