جا برای تبلیغ و چونه زدن که نیست که یه کتابی خوبه یا بد. ولی مؤلفش سعید بیاتی طراح گزینه 2 بوده و بیشتر کتاب هم تست های تایفیه دقیقا به سبک کنکور. من اینو سفارش دادم . مهروماه و خیلی سبز هم اگه دارید بد نیست .ولی دستم برسه کتابه بهتر بهتون میگم چطوره.
۱.این همه کتابای ریاضیرو(هندسه،آمار،ریاضی)ش امل میشه؟
۲.اگه ۲۰ سوال کنکور ازش اومده و مولفش تستای گزینه ۲ رو طراحی میکنه یعنی گزینه ۲ شبیه ترینه به کنکور؟!!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
آقا محمد ما هنوز منتظریم تا شما این کتاب رو بخری و چند صفحه از درسنامه هاش رو بزاری
ببینیم جریان چیه؟
اگر از مهروماه و خیلی سبز بهتر باشه که دیگه عالیه
و اینکه ببینیم از مهر و ماه آسون تره یا نه؟ ...
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
البته ریاضی جامع تجربی خیلی سبز امسال ویرایش شده و با 70 % تغییر چاپ شده و قیمتش 35 تومنه!
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
ویرایش توسط M o h a m m a d : 08 مرداد 1392 در ساعت 12:04
عزیزان من این کتاب مبتکران رو دارم.تو همین کتاب درسنامه نداره و یه کتابی دیگه از همین مؤلف هست اون درسنامشه.
ولی تست های کم و به اندازه ای داره این کتاب کلش 1700 تا اینا .
سلام.من كه خيلي سبز /مهرو ماه/ تخته سياه تجربي دارم اما نظرتون راجع به dvd رياضي گزينه دو چطوره از كجا ميشه تهيه كرد ؟شهر ما كلاس رياضي خوب نداره ميخوام دي وي دي بگيرم.اگر دي وي دي بهتري هم ميشناسيد بگيد.ممنون
ویرایش توسط last shot : 09 مرداد 1392 در ساعت 13:33
دی وی دی های گزینه 2 رو باید تو آزموناش ثبت نام کنی تا جزء بسته ی آموزشی بهت بدن
نمیشه از جایی خرید
من دی وی دی ریاضی منتظری رو دارم که از نظر من عالیه
اینم سایتش خوت برو ببین
سایت رسمی کنکور استاد عبدالرضا منتظری
مرسي.چند وقت پيش سر زدم.حدود 300 بود كه بعد شد 500!!!!الان هم سايتش بلوك شده .در كل خيلي گرونه و اگر بگيرم و بد از كار در بياد خيلي بد ميشه .اما من پارسال ديدم بچه ها راحت دي وي دي گزينه دو رو ميخرند.گمونم از نمايندگيش بود.
همین مهر و ماه خوبه.
مهر و ماه به درد كنكور نميخوره البته در مقايسه با بقيه. توضيحاتش گيج كننده قديمي و زيادي فرسوده هست.و مملو از اشكال تايپي يا شايد هم علمي!
خب به انتظارات بستگی داره من به ۵۰-۶۰ ریاضی راضیم...اما احتمالا شما ۸۰-۹۰ میخوای!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)