خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 76
    1. Top | #46
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      بچه ها مهر و ماه واقعا چيز خاصي نيست قديمي شده.البته من چاپ دوازدهم دارم(سال 89) دو حالت داره يا كلا عوض شده(كه بعيد مي دونم)!يا نه همونه كه بود، كه در اين صورت از انتخاب بچه ها تعجب مي كنم.بياين راجع به منابع داراي درس نامه درست و كامل (نه كنكوري) صحبت كنيم.حالا كه شروع دوباره هست بهتره اصولي بخونيم چون كتاب هاي جامع رياضي تجربي خيلي كوتاه ،ناقص،و بدون درس نامه كامل هستند.مثلا شيمي مبتكران عالي هست كتاب را كاملا مفهومي و پله پله آموزش داده .براي هر پايه هم يك كتاب با ارزش داره و ابدا جامع درست نكرده(چون خوب مي دونه كارش ناقص ميشه).و اما ....................
      سوال:شما كدام كتاب را براي آموزش رياضي(داراي درس نامه بسيار عالي)پيشنهاد ميكنيد؟چيزي كه براي صفر تا صد مناسب باشه.(كاري به جامع ها نداشته باشيد.)

موفق باشيد
      مهروماه خیلی عوض شده یه نگاه بندازید کاملا متوجه تغییرش میشید.
      دوست عزیز شما حجم مطالب رو هم در نظر بگیرید.
      حجم مطالب در شیمی اصلا با ریاضی قابل مقایسه نیست.همون مبتکرانی که شما میگی رو اگه یه نگاه بندازید میبینید برای هر مفهومی توی شیمی کلی مثال وتمرین و توضیح آورده.اما ریاضی اینطوری نیست.هیچ کتابی برای شروع ریاضی از صفر مناسب نیست.شما سر کلاس باید خوب به حرفای معلم گوش بدید واگه اونارو درک کردید 70% راه رو رفتید.
      برای اون 30% هم باید تست بزنید که کتابای جامع کفایت میکنه.(از 30% و70% منظورم درک شما از ریاضی هست نه درصدتون توی آزمون ها)
      یه جور دیگه میگم:درک ریاضی از روی شنیدن وحل مثال سرکلاس بدست میاد وتسلط روی اون واینکه شما سرجلسه امتحان تمام نکات رو به ذهن بیارید با تست زدن توی خونه بدست میاد.(گرچه من واقعا نمیدونم کجای مهروماه یا خیلی سبز کم توضیح داده؟؟؟؟)
      خیلی ها(از درصد 90 بگیر تا 30 و40 از همین کتابا استفاده کردن ونتیجه گرفتن)

منبع سال به سال هم غیر از آبی قلم چی نیست(البته از انتشاراتی های معتبر)
      اگه برای ریاضی 2 بخواید گاج سفید ونشر الگو هست(ولی ریاضی 3 وپیش فقط مبتکران جداگانه داره که اونا مال زمانیه که ماها 5-6 سالمون بیشتر نبود
      اینا کاملا نظر شخصی بنده هست(هرکسی نظری داره!!)

موفق باشید

2. Top | #47
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.منم واقعا نمیدونم برای ریاضی جامع تجربی چی بخرم.هرکسی یه چیزی میگه .ولی من فعلا منتظر میمونم تا ریاضی جامع نشرالگو هم چاپ بشه تا ببینم بلاخره کدوم روباید بگیرم

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirsalarsh نمایش پست ها
      مهروماه خیلی عوض شده یه نگاه بندازید کاملا متوجه تغییرش میشید.
      دوست عزیز شما حجم مطالب رو هم در نظر بگیرید.
      حجم مطالب در شیمی اصلا با ریاضی قابل مقایسه نیست.همون مبتکرانی که شما میگی رو اگه یه نگاه بندازید میبینید برای هر مفهومی توی شیمی کلی مثال وتمرین و توضیح آورده.اما ریاضی اینطوری نیست.هیچ کتابی برای شروع ریاضی از صفر مناسب نیست.شما سر کلاس باید خوب به حرفای معلم گوش بدید واگه اونارو درک کردید 70% راه رو رفتید.
      برای اون 30% هم باید تست بزنید که کتابای جامع کفایت میکنه.(از 30% و70% منظورم درک شما از ریاضی هست نه درصدتون توی آزمون ها)
      یه جور دیگه میگم:درک ریاضی از روی شنیدن وحل مثال سرکلاس بدست میاد وتسلط روی اون واینکه شما سرجلسه امتحان تمام نکات رو به ذهن بیارید با تست زدن توی خونه بدست میاد.(گرچه من واقعا نمیدونم کجای مهروماه یا خیلی سبز کم توضیح داده؟؟؟؟)
      خیلی ها(از درصد 90 بگیر تا 30 و40 از همین کتابا استفاده کردن ونتیجه گرفتن)

منبع سال به سال هم غیر از آبی قلم چی نیست(البته از انتشاراتی های معتبر)
      اگه برای ریاضی 2 بخواید گاج سفید ونشر الگو هست(ولی ریاضی 3 وپیش فقط مبتکران جداگانه داره که اونا مال زمانیه که ماها 5-6 سالمون بیشتر نبود
      اینا کاملا نظر شخصی بنده هست(هرکسی نظری داره!!)

موفق باشید
      ریاضی 3 خیلی سبز هم داره

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من از گاج نقره اي استفاده كردم و متوجه شدم با وجود توضيحات نامرتبش بهتر از سايرين هست.تمام

5. Top | #50
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      up
      دوستان یه کتاب ریاضی دیگه هم در جهت سر در گمی شما به لیست کتاب های مهر و ماه و کوله پشتی و خیلی سبز و گاج و مبتکران اضافه شد حالا دوباره بزنین تو سر و کله ی هم ببینم اخرش به کجا میرسیناگر به جاهای خوبش رسیدین ما رو هم خبر کنین
      و من الله توفیق

6. Top | #51
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alexizz نمایش پست ها
      up
      دوستان یه کتاب ریاضی دیگه هم در جهت سر در گمی شما به لیست کتاب های مهر و ماه و کوله پشتی و خیلی سبز و گاج و مبتکران اضافه شد حالا دوباره بزنین تو سر و کله ی هم ببینم اخرش به کجا میرسیناگر به جاهای خوبش رسیدین ما رو هم خبر کنین
      و من الله توفیق
      داداش شما دو جلد کوله پشتی رو با کتاب جامع خیلی سبز بگیر مطمئن باش پشیمون نمی شی اینجوری داری وقتت رو هدر میدی

7. Top | #52
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      آخر مبتکران یا کولهدپشتی؟
      کوله تو شهرمون هیجا نبود, کتابخونه هه ازذمشهد هم سفارش داد ولی اون هم نداشته, حالا هفته دیگه اگه نیومده بود مبتران دیگه حله؟
      اینترنتی نمیخوام بخرم... ریاضیم بعضی مباحث ضعیف ولی بعضی مباحث متوسط

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من اموزش کوله میخونم تست خیلی سبز

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSA نمایش پست ها
      من اموزش کوله میخونم تست خیلی سبز
      نتیجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط adel نمایش پست ها
      منم دنبال یه منبع خوبی هستم.خواستم فردا مهروماه بگیرم.
      این درسنامه هم داره ؟ یا فقط پاسخ تشریحی داره ؟

بعد یک کتابی دیگه هم هست از همین نویسنده :
      کتاب ریاضی جامع تجربی ویژه داوطلبان کنکور جمع بندی طلائی و مفهومی

گفتم شاید این درسنامش باشه.

درسنامه هاش مثل مهروماه قبله تسته یا تو پاسخ ها ؟
      راستی کاش می تونستی یه صفحه از درسنامه و از پاسخ ها عکسی بگیری

این کتاب با بانک تست طلایی (پست اول) چه فرقی داره؟
      یه وقتایی یه جاهایی آدم چیزی نمیدونه

یکی راهو یکی چاهه, دوراهی روبرومونه

یه وقتی راضی از اینی که میبینی خطر کردی

همیشه قصه رفتن نیست, یه جایی خوبه برگردی

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام من خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلللی درمورد منبع ریاضی تحقیق کردم.تو آموزشگاه گاج و 30سال کنکور رو کار میکنیم..اما استادمون از کتاب انتشارات اندیشه ی فائق تعریف کرد..در ضمن یکی ازدوستای من که الان پزشکی شهیدبهشتی میخونه به شددددددددددددددت از این کتاب طلایی مبتکران تعریف میکنه..میگه عالیهــــــــــ..ولی من کرج هرجا رفتم پیدا نکردم..فک کنم باید انلاین بخرم...در هر صورت اون که نتیجه ی خیلی خوبی تو کنکور گرفته...
      I KEEP DANCING ON MY OWN

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.NedawW نمایش پست ها
      سلام من خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلللی درمورد منبع ریاضی تحقیق کردم.تو آموزشگاه گاج و 30سال کنکور رو کار میکنیم..اما استادمون از کتاب انتشارات اندیشه ی فائق تعریف کرد..در ضمن یکی ازدوستای من که الان پزشکی شهیدبهشتی میخونه به شددددددددددددددت از این کتاب طلایی مبتکران تعریف میکنه..میگه عالیهــــــــــ..ولی من کرج هرجا رفتم پیدا نکردم..فک کنم باید انلاین بخرم...در هر صورت اون که نتیجه ی خیلی خوبی تو کنکور گرفته...
      فقط به این دلیل که اون تونسته نتیجه بگیره کتاب انتخاب نکنید...چون شاید شما نتونید با اون کتاب ارتباط برقرار کنید...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.NedawW نمایش پست ها
      اره کتاب خیلی خوبیه ، خریدش هم آنلاین راحت تره و تخفیف هم میده .
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadj07 نمایش پست ها
      فقط به این دلیل که اون تونسته نتیجه بگیره کتاب انتخاب نکنید...چون شاید شما نتونید با اون کتاب ارتباط برقرار کنید...

بله ..اصن به شدت مشکل کمبووووووووود وقت هم دارم..رو همین گاج فعلا تمرکز کنم بهتره به نظرم...اگه نیاز دیدم که کتاب دیگه ای هم تهیه کنم،میرم سراغش...
      I KEEP DANCING ON MY OWN

14. Top | #59
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      واسه ریاضی تجربی یه منبع خیلی توپ آوردم
      من اولش قصد داشتم یا خیلی سبز بخرم یا تخته سیاه ولی با دیدن این کتاب توی کتاب فروشی بعدشم که دیدم مبتکران گذاشته تستای ریاضی92 با این کتاب مطابقت خوبی داره تصمیم گرفتم اینو بخرم ونظرم به کلی عوض شد
      درسنامه هاش خیلی خوبن
      پاسخاش هم خیلی خوبه /قشنگ میفهمی چی به چیه

این لینک کتاب : کتاب بانک طلایی پرسش های چهارگزینه ای جامع ریاضی تجربی

اینم لینک مطابقتش با سوالای کنکور92:
      http://www.mobtakeran.com/Portals/0/mob/docs/1764.1925.pdf
      میگم, الان از این دو جلد راضی هستی؟ خوبه؟
      بگیرم؟؟

15. Top | #60
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khatte2 نمایش پست ها
      میگم, الان از این دو جلد راضی هستی؟ خوبه؟
      بگیرم؟؟
      الان واسه تست ازش استفاده میکنم و خوبه ولی آموزش آفبا دارم

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن