به نام بزرگترین طراح آزمون در دنیا
سلام ، 5 بار کلنجار رفتم با خودم ، چند بار نوشتم و پاک کردم تا نتیجه گرفتم بالاخره این مطلبو نشر بدم
دلیلش هم واضحه !
بگذریم ، اما چجوری میشه کاری نشد رو شدنی کرد ! بله کاری نشد !! چون قطعا تعداد افرادی که تونستن از الان بخونن و برسن به تعداد انگشتان دست هم نیست
شاید با خودتون بگید که خوب چه تضمینی هست با جزو اون تعداد اندک باشیم
این سوالا رو با این جمله جواب میدم
خوب پس ما تا الان چند چیز رو قبول داریم ، اول اینکه واقعا چیزی واسه از دست دادن نداریم و ثانیا اینکه همه چیز رو میخوایم !
حالا باید چیکار کرد
ببینید واقعیت اینه که همواره کسایی بازی کنکور رو میبرن که هوشمندانه عمل کنند
خیلیا هستند که همه ی درس ها رو خوب میخونند ولی تو کنکور موفق نمیشند ! اما چرا ؟؟
خوب معلومه چون طبق گفته ی مضحک سازمان قلمچی باید تعادل رو حفظ کرد توی درصدا !
این بزرگترین دروغیه که میشه به یک کنکوری گفت
این گفته واقعا صحت نداره
میشه با یه سرچ ساده تو همون سایت کانون 200 تا کارنامه پیدا کرد که تونستن با درصد های اختصاصی در حد رتبه ی 1000 ولی عمومی های در حد 1 رقمی ، حداقل به رتبه ی 2 رقمی برسن !!!!
اما این چطور ممکنه ؟؟؟
خوب با من همراه باشید تا با راز !!! نهان کنکور بیشتر آشنا بشید
شاید خیلی براتون جالب باشه که چرا گاهی وقتا تراز های 6800 به بالا هم نمیتونن به پزشکی برسن یا رتبه ی بدی میارن ؟!!!
این واضحه ، چون اونا با سیستم مریض قلمچی به این درصد بالا رسیدن که توی کنکور ابدا جواب نمیده
در سیستم مریض قلمچی کسایی که ریاضی و فیزیک بالایی میزنند قطعا بالاتر از کسایی قرار میگیرن که زیست و شیمی بالایی دارن و دلیلش هم واضحه ، چون تراز در قلمچی
عددیه که فقط به تعداد شرکت کنندگان و قدرت اونا در درس های مختلف بستگی داره نه ارزش اون درس توی کنکور
یا یک مثال دیگه که بالاتر گفتم و اون تاثیر بسیار کم عمومی های در قلمچیه که به دانش آموز این فکر کاذب رو میده که اگر عمومی ها خونده نشن مشکلی پیش نمیادش ! در صورتی که عمومی نقش کلیدی در دانشگاه رفتن شما دارن
پس تا اینجا به این نتیجه رسیدیم که باید با نکات واجب کنکور آشنا بود و برای رسیدن به موفقیت از اون ها استفاده کرد
یه چند تا مثال + کمک گرفتن از سیستم دقیق تخمین رتبه گزینه 2
عمومی بالا ،،، اختصاصی متوسط ! رتبه 608 منطقه 2
عمومی بالا ، توجه ویژه به زمین و زیست ؛؛؛؛؛؛ رتبه 201 منطقه 2
-----------------------------
و اما
خوب حالا میگی چیکار کنیم ؟؟؟؟
اول از همه که همت کنید تا کار هایی که میگم رو انجام بدین
دوما واقع بین و قانع باشید و رویا پردازی رو کاملا کنار بزارید که خربزه آبه
سوما اطمینان کنید که اگر پای کار بمونید تا آخرش میشه و کم کم رشد رو میشه احساس کرد
چهارما لطف کنید انقدر تراز تراز نکنید و اگر کمی پیش رفتید و رشد رو توی تراز ندیدید بدونید که کار هایی که میگیم توی کنکور تاثیر داره و طبق توضیحات بالا آماده تراز صرفا یه عدده که کمترین ربطی به کنکور نداره
خوب دوستان خوبم ببینید
برای انجام کار متفاوت باید ریسک پذیر و گزیده کار باشید
باید قبول کنید که نمیشه همه درس هارو با کیفیت فوق بالا از الان خوند و به نتیجه رسید ولی میشه درست خوند و کامل و نتیجه عالی گرفت
در رشته تجربی 3 درس در اختصاصی و 2 درس در عمومی میتونن شما رواز بقیه حسابی جدا کنند به شرطی که درصد بالایی توشون کسب بشه
اختصاصی : زمین شناسی ، زیست ، شیمی ----------
عمومی : ادبیات و دینی
این رو به صراحت عرض میکنم که رسیدن به داروسازی از الان بسیار ساده تر از دندون و پزشکی هستش
دلیلش هم یک چیزه ! زمین شناســـــــــــــــــــــ ــــی
زمین شناسی درسیه که معمولا مغفول واقع میشه ولی شما با هوشمندانه کار کردن میتونید ازش سو استفاده رو ببرید
برای اثبات مدعی خودم از این کارنامه ی ساختگی استفاده میکنم
این دانش آموز تخیلی در درس های مذکور فقط خوب عمل کرده و بقیه دروس رو ناپلئونی جواب داده و تونسته با تمرکز روی درسوی بخصوص ، نتیجه ای فوق العاده بگیره
پس شما هم باید گزیده کار باشید
باید از امروز به بعد فقط روی دروس خاصی تمرکز کنید تا بتونید بهترین تنیجه رو بگیرید
پیشنهاد بنده :
زمین شناسی : سعی کنید تمام فصولش رو از الان بخونید و تست بزنید و این درس رو برای درصد های بالا 70 اماده کنید
ریاضیات : گزیده کار کنید و سعی کنید فقط روی مطالب پر تکرار آسون تمرکز کنید ، درصد 20 تا 30 برای شما کافیست
زیست شناسی : هر روز ، هر ساعت ، هر دقیقه زیست بخونید ، نگذارید یک دقیقه ی یمشا هم بدون زیست بگذرد ، هر کتابی ، هر تستی که میتوانید ، بزنید ! راه رسیدن شما به رتبه های تاپ همین درس است ، درصد بالای 60 در این درس ، ضامن رشته ی خوب شماست
فیزیک : روی پیش 2 و مطالب ساده ی بقیه کتب سرمایه گذاری کنید
شیمی : توصیه های زیست را تکرار میکنم !
در آخر هم مقایسه میکنم تاثیر زمین شناسی رو در زیر گروه 2 ( همون کارنامه بالا ولی با درصد 0 زمین )
1500 - 2000 رتبه تفاوت !!!!
دقت : زمین شناسی دارای مطالب کمی سخت ولی تست بسیار ساده است پس الکی از این درس نترسید
امیدوارم که در پناه حق ، پیروز باشید
مطمئن باشید از همین حالا هم اگر هوشمندانه کار کنید میتوانید برسید
هوشمندانـــــــــــــــــ ـــــــــــــه
راستی ناگفته نماند که این روش های من دلیلی بر کم کاری نیست ! بلکه پرکاری هدفمند است
یا علی !