خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر سنجی!

رأی دهندگان
    49. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • سخت بودن بیش از حد سوالات

8 16.33%
    • زمان کم پاسخگویی در کنکور

33 67.35%
    • جدید بودن سوالات سر جلسه

12 24.49%
    • پخش شدن تمرکز افراد بین دروس مختلف در طول سال

11 22.45%
    • سایر موارد

3 6.12%
    نظرسنجی با انتخاب چندگانه
    صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 85
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات

دلیل تعداد نفرات کم با درصد مناسب در شیمی کنکور 95 (نظر سنجی)

سلام
      اگه از میانگین کل درصد شییمی کشور (یا حتی بقیه دروس) به دلیل کلی وجود سیاهی لشکر بگذریم تو بازه درصد های خوب یعنی از 50 درصد به بالا
      طبق گزارش پیک سنجش فقط 5371 نفر از 465315 نفر که تو ازمون شرکت کردند بالای 50 درصد زدن که از این تعداد هم میانگین بیش از 70 درصد اونا 55 درصد بوده.یعنی حدودا 18 سوال از 35 تا
      به نظرتون کدوم یکی از موارد بالا میتونه دلیل باشه؟؟
      برا حل و برطرف کردن هر یک از دلایلی که انتخاب کردین چه راهکاری پیشنهاد میدین؟؟

پ.ن:اگه گزینه ها باب میل تون نیست و یکم ضعیفه عذر میخوام .هرچند احساس میکنم یه مرز باریکی بین گزینه ها هست
      ویرایش توسط DALĞİN : 27 اسفند 1395 در ساعت 17:09

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خب نظر خودم
      من فکر میکنم تو کنکور 94 دیگه طراحا چه تو شیمی چه تو درس های دیگه آس خودشون رو رو کردن و دیگه نمیشه سوالا رو سخت تر داد.به نوعی سبک و حتی میزان مفهومی بودن سوالا مشخصه و به همین دلیل کتاب های خوبی منتشر میشه و این خودش میزان سختی رو کم میکنه
      دلیل اصلی رو من تو کم بودن وقت سر جلسه و یکمم گزینه 4 می دونم.
      به نوعی اگه وقت برا حساب کردن اعداد و ور رفتن با سوالایی که تو نگاه اول نمیشه به راه حل رسید باشه و این وقت رو بشه از فیزیک یا ریاضی یا زمین گرفت میشه درصد رو تو شیمی برد بالا

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      زمان کم و نگه داشتن شیمی واسه آخرین درس. اونقدر رو اون یکی درسا وقت میزارن وقتی میرسن شیمی میبینن عه چه زود گذشت الان چطور این همه سوالو بزنم؟ استرس میگیرن و خراب میکنن.
      تعداد اندکی از سوالا سخت و خیلی سخت هستن و بیشترشون سطح متوسط دارن
      هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
      او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
      وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
      تو را شکست می دهد.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من خودم کنکور ۹۵ تجربی ازمونو زدم ۶۵.۷ با تاسف...روز قبلش ریاضی رو حل کردم زدم ۸۱ گمونمسوالای تحربی از ریاضی سخت تر بود... و من چون رفته بودم شیمی رو خیلی بالا بزنم سوالارو دیدم هول کردم و حتی وسطش ول کردم رفتم ریاضی زدم چون واقعا حالم خراب شده بود.سوالات سنگین بودن وقتم کم بود برای حلش تو زمان قانونی. اصلا غیر ممکنه شیمی ۹۵ رو بشه تو زمان قانونیش زد.فقطم سوالاش شباهت زیادی به موج ازمون داشتن ! به نظر من.من واقعا متاسفام که اونقد هول شدم و نتونستم خودمو مدیریت کنم وگرنه نهایتا باید زیر ۷۵ نمیزدم... :'-( البته اینم بگم من شیمی رو دوم بعد زیست میزدم. امسال سوم میزنم قبل فیزیک. فکر کنم ۲ ۳ تا از نزده هام مسئله بوده باشه حداکثر.بقیه همش حفظیا.من اصلا باورم نمیشد اونقد حفظیا و موردیارو سنگین بدن... توصیه خلاصه : حفظیات و مفهومیارو خیلیییی جدی و کامل بخونید... و هول نکنید مثل من

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

یک گزینه دیگه هم میگذاشتی بنام « همه موارد »

پ.ن ؛
      35 مین برای 35 تست! + بیش از 17 18 مسئله + سوالات ایده دار و نسبتا سنگین + استرس + عدم تجربه کافی در مدیریت جلسه + غیره ، در کل همون همه موارد که عرض کردم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فک نکنم تو اون زمان کم خود طراح سوالم بتونه 35 تا سوال شیمی اونم با اون درجه از سختی رو حل کنه

7. Top | #7
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      من خودم کنکور ۹۵ تجربی ازمونو زدم ۶۵.۷ با تاسف...روز قبلش ریاضی رو حل کردم زدم ۸۱ گمونمسوالای تحربی از ریاضی سخت تر بود... و من چون رفته بودم شیمی رو خیلی بالا بزنم سوالارو دیدم هول کردم و حتی وسطش ول کردم رفتم ریاضی زدم چون واقعا حالم خراب شده بود.سوالات سنگین بودن وقتم کم بود برای حلش تو زمان قانونی. اصلا غیر ممکنه شیمی ۹۵ رو بشه تو زمان قانونیش زد.فقطم سوالاش شباهت زیادی به موج ازمون داشتن ! به نظر من.من واقعا متاسفام که اونقد هول شدم و نتونستم خودمو مدیریت کنم وگرنه نهایتا باید زیر ۷۵ نمیزدم... :'-( البته اینم بگم من شیمی رو دوم بعد زیست میزدم. امسال سوم میزنم قبل فیزیک. فکر کنم ۲ ۳ تا از نزده هام مسئله بوده باشه حداکثر.بقیه همش حفظیا.من اصلا باورم نمیشد اونقد حفظیا و موردیارو سنگین بدن... توصیه خلاصه : حفظیات و مفهومیارو خیلیییی جدی و کامل بخونید... و هول نکنید مثل من
      موج ازمون فار رو میگی؟؟
      اگه جوابت بله باشه اونقدری که اعریفش رو شنیدم اگه حتی یه ساعتم از خوابم کم کنم میخرم و میزنمش

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینید مشکل زمانی توی درس شیمی درسته که کاملا محسوسه ولی اگه دقت کنید سازمان سنجش معیارش صد زدن نیست ، قبلا سازمان سنجش میومد میگفت اگه نفر اول ریاضی بخواد بیاد ریاضی 100 بزنه باید مثلا 1.5 ساعت زمان لازم داشته باشه! حالا یا مجبور بودن طرح سوالات رو بازنگری کنن یا اینکه زمان زیادی بدن که تقریبا غیر ممکن به نظر میرسید ، در اخر به این نتیجه رسید که کی گفته نفر اول باید صد بزنه ؟ همین باعث شد که نفرات اول ریاضی درصد ها حدود 80 اینا باشه . توی درس شیمی هم به همین صورت هست و قرار نیست نفر اول صد بزنه یا اینکه اگه بخواد بزنه باید از زمان درس های دیگش بزنه که اینم باز برمیگرده به داوطلب که ایا شیمی رو بهتر سرمایه گذاری کرده یا فیزیک یا ریاضی! ( که توی رشته ی ریاضی معمولا فیزیک هست ) . از طرف دیگه سوالات شیمی هم خیلی مفهومی تر و سخت تر شدن ، هم اینکه محاسباتی که میدن واقعا زمانبر هست و تمرکز ادم رو بهم میزنه ، گزینه ها هم یجوری هست که تفاوت زیادی نداره که بشه تقریب زد و این وضع رو خیلی بدتر میکنه . یه نظر سنجی کرده بودن دیده بودن توی کل دبیر های شیمی کشور فقط 2 درصد تونستن توی زمان شیمی رو 100 بزنن ( با چندین سال سابقه تدریس ! ) . البته باید اینم در نظر بگیریم که 50 زدنش هم خیلی تراز خوبی میده تا اینکه فیزیک رو 50 بزنی ( دقیقا مثل رابطه عربی و زبان ) ، از یه طرف واکنش های شیمیایی هست که اگه بلد نباشی قطعا یک سوم سوالات رو از دست میدی و توی خیلی از سوالاتش هم موازنه ( حتی حفظی ها ) لازم هست ، اینم زمان بر هست . مشکل دیگه ای به ذهنم نرسید
      پ.ن : ببخشید پر حرفی کردم ، فقط نظر شخصی هست شایدم اینجوری نباشه از نظر شماها
      .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
      صدا آدما هِی میره تو مُخ
      گُر میگیریم لایِ حسرت مدام
      ...
      .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DALĞİN نمایش پست ها
      موج ازمون فار رو میگی؟؟
      اگه جوابت بله باشه اونقدری که اعریفش رو شنیدم اگه حتی یه ساعتم از خوابم کم کنم میخرم و میزنمش
      موج آزمون مال نشر الگو هست...منم داشتمش خیلی عالی بود

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      مصلایی گفت من با بابایی با ماشین حساب50 دقیقه شد که حل کردیم.گفت بدون ماشین حساب باجو ازمون 50دقیقه فوقش تا 70 بشه بیای بالا.35 دقیقه تا45 یا 50 میشه بیای بالا
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

یک گزینه دیگه هم میگذاشتی بنام « همه موارد »

پ.ن ؛
      35 مین برای 35 تست! + بیش از 17 18 مسئله + سوالات ایده دار و نسبتا سنگین + استرس + عدم تجربه کافی در مدیریت جلسه + غیره ، در کل همون همه موارد که عرض کردم
      نقل قول نوشته اصلی توسط fate.meh_ نمایش پست ها
      فک نکنم تو اون زمان کم خود طراح سوالم بتونه 35 تا سوال شیمی اونم با اون درجه از سختی رو حل کنه
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Hastii نمایش پست ها
      نظر من اینه که سبک سوال های شیمی عوض شدن ...من کنکور 94 سوالات شیمی رو که دیدم شوکه شدم ولی وقتی بعدا تو خونه حلشون کردم دیدم زیاد سخت نیستن فقط چون قبلا این سبکی ندیده بودم نتونستم خوب جواب بدم مثلا من کنکور 94 نتونستم به سوال های شمارشی شیمی جواب بدم چون قبلا ندیده بودم ولی کنکور 95 به همه سوالای شمارشی جواب دادم
      نمیخوام زور بگم ولی گویا مثل اینکه : ) نظر من نظر غالبه
      وقت زمین که اگه بخوایم منطقی فکر کنیم برا زیسته
      حالا اگه بیشتر تایم ریاضی یا فیزیک رو بدیم به شیمی
      به نظرتون با زمان بیشتر میشه درصد رو تا چه حدی بالا برد ؟؟
      یا به عبارت دیگه تا چه حد میتونه کمک کننده باشه

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      درصد ی درس دیگه رو بیاری پایین که درصد درس دیگه رو ببری بالا؟؟؟نمی دونم والا...

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Hastii نمایش پست ها
      موج آزمون مال نشر الگو هست...منم داشتمش خیلی عالی بود
      ببخشید ولی برا شیمی فار هم آزمون داره که من از یه شخصی که شیمی رو 82 زده بود شنیدم
      https://www.paytakhteketab.com/produ...1%d8%a7%d8%b1/

میشه در مورد الگو توضیح بدین؟؟
      تعداد تست و سبک کتاب

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نمیدونم واقعا ولی من خودم سعی کردم بین همه دروس تعادل برقرار کنم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      موج ازمون فار رو میگی؟؟ اگه جوابت بله باشه اونقدری که اعریفش رو شنیدم اگه حتی یه ساعتم از خوابم کم کنم میخرم و میزنمش
      خوابتو بزا سر جاش باشه فار خوشم نمیاد ... فار وقتی خوب بود که موج نبود‌.تو وقت مطالعت الگو بخون موج ازمون الگو

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن