تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
روش حل کردن من اینجوریه که از ایکس و وای نسبت به زمان مشتق میگیرم:
که خب تو گزینه ها نیست جوابش
و این جواب کانون هست:
ممنون میشم یکی توضیح بده مشکل روش من چیه ضمن این که تو این سوال هم از روش من استفاده شده فرق این دوتا سوال جیه؟
سلام.شما مشکلتون اینه که اون رابطه آخری که استفاده کردین از پایه غلطه!باید اول رابطه فاصله از مبدا رو بنویسین بعد از اون مشتق بگیرین!شما اومدی مولفه های سرعت رو به توان دو رسوندی بعد رادیکال گرفتی که این ربطی به مسئله نداره!
سلام.شما مشکلتون اینه که اون رابطه آخری که استفاده کردین از پایه غلطه!باید اول رابطه فاصله از مبدا رو بنویسین بعد از اون مشتق بگیرین!شما اومدی مولفه های سرعت رو به توان دو رسوندی بعد رادیکال گرفتی که این ربطی به مسئله نداره!
تو فیزیک همینجوریه دیگه
من سرعتو بر حسب بردار های یکه بدست آوردم
بعد بردار سرعت کلی رو حساب کردم
مثلن تو فیزیک میگه V=3i+4j
بعد سرعت رو همون جوری که من بدست آوردم بدست میاوریم دگه
تو فیزیک همینجوریه دیگه
من سرعتو بر حسب بردار های یکه بدست آوردم
بعد بردار سرعت کلی رو حساب کردم
مثلن تو فیزیک میگه V=3i+4j
بعد سرعت رو همون جوری که من بدست آوردم بدست میاوریم دگه
دقیقا مشکلتون همینه!شما با فیزیک اشتباه گرفتین!ما سرعت رو که نمیخوایم حساب کنیم!ما آهنگ تغییر فاصله از مبدا رو حساب میکنیم که این با سرعت برابر نیست!یه ذره باید بیشتر بهش فکر کنین که آهنگ تغییر فاصله از مبدا با سرعت برابر نیست!بازم اگه له نتیچه نرسیدین بپرسین!
دقیقا مشکلتون همینه!شما با فیزیک اشتباه گرفتین!ما سرعت رو که نمیخوایم حساب کنیم!ما آهنگ تغییر فاصله از مبدا رو حساب میکنیم که این با سرعت برابر نیست!یه ذره باید بیشتر بهش فکر کنین که آهنگ تغییر فاصله از مبدا با سرعت برابر نیست!بازم اگه له نتیچه نرسیدین بپرسین!
آهاااا
درست میگید
الان فهمیدم
اصن دنیا برای روشن شد
مرسی
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری