ایت الله منتظری هرگز ب کشتار این چند هزار انسان بی گناه راضی نبودند .جالبه یکسری میگن باید برای نظام قربانی کرد
روحانی
رییسی
میر سلیم
هاشمی طبا
ایت الله منتظری هرگز ب کشتار این چند هزار انسان بی گناه راضی نبودند .جالبه یکسری میگن باید برای نظام قربانی کرد
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
دوستان سوالی دارم؟دوست دارم نظر همتونو بدونم.
باتوجه به جوی به فضای کشور حاکم شده و اینکه هدف حکومت رییسی هست اگه روحانی رییس جمهور نشه احتمال شورش هست؟
نظر خودم اینه که به احتمال 95درصد این اتفاق میفته
برگردی چند صفحه قبل قضیه ی دعای کمیل رو هم میفهمی!!!!
البته بهتره قضیه نزدیک بودن به امام رضا رو هم به یاد بیاری
و قضیه ی این که اقای پناهیان گفته چون نائب اما زممان رئیسی رو کرده خادم الرضا پس پس اقای رئیسی میتونه از امام رضا استفاده ی جناحی بکنه
یا مثلا قضیه ی این که اقای علم الهدی زمان دولت احمدی نژاد گفته اشکنه بخورید و زمان دولت روحانی به طرز ناگهانی نگرران وضع معیشتی مردم شده
واسه اینکه فردا روزی افرادی با این طرز تفکر وارد کابینه ی دولت نشن بهتره کمی بیندیشیم
البته به هیچ وجه منظورم این نیست که الان نمیندیشیم اکا خب در جهتی میندیشیم که افکارمون رو به اون سمت سوق دادن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)