لطفا سایلنت نباشید
پیمایش ره بی همرهی خضر مکن
ظلمات است، بترس از خطر گمراهی
شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
امروز من در گوش شيطان زمزمه كردم: من خودِ طوفانم
شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
امروز من در گوش شيطان زمزمه كردم: من خودِ طوفانم
!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
www.submovies.ir
منم به راحتی 1000 تا کاهش تراز داشتم این ازمون سنجش😔رتبم شد285..در کل چون گفته بودم میام بگم این ازمونو.گفتم..میدونم خیلی نابوده ولی تازه شروع کردم ایشالا تا 25 میبندم همه 34 تا کتابو💪
خب از ترازت معلومه ک از لحاظ درسنامه ای هیچ مشکلی نداری
تست زیاد حل کن اونم زماندار و نکته دار
چک کن ببیم تو چ درسایی درصدت کمتره ب اون درسا بیشتر توجه کن
?Do you Dream while you sleep or is it an Escape from the horrors of reality
دوست عزیز یه راهنمایی میکنی که چجوری ترازت رو افزایش دادی،؟
ساعت مطالعه تون چقدره الان؟؟ اگه جواب بدی ممنون میشم
I Never give up ∞
سلام شاید عمومی هات قوی باشه ولی یه چیزبهت بگم اونم اینه اگه می خوای ترازت بره بالا رو اختصاصی ها کار کن حتی زمین روزی دو ساعت عمومی تقسیم کن برای هر چهارتا برای اختصاصی هاتم هروزیه ساعت برای هر درس بزار (البته برا زمین زیاد لازم نیست) تست هم زیاد بزن ناامید هم نشو (خداییش بد دردیه) تو کانون دقیقا کاری که میخوای تو کنکور انجام بدیو انجام بده پیوسته بخوان
من که سال سومم ساعت مطالعه م۴۰ تا۵۰در هفته س ولی شما میتونی بیشتر هم بخونید تازه پیشتر هم خوندید این خیلی کمک میکنه بهتون و یه چیز دیگه منابع سختر حل کنید برای اینکه با ایده طراح سخت گیر اشنا بشید
1500تا افزایش تراز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7000که خوبه همین 7000ارزوی خیلی ها هس.
چکار کردی که تونستی افزایش بدی ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)