خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها
      کنکور 95 نشون داد نمیشه رو درصدای قبولیهای پارسال حساب کرد

باید برای بهترین بودن تلاش کرد. اگه قرار باشه همه رو همین درصدا هدفگذاری کنن پس کی از بین اونا رتبه بهتری میاره و اون رشته رو قبول میشه؟

برای 100 درصد تلاش کنید! مهم نیس که بهش میرسید یا نه. مهم اینه که از تمام نیروی ذهنی و جسمیتون استفاده کنید

تا بعد کنکور حسرت نخورید کاش بیشتر میخوندین تا بجای این دانشگاه اون یکی بهترشو با اختلاف کم قبول میشدین..!
      زدی به هدف. من پارسال میگفتم بر اساس 94 باید این درصدا رو بزنم و خدودا همونا رو زدم اما واقعا شکست خوردم و رتبه ام نسبت به 94 دو برابر شد با اینکه حق من خیلی بهتر از این رتبه ای بود که اوردم . خودمو گول زدم. واقعا برای درصد 100 برید شاید یه مبحثی اومد که خیلی ساده بود و وقتی اون مبحث رو به دلیل سخت بودن نخونید روحیه تون کاملا خراب میشه. هیچ مبحثی رو حذف نکنید فقط اگه واقعا دارو نمیخواید( مثل من که پارسال قبول شدم اما نرفتم) زمین نیازی نیست بخونید

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      کاملا این تاپیک رو تایید میکنم واقعا تاثیری که عمومی ها توی کنکور دارن تا کسی به چشم نبینه نمیتونه تصور کنه من خودم درصدای اختصاصیم خیلی بهتر از دوستم بود اینکه میگم خیلی بهتر ینی درصد فیزیک ریاضیش 35 درصد بود و بهترین درصدش زیست بود 54 درصد ولی عمومیاش همه بالای 85 ادبیات به این مهمیم 90 زده بود و این شد که ایشون با اوردن رتبه 655 الان دندون زنجان تشریف دارن و من با درصدای نه جندان خوب عمومی پشت کنکوری در خدمت شما . واقعا توصیه میکنم این تاپیکو خوب بخونید و بهش عمل کنید.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.jhjh نمایش پست ها
      اتفاقا کسایی که الان می خوان استارت بزنن بهترین کار انتخابی خوندن در دروس ریاضی و فیزیک هست.فک نکنم کسی باشه که با ریاضی دکتر شده باشه.الان اختصاصی ها داره روی زیست و شیمی میگرده و درصد ۷۰ در کل عمومی ها و زیست و شیمی و حدود ۳۰ ۴۰ در ریاضی فیزیک رتبه بسیار عالی رو واست میاره.تو کنکور نگا نمیکنن که تو ریاضی بلدی یا شیمی فقط نگا میکنن رتبت چند شده میفرستنت تو.با استراتژی خاصی شروع کنین چون واقعا وقت تنگه بخوای همه مباحث رو با تمرین زیاد جمع کنی و عملا درس هایی که تضمین کننده رتبه شدنت هست کم لطفی شده بهش.دقت کنید فقط ریاضی و فیزیک نه دروس دیگه

ای کاش ندانسته حرفی نزنیم ! ای کاش !! !!!!
      ببین پسر

خدا حقمو میگیره

خیالت راحت !

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      من کلا تو کنکور چند تا مبحث حذف کردم

1.اب تبلور
      2.ژنتیک فقط گیاهیش
      3.شکل فضایی هندسه
      دیگه هیچی حذف نمیکنم تمام

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من تاریخ ادبیاتو حذف کردم خیلی مزخرفه این همه اسم واقعا تو زمانی که من بخوام یه اسم یاد بگیرم میتونم پنجاه تا تست فیزیک بزنم
      اندکی صبر ...
      سحر نزدیک است

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed-corpo نمایش پست ها
      ای کاش ندانسته حرفی نزنیم ! ای کاش !! !!!!
      لایک.شمام چندتا کارنامه تحلیل کن تا به معلوماتت اضافه بشه.صدها نمونه کارنامه و مشاور درجه یک حرف من رو تایید میکنه.ای کاش با چشم باز درس میخوندیم نه با نظر شخصی
      .از بهمن ماه تا عید فقط باید تابع و حد خوند تا بتونیم وارد مشتق شیم این هم درصورتی که سرعت و ساعت مطالعه بالا باشه.فقط یک نمونه از تنگی وقت بود.موفق باشی
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
      ویرایش توسط mohammad.sa : 21 بهمن 1395 در ساعت 11:12

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirdostaneh نمایش پست ها
      من کلا تو کنکور چند تا مبحث حذف کردم

1.اب تبلور
      2.ژنتیک فقط گیاهیش
      3.شکل فضایی هندسه
      دیگه هیچی حذف نمیکنم تمام
      منم فقط دینامیک و کاربرد مشتق حذف کردم.واقعا نمیتونم ارتباط بر قرار کنم باهاشون
      از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.jhjh نمایش پست ها
      منم فقط دینامیک و کاربرد مشتق حذف کردم.واقعا نمیتونم ارتباط بر قرار کنم باهاشون
      مخصوصا دینامیک که خوراکمه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن