درباره ی شیمی پیش 2 مبتکران خیلیا میگن که حاشیه زیاد رفته حالا با اینحال شما کدوم رو انتخاب میکنید یا داشتید که خوب بوده؟؟؟
مبتکران؟
خیلی سبز؟
فار؟
اگه دلیلی هم دارین علاوه بر نظر سنجی اینجا هم بنویسید ودلیلتونو بگید!
مبتکران
خیلی سبز
فار
درباره ی شیمی پیش 2 مبتکران خیلیا میگن که حاشیه زیاد رفته حالا با اینحال شما کدوم رو انتخاب میکنید یا داشتید که خوب بوده؟؟؟
مبتکران؟
خیلی سبز؟
فار؟
اگه دلیلی هم دارین علاوه بر نظر سنجی اینجا هم بنویسید ودلیلتونو بگید!
نظرمنم همین هست
هم تعدادتست های سرسام آوری داره وهم اینکه زیاد توضیح داده ولی خوب ازمبتکران کاملترنیست برای بچه های خیلی قوی قطعامبتکران بهتره.(اسیدوبازش900تاتست داره!!!!)
ولی خیلی سبز با1درسنامه خوب(اگه درسنامشو بلدباشیدهیچ جاکم نمیارید)وتعدادتست هایی برابربا نصف مبتکران واقعاگزینه خوبی هست.
فار من سال دومش رودارم تعداد تست هاش واقعاکم هست وبازهم میگم درسنامه+تست کاملتراز مبتکران نیست
ویرایش توسط amirsalarsh : 26 تیر 1392 در ساعت 18:34
just mobtakeran
منم مبتکران دارم خیلی خوبه
مـــــــــــا آزمـــــــــوده ایمــــــ در این شهــــــــــــــر
بختــــــــــــــــــــ خویش
بیــــــــــــــرون بایــــــد کشیـــــــــد از این ورطــــه
رختـــــــــــــــــ خویش
اگر بتونید کتاب زیپ شیمی مبتکران بخونید واقعا عالیه و در غیر این صورت از کتاب خیلی سبز استفاده کنید
بله درسته چون گفته بودند حجم میبکران زیاده یه کتاب کم حجم استفاده کردم در حالت عادی همون کتاب خیلی سبز بهتره و برای تستای کنکور نیازی به خوندن اون همه مباحث توی کتاب مبتکران نیست اما کتاب زی| رو که ببینن میفهمن چیا مهمه.به هر حال اولویت برای پیش دانشگاهی با خیلی سبزه(در درس شیمی)
بچه ها من امسال کنکوری بودم
کتاب های مبتکران رو سال های دوم و سوم داشتم و مطالعه می کردم. ولی واسه کنکور سراغشون نرید. درس نامه های اضافی زیاد داره به علاوه نمونه تستایی که به دردتون نخواهد خورد
به نظرم بهترین گزینه خیلی سبزه. من کتاب های شیمی خیلی سبز رو خیلی پسندیدم، درس نامه های خوب و کامل به علاوه تستای استاندارد
البته بگم واسه شیمی 2 و پیش 1 به خاطر سبکی مباحثش گاج داشتم
از امسال تعداد مسئله های شیمی از 10 تا شد 15 تا...پس باید رو مسئله ها خیلی خوب کار کنید. من با شیمی3 خیلی سبز خودمو راه انداختم
موفق باشید
اگه ازاول با مبتکران یاخیلی سبز پیش بری خوبه.خیلی سبز تفاوت چندانی بامبتکران نداره.بنظرم اول روی کتاب درسیت مسلط بشی بعدبری تستای کنکورارو بررسی کنی بهتره تا اینکه خودتو با کتابای پرحجم درگیر کنی.
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
دنبال اسم ی موسسه نباشید
خیلی سبز شاید شیمی پیشش عالی باشه ولی دومش ن
من چیزی که دیدم
برا دوم فار و مبتکران
سوم خیلی سبز
پیش 1 مبتکران
پیش دو خیلی سبز
خدانگهدار
من امسال دومم مبتکران آموزش+تست آقای بازرگانی واقعا عالیه.برا سوم و پیش تعریف خیلی سبزو شنیدم.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
به نظر من فقط مبتکران خوبه...توضیحاتش که حرف نداره درسو کاملا میشه ازش فهمید اما خیلی سبز به نظر من رفته از بهمن بازرگانی تقلید کرده و خیلی از کارایی که اون کرده رو آورده تو کتابای خودش!
نظر کلی:
اگه شیمیت خوبه و نیازی به آموزش نداری همون خیلی سبز رو بگیر چون توضیحاتش به درد نمیخوره همون تستاش خوبه
اما اگه هم آموزش عالی میخوای هم تست فقط مبتکران بگیر
رو هوا هم اینارو نمیگم دوتا کتابو دارم
راستی اینم بگم که دوتا خواهرام که یکیشون رفت کلاس بازرگان شیمی رو 78زد اون یکی هم کتابشو خوند و 82 زد تو سراسری
منم ایشالا با کتابش بتونم بالای صفر درصد بزنم
اوه!چقد حرف زدم!(آخه دلم از خیلی سبز خیلی پر بود!)
ویرایش توسط ebi18 : 28 تیر 1392 در ساعت 02:33
برای دوم تست مبتکران رو داشتم و عالی بود و تونستم 80 -70 درصد سوالات شیمی 2 توی "المپیاد شیمی" رو ج بدم...
امسالم تست مبتکران گرفتم و با خوندن قسمت موازنش بازم تونستم سوال موازنه المپیاد شیمی پارسال رو درست بزنم...
اینم میدونیم که سوالاتی که تو المپیاد میان سخت ترین سوال ها در نوع خودشون هستند..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)