گاج موضوعی طلایی
قسمت هایی مثل قرابت و املا لغت رو درس به درس کار کرده ولی آرایه و زبان فارسی رو مبحثی(درس به درس خوندن این 2 مبحث فایده زیادی نداره)
اگر دنبال کتاب هستی که آرایه و نکات بیت ها و متن کتاب درسی رو داشته باشه،آموزش شگفت انگیز خیلی سبز و سیر تا پیاز گاج خوبن.هرچند که اینطور خوندن ادبیات خیلی توصیه نمیشه
*یقیــن چه خوب اندوه را میراند...*علی(ع)
stars can't shine without darkness
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
یه چیزی تو ادبیات به شدت ضررتونه چند منبعی بودنه. اگه میگفتی ریاضی یا فیزیک یا شیمی میگفتم اشکالی نداره. ولی داستان ادبیات یکم فرق میکنه چرا؟چون اساسا درصد ادبیات کنکور شما رابطه ی مستقیمی داره با درک ادبی شما. و درک ادبی چیزی نیست که با چندتا تست بیشتر بدست بیاد. برخلاف درس هایی مثل ریاضی یا فیزیک. منم منبع اولمو دارم تموم میکنم ولی اصلا نیازی نمیبینم منبع جدید کار کنم چون بنظر خودم درک ادبیم تا سطح خوبی رسیده. همین که درک ادبیتون تا سطح خوبی برسه نیازی به منبع ندارین. وقت ادبیات رو بدین به درس های دیگه. استراتژیست باشید نه جوگیر
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
مرسی از لقب جوگیر
به قول شما درک ادبی خیلی مهمه
خب وقتی ادبیات موضوعی رو تموم کردم چرا نباید برم سراغ یه کتاب دیگه؟یه بار موضوعی خوندم میخوام الان درس به درس بخونم که بالای 70 بزنم
درک الانم در حد 70 هستش و به این درصد راضی نیستم به همین علت منبع دیگه تهیه کردم
و تایمی که برای ادبیات میذارم رو کمتر کردم
هنوز تو کف اینم گفتین جوگیر
در کل ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)