سلام عزیزان
دانش آموز سال سومم و تصمیمم رو گرفتم که پیش دانشگاهی رو غیر حضوری بخونم
میدونم تاپیک تکراریه ولی باور کنید هیچجا دقیق جوابمو پیدا نکردم
یه عزیزی پیدا میشه کلا بهم بگه غیر حضوری گرفتن چجوریه؟باید چیکار کرد؟کجا رفت؟شرایطش چیه؟
ممنون
سلام عزیزان
دانش آموز سال سومم و تصمیمم رو گرفتم که پیش دانشگاهی رو غیر حضوری بخونم
میدونم تاپیک تکراریه ولی باور کنید هیچجا دقیق جوابمو پیدا نکردم
یه عزیزی پیدا میشه کلا بهم بگه غیر حضوری گرفتن چجوریه؟باید چیکار کرد؟کجا رفت؟شرایطش چیه؟
ممنون
برای ثبت نام پروندتو از مدرسه میگیری می بری مدرسه بزرگسالان
بعد نوبت اول و نوبت دوم میری امتحان میدی
هيچ شرايط خاصي نداره..ميري آموزش پرورش منطقتون ميپرسي مدرسه اي كه امسال غيرحضوري هارو قبول ميكنه چيه..بعدش ميري مدرسه ثبت نام ميكني.هر ترمم ١٢واحد ميتوني برداري..يني مثلا زيست ٤واحده شيمي ٤واحده و زبانم ٤واحده و به همين ترتيب بقيه درسا..انتخاب دروسم دسته خودته..والسلام..يه سر به آموزش و پرورش بزني كامل برات توضيح ميده..
چرا میگید بزرگسالان؟مگه بزرگسالان فقط واسه کسایی نیس که از پیش دانشگاهی افتادن؟ما که امسال سومیم و سال بعد پیش دانشگاهی هستیم بایس چیکار کنیم؟
چرا میگید بزرگسالان؟مگه بزرگسالان فقط واسه کسایی نیس که از پیش دانشگاهی افتادن؟ما که امسال سومیم و سال بعد پیش دانشگاهی هستیم بایس چیکار کنیم؟
والا من رفتم بعثت جهانشهر کرج کل کلاسارو نوشتم یعنی یه جورایی تو مدرسه شون ثبت نام کردم ولی فقط کلاسای کنکورمو رفتم و واسه امتحانام سوالارو بهمون میدادن
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)