نوشته اصلی توسط Parniya مهدی ممنون که ریسایزش کردی!!!! الان داری به مسخره میگی؟! اون عکسی که پست کردم با عکس آواتارم فرق میکنه ها! هم کراپش کردم هم ریسایز
نوشته اصلی توسط MehD الان داری به مسخره میگی؟! اون عکسی که پست کردم با عکس آواتارم فرق میکنه ها! هم کراپش کردم هم ریسایز تو پست اول گفتما گفتم عکس بزرگ نباشه واسه تاپیک فردا خودم مجبور میشم ریسایز کنم حوصله شو ندارم ، گفتم خودتون ریسایز کنید مرسی
نوشته اصلی توسط Parniya تو پست اول گفتما گفتم عکس بزرگ نباشه واسه تاپیک فردا خودم مجبور میشم ریسایز کنم حوصله شو ندارم ، گفتم خودتون ریسایز کنید مرسی گیر الکی نده دیگه، این کجاش بزرگه؟؟؟؟؟ از اون نمونه ای که خودت گذاشتی که کوچیکتره!!!
نوشته اصلی توسط MehD گیر الکی نده دیگه، این کجاش بزرگه؟؟؟؟؟ از اون نمونه ای که خودت گذاشتی که کوچیکتره!!! تسلیم
کدام یک از این تصاویر بزرگتر است؟!
اينم آواتار من
كنكور منحصرا زبان:www.StateofGrace.blogfa.com
نوشته اصلی توسط MehD کدام یک از این تصاویر بزرگتر است؟! جواب هیچ کدوم این یکی !!!! تو که عکست اون سایزش نیست این هستش دیگه !!! نیست !!!!!؟
پرنیـــا خــواهـــر ، لب تاپتو بذار تو شـــارژ !!!
عشــــــق ؛ همین خنده های ساده توست . . . ! وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛ تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
نوشته اصلی توسط Parniya جواب هیچ کدوم این یکی !!!! تو که عکست اون سایزش نیست این هستش دیگه !!! نیست !!!!!؟ خوبه گفتم این با عکس آواتارم فرق میکنه، یه نگاه به پست های قبل بندازید لطفا!
نوشته اصلی توسط MehD خوبه گفتم این با عکس آواتارم فرق میکنه، یه نگاه به پست های قبل بندازید لطفا! خدایا مرسی!!
ویرایش توسط رستا_M5R : 29 تیر 1392 در ساعت 03:22
هلیا جون تا پرنیا ندیده زودی ریسایزش کن..
میخوام ولی نمیشه کممممک..
ارام میگیرم... حتی با همین "صبر کن درست می شود..." ها...
نوشته اصلی توسط هلیا میخوام ولی نمیشه کممممک.. رو عکست راست کلیک کن بعد دکمه ادیت روبزن بعد ریسایز بعد هم کوچیکش کنو سیو کن..
نوشته اصلی توسط هلیا قبل از اینکه اپلود کنم؟ اره دیگه..بعد کوچیک شدش رو اپلود کن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها