X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات

سردرگمم،کنکور امسال یا داروسازی سال دیگه؟

سلام به همه
      چند هفته ی دیگه تا کنکور مونده
      من امسال رشته ام ریاضیه .
      تقریبا 20 درصد از کنکور رو هم میشه گفت خوندم
      حالا به هر دلیلی کم کاری کردم...تنبلی کردم ... سست گرفتم..
      نمیدونم الان چی میخوام . ولی میدونم با یه سال دیگه پشت کنکور موندن باید اوضاع بهتر بشه
      چون من یه درس عبرت گرفتم و میخوام سال بعدی بیشتر کار کنم
      حالا موندم یک سال دیگه که وقت دارم برم سمت رویای قدیمیم (داروسازی) یا همین اوضاع رو ادامه بدم ؟
      نظر شما چیه دوستان ؟ کنکور امسال رو چیکار کنم ؟
      هم اکنون نیازمند دلگرمی های شما هستیم
      ویرایش توسط Tia : 24 اردیبهشت 1396 در ساعت 16:08 دلیل: عنوان

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mrrobot نمایش پست ها
      سلام به همه
      نمیدونم الان چی میخوام . ولی میدونم با یه سال دیگه پشت کنکور موندن باید اوضاع بهتر بشه
      حالا موندم یک سال دیگه که وقت دارم برم سمت رویای قدیمیم (داروسازی) یا همین اوضاع رو ادامه بدم ؟
      همیشه دنبال کاری که دوست داری برو......

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از حالا شروع کن و برا تجربی بخون...اینطوری از بقیه هم کلی جلو میوفتی..علاقه مهم ترین چیزه...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه
      همه ی شرایط پشت کنکور بودنو درنظر بگیرید بعد بمونید
      منم پارسال وضعیت درسی شما رو داشتم ولی موندم و...
      اما امسال میگم کاش میرفتم دانشگاه...
      یه پیشنهاد
      تا روز کنکور بکوب بخون اگه دیدی توانشو داری و جا نزدی اون موقع بگو می مونم برای سال بعد
      به هر حال موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      ممنونم از همه.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پشت کنکور موندن سخته ولی بازم بستگی ب ادمش داره
      من بر عکس شمام عاشق ریاضی بودم و اومدم تجربی وفعلا هم محکوم به دادن کنکور تجربی : )

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      جاست فارماسی♡♡♡♡♡♡♡♡♡
      ​تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری

8. Top | #8
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      داداش نمیخام نا امیدت کنم ولی سال بعد هم همین اش و همین کاسه ست خودم تجربه دارم خیلی هارو هم دیدم که همین بلا سرشون اومده همین امسال این ۲ ماه رو بخون برو دانشگاه

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همه
      کنکور تجربی واقعا سنگینه،میل خودته ولی یه نگاه بنداز به درصدا و مقایسه کن با ریاضی،بعلاوه یه غولی تو تجربیه اسمش زیست شناسیه یه فصل 1 سال دوم رو بخون تستاشو ببین اصلا حال میکنی یا نه اکثرا فکر میکنن زیست همون زیست و بهداشته اول دبیرستانه،هیچ تضمینی نیست 1 سال بمونی و بهتر بشی همین رتبه ای که امسال توی ریاضی میاری با 20 درصد مطالب، خیلیا توی تجربی ارزوی این رتبه رو دارن. کنکور تجربی روزی 2-3 ساعت خوندن نیست از تابستون روزی 10-12 تا کنکور خوندن توی حرف زیباس ولی واقعا پیرمیکنه ادمو
      اینا رو نگفتم ناامید بشی،بترسی، سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز.

شما یه مشکل اساسی داری و اونم اینه که رشتتون ریاضی بوده و در اصل میشه گفت مهمترین درس رشته ی تجربی رو که همون زیست هست هیچ شناختی ازش نداری و تنها راه چاره اینه که یه برنامه ی خیلی خیلی حرفه ای و حساب شده واسش بریزی(رک بهت بگم باید خیلی بیشتر از بچه های تجربی زیست بخونی حالا کلاس میخوای بری یا دی وی دی یا اصن کتاب کمک آموزشی دیگه اون تصمیم خودته ولی راجب کتاب کمک آموزشی زیست شناسی دوم و سوم خیلی سبز میتونه کمکت کنه البته همایش زیست عمارلمو هم هست اونم خوبه)

تازه این مشکل که حل بشه برمیگردی سر خونه ی اول که اصن آدم خوندن یه سال پشت کنکور هستی یا نه یکی از بچه های انجمن(یاسین تبریز) حرف قشنگی زد گفتش اون پشت کنکوری موفق خواهد شد که 180 درجه با کنکور سال قبلش تفاوت کرده باشه حالا شما این دوماه امتحان کن ببین اصن میتونی همچین تغییری ایجاد کنی یا نه(البته اینو هم بگما این دوماه ممکنه کنکور الان خودت هم فدا بشه ها مواظب باش از هر دو قافله عقب نمونی)

راجب رشته ی تجربی هم اینو حواسمون باشه که واقعا رقابت سخت و نفس گیره (توهین به بچه های ریاضی نیست) ولی باید چندین برابر درس بخونی یعنی خلاصه ی کلام ساعت مطالعه ی بالا میخواد از همون اول تابستونش

حالا همه ی این ها توی این دوماه تکلیفش باید مشخص بشه برات و اینو هم بهت قول میدم اگر از امروز تا روز کنکور نخوندی مطمعن باش سال دیگم همین آشه و همین کاسه یه وقت گول نخوری بگی از تابستون شروع میکنم که اون تابستون میشه مهر و وبعدم مهر میشه بهمن و بعدم میشه عید و بعدم میبینی یه سال از بهترین سال عمرتو مفد مفد از دست دادی

راجب این سوالتون هم که کنکور امسال رو چه کنید من نظرم اینه شما کنکور امسالو سفت بچسب بهش و بکوب بخون براش مثلا اگه قراره روزی 7 ساعت بخونی یه ساعت بیشتر بزار و اون 7 ساعت رو بزار واسه درسای خودت و اون یه ساعت اصافه رو هم زیست بخون ببین اصن میتونی از پسش بربیای یا نه(بلخره آدم تو دوماه 60 ساعت زیست خونده میفهمه که میتونه یا نه) اینطوری با یه تیر دوتا نشون زدی هم نقد رو از دست ندادی به امید نسیه(امسال فدای سال دیگه نمیشه) هم عادت میکنی ساعت مطالعتو بالا نگه داری و هم زیست خوندی و میفهمی چند چندی با خودت تو زیست

شرمنده یکم طولانی شد

بازم سوالی بود درحد توانم و اونچه که بتونم درخدمتم
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان مطالب خوبی در مورد سوالتون ذکر کردند من هم چند نکته رو خدمتتون میگم:

اولا باید ببینید که سستی امسال شما ناشی از عدم علاقه به رشته ریاضی هست یا کلا زیاد به درس خوندن عادت ندارین!
      چون همونطور که دوستان گفتن درس زیست شناسی نیاز به وقت زیادی داره و خوندنش انگیزه و پشتکار زیادی می خواد
      پس در درجه اول باید با خودتون روراست باشید

البته این رو هم بگم که متاسفانه قبول شدن توی بهترین رشته های مهندسی هم دیگه آش دهان سوزی نیست ( مگر اینکه بخواید برای ادامه تحصیل از ایران برید) و شما اگر توی کنکور تجربی هم موفق نشدید راه مهندس شدن همیشه در دسترسه

بنابراین در کل شرکت در کنکور تجربی (اگر اهل تلاش باشید) به ریسک اون می ارزه چون حتی رشته های درجه سه تجربی هم بازار به مراتب بهتری از رشته های درجه یک مهندسی دارن ( با کمال تاسف!)

با آرزوی موفقیت شما
      حسین ایزن

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنونم از همه.
      الان یه موضوعی یادم افتاد که خیلی به دردت می خوره
      من امسال مهندسی مواد اوردم دوست نداشتم نرفتم اما خیلی در رابطه باهاش تحقیق کردم
      فهمیدم که تو گرایش های ارشد این رشته و رشته ی مهندسی شیمی داروسازی وجود داره
      پس بخون برای ریاضی که از طریق ریاضی خیلیییییییییییییییییییی راحت تر داروساز میشی
      ایشالله موفق باشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن