نوشتین :
مثال:شیمی ................. شیمی.................. عربی ........................عربی
نوشتین :
مثال:شیمی ................. شیمی.................. عربی ........................عربی
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
الان این برنامه یک روزه یا برنامه یک هفته؟
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
هیچی خودم گرفتم!!!!!!!!
اشتباه از من بود.![]()
انیشتین
ولی نباید تو یک روز مثلا هم درس شیمی باشه هم تستش.
مثلا اگه امروز شیمی خوندیم حداقل دو روز بعد تستاش رو بزنیم، این جوری بهتره!!
انیشتین
ویرایش توسط M a s o u d : 30 تیر 1392 در ساعت 12:51
مرسی برنامت عالیه ولی اینم نگا کن
سوم دبيرستان تجربي
4 مرداد در اصل این باید تو 2هفته خونده بشه ولی خب الان یه هفتش رفته
برنامه خوبه ولی
تو یه روز یه فصل کامل بخونیم؟مثلا شیمی.نمیشه که ....... تابستونه.... بعد تو همون رو ز یه فصل کامل یه درس دیگه
خیلی سنگین نیست؟
هر درس نیم فصل بهتر بود.
اگه کلاسه های تابستونی هم بری که دیگه بدتر
این نظر من بود
Ali 976
به همه ی اعضا خبر داده شد به جز این کاربر «ستاره».که پیداش نکردم.توی تاپیک هم نبودش.
اگه اعضا با برنامه مشکل نداشتن نحوه هماهنگی رو اعلام میکنم
Ali 976
بهتره برنامه ی جدایی برا تجربی و ریاضی طرح شه
درضمن واسه کنکور ایجا جمع شدیم پس بهتره جامع تر باشه ادبیات و دینی ضریبش تو کنکور واسه تجربی بیشتر از درس های ریاضی و فیزیک هست
Ali 976
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)