work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
خب اونموقع که خیلی زوده برامن...3هفته یا4هفته اخر جمع بندی میکنم میترسم جمع بندیم وقتش کم باشه ولی خب اگه خوب بخونم این14یا13هفته رو جمع بندی خیلی راحتتر میشه وااااای موندم چیکار کنم
بهترین روشو دکتر افشار پیشنهاد داده به نظرم...اول برو سایت کانون ببین برا رشته و دانشگاهی که میخای چه چند از 10 هایی لازمه...بعدش یه ازمون جامع اپن تایم بگیر از خودت درصداتو ب دست بیار مثلن ریاضی زدی 16 حالا ببین چه مبحثایی هست که پیش نیاز نخواد و اسون ترم هست و همین طور احتمال مطرح شدنش هم زیاده...حالا اولویت بندی کن بگو اول کدوم فصلو بخونم که این 16 درصدم بشه 20 درصد ...همین طوری واسه همه درسا پیش برو ولی الان چیزیو حذف نکن الان وقت حذف نی میتونی بذاری اولویت اخر...برنامه کانون واسه عمومیا مشکلی نداره ولی واسه اختصاصیا مثلن الان شیمی اسید و بازه و این فصل کلی پیش نیاز داره پس به دردت نمیخوره چون باید روی سال دوم و سوم مسلط باشی
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
برنامه راهبردی گاج رو هم نگاه بندازین خیلی منطقی تر هست و تا موقع کنکور غیر از آزمون های جامع هر مبحث رو دوبار مرور میکنه
پ.ن : بنظرم بهترین زمان جمع بندی بعد امتحانات نوبت دوم که نهایی ها تادهم تموم میشن هست ، پون این وسط چهارم مرور میشه و قبلش هم پایه رو یه مرور سریع کرده باشی توی جمع بندی راحتی ، دقیقا یک ماه و 5 روز وقت میمونه برای جمع بندی![]()
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
صدا آدما هِی میره تو مُخ
گُر میگیریم لایِ حسرت مدام...
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
خب من خودم مباحثو تو15هفته گنجوندمو اخروهفته هاهم برا مرور گذاشتم بعد الان برنامه ی یکی از ازمونا رو پیش ببرم بهتر نیس چون سوالاشوهم حل کنم بدونم درچه حد بلدم یا نه برنامه خودم بهتره؟؟میترسم برنامه گاج سنگین بشه
یه نمونه از برنامتو برام تو پ.خ بفرس..شاید اونجوری هم که فکر میکنی بد نباشه
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)