خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 21 نخستنخست ... 9101120 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 306
    1. Top | #136
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alishmas نمایش پست ها
      اگه وقت داری خودت بنویسی خوبه عین تخصصی
      نه
      تو میتونی بنویسی؟

2. Top | #137
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط teenager girl نمایش پست ها
      نه
      تو میتونی بنویسی؟
      نه نمیتونم
      Ali 976

3. Top | #138
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خوب پس باید به یکی از اعضا بگم

4. Top | #139
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب اینم ادامه ی منابع:
      دینی :گاج نقره ای(میکرو)
      زبان:من خودم چون کانون هم وسطح زبانم خوبه اناری که واقعا کتاب عالی ای هست ولی اگه کسی مشکل اساسی تو زبان داره به نظر من خیلی سبز بخونه+tick8گاج(تیک8واسه عربی هم میتونه خوب باشه

5. Top | #140
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینجا فقط برا ریاضی و تجربی هستش یا منم میتونم عضو شم؟

6. Top | #141
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا اختصاصیا:

فیزیک:میکرو گاج(هم پایه هم پیش)+فیزیک1و2و3وپیش1خیلی سبز+پیش2فار(نگید زیاده فیزیک زیاد کار داره ولی اگه کسی نمیخواد زیاد کارکنه همون گاج کافیه درضمن فیزیک3خیلی سبز رو حتمن بخرید واسه پیش 2 هم حتمن برید سراغ فار فیزیک 2خیلی سبز هم هنوز چاپ نشده ولی تا مهر چاپ میشه

شیمی:کلللللللللللا مبتکران(پایه و پیش1رو حتمن مبتکران بخرید ولی پیش 2اختیاری هست ولی من خودم واسه پیش2 هم مبتکرانو توصیه میکنم-راستی من خودم هم کتاب آموزششو دارم هم تستشو به شما توصیه میکنم فقط کتاب تستشو بخرید چون آموزشش کپی درسنامه های کتاب تستشه)

زیست:اول کتاب+همه ی ی خیلی سبز ها+زیست الگو(که فعلن فقط دوم و پیشش چاپ شده این کتاب خود مولف گفته درسنامه هاش خلاصه ی کتابه واسه همین پاسخ تشریحی تستا-حتی تستایی که درست زدیم رو بخونیم چون به گفته ی خودش پاسخهاش کلاس خصوصیشه-ولی من میگم درسنامه هاش تو بعضی فصلا واقعا کامله مثل فصل6دومش-تستاشم شباهت خیلی زیادی نسبت به بقیه ی کتابا به کنکور داره)+همایش زیست نشر دریافت که واقعا یه کتب عااااااالیه+چکیده ی زیست تخته سیاه(هرچند نشر دریافت رو کامل میدونم ولی این کتاب میتونه کامل کنندش باشه)+اگه خواستید1سر به تانک تست تخته سیاه هم بزنید چون مثلا تستای فصل4سومش(هورمونها)واقعا عاااااالیه+ژنتیک که فقط مندلی خیلی سبز خوبه
      ژنتیک حتمن خیلی سبز رو بگیرید تخته سیاه کتاب بدی نیست خودمم داشتمش ولی خسته کنندس ولی خیلی سبز هم مفهومی تره وخوندنش لذت بخشه

ریاضی تجربی:
      بیاید این تایپیک
      http://forum.konkur.in/thread5135.html

7. Top | #142
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TAK ARAM نمایش پست ها
      اینجا فقط برا ریاضی و تجربی هستش یا منم میتونم عضو شم؟
      نه نمیتونید عزیزم اینجا برنامه فق واس ریاضی و تجربیه

8. Top | #143
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad26 نمایش پست ها
      حالا اختصاصیا:

فیزیک:میکرو گاج(هم پایه هم پیش)+فیزیک1و2و3وپیش1خیلی سبز+پیش2فار(نگید زیاده فیزیک زیاد کار داره ولی اگه کسی نمیخواد زیاد کارکنه همون گاج کافیه درضمن فیزیک3خیلی سبز رو حتمن بخرید واسه پیش 2 هم حتمن برید سراغ فار فیزیک 2خیلی سبز هم هنوز چاپ نشده ولی تا مهر چاپ میشه

شیمی:کلللللللللللا مبتکران(پایه و پیش1رو حتمن مبتکران بخرید ولی پیش 2اختیاری هست ولی من خودم واسه پیش2 هم مبتکرانو توصیه میکنم-راستی من خودم هم کتاب آموزششو دارم هم تستشو به شما توصیه میکنم فقط کتاب تستشو بخرید چون آموزشش کپی درسنامه های کتاب تستشه)

زیست:اول کتاب+همه ی ی خیلی سبز ها+زیست الگو(که فعلن فقط دوم و پیشش چاپ شده این کتاب خود مولف گفته درسنامه هاش خلاصه ی کتابه واسه همین پاسخ تشریحی تستا-حتی تستایی که درست زدیم رو بخونیم چون به گفته ی خودش پاسخهاش کلاس خصوصیشه-ولی من میگم درسنامه هاش تو بعضی فصلا واقعا کامله مثل فصل6دومش-تستاشم شباهت خیلی زیادی نسبت به بقیه ی کتابا به کنکور داره)+همایش زیست نشر دریافت که واقعا یه کتب عااااااالیه+چکیده ی زیست تخته سیاه(هرچند نشر دریافت رو کامل میدونم ولی این کتاب میتونه کامل کنندش باشه)+اگه خواستید1سر به تانک تست تخته سیاه هم بزنید چون مثلا تستای فصل4سومش(هورمونها)واقعا عاااااالیه+ژنتیک که فقط مندلی خیلی سبز خوبه
      ژنتیک حتمن خیلی سبز رو بگیرید تخته سیاه کتاب بدی نیست خودمم داشتمش ولی خسته کنندس ولی خیلی سبز هم مفهومی تره وخوندنش لذت بخشه

ریاضی تجربی:
      بیاید این تایپیک

ممنون از کمکت

9. Top | #144
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad26 نمایش پست ها
      حالا اختصاصیا:

ریاضی تجربی:
      بیاید این تایپیک
      حالامن بخوام یه کتاب برای فیزیک بگیرم چی بگیرم؟(سال دیگه میرم سوم ریاضی)
      Ali 976

10. Top | #145
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نه نمیتونید عزیزم اینجا برنامه فق واس ریاضی و تجربیه

مرسی اینجا گروه برا هنرستانی ها هنم داره؟

11. Top | #146
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از کمکت
      خواهش میشه

please use the "thanks key "& don't send spam

12. Top | #147
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alishmas نمایش پست ها
      حالامن بخوام یه کتاب برای فیزیک بگیرم چی بگیرم؟(سال دیگه میرم سوم ریاضی)
      فیزیک سوم فقط خیییییلی سبز(احمد مصلایی-روجلدش عکس 1 الاغه که تو میدان مغناطیسی هست ولی ریاضیش زرده ولی تجربیا سفیده"جلدش")
      من با این کتاب نهایی شدم19.25
      بعدش هم که کنکوری شدین فیزیک پایه رو بخر
      اینم لینک فیزیک:
      ریاضیا:http://www.kheilisabz.com/modules.ph...473&modal=true

تجربیا:http://www.kheilisabz.com/modules.ph...473&modal=true

نمونه صفحه هاشم همونجا هست خودتون بدانلودین

13. Top | #148
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TAK ARAM نمایش پست ها
      مرسی اینجا گروه برا هنرستانی ها هنم داره؟
      نمیدونم

14. Top | #149
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فیزیکای خیلی سبز رو که نوشتم منظورم همون کتابیه که احمد مصلایی نوشته

15. Top | #150
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کی میتونه برنامه بریزه برای دروس عمومی؟
      Ali 976