خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

بزرگترین تصمیم زندگی

سلام به دوستان عزیزم

من 27 سالمه و به قدری به درس علاقه دارم که بابت هر صفحه که درس میخونم سجده ی شکر میگذارم .گذشته ی خیلی بدی داشتم (بیماری .افسردگی.سختی محرومیت) محرومیت منظورم این هست که تا پارسال نمیذاشتنن درس بخونم و مشمول بودم پارسال تصمیم گرفتم درس بخونم و شروع کردم درسم به قدری ضعیف بود که طرفین وسطین تو ریاضی رو بلد نبودم تلاش کردم شب و روز گرما و سرما از هزینه های ضروریم زدم و تونستم تو سه ترم دیپلم تجربی بگیرم (با دی وی دی های اموزشی و یه کم کلاس)و متاسفانه معدل کتبیم 10.16 شد ومعدل دیپلمم 14 .ولی من زبونم بد نیست و 20 سالگی تتافل گرفتم
      حالا سوالم اینه با سن و سالی که دارم و تنها راه موفقیتم با اوضاع کار تتو کشور رشتهه ی پزشکیه ایا من موفق میشم یا دیدین کسی رو که موفق بشه
      اگر نظرتون مثبته چه راهی روپیشنهاد میکنید
      ممنونم از این که خوندین

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش ۲۷ که سهله تو ۱۲۷ سالتم که باشه باید بری دنبال علاقه و تامین خانواده همسو با هم
      ببین اگه سال بعدم کنکور قبول شی خب ۲۸ سالته و تو سن ۳۵ سالگی میشی پزشک عمومی و از ۳۳ سالگی حقوق میگیری
      نمیگم دیره اما باید ایده ال های زندگیتو یکم بندازی عقب تر
      اگه به پزشکی علاقه داری و میتونی سختی هاشو تحمل کنی حالا چه درس خوندن الانت باشه چه بعنوان دانشجو که کارم شاید بخوای بکنی
      بسم الله
      حالا من نمیدونم هدفت کنکور ۹۶ هست یا ۹۷ اما میشه
      اینهمه فارغ التحصیل بیکار که اومدن رشته تجربی
      مثلا محمد احمدی رتبه یک پارسال حدود ۲۱ سال سن داشت اومد پزشکی قبول شد
      بهتر از بیکاری و بلاتکلیفی اینده اس

اما بگم بخوای وسطش جا بزنی بهترین سالای عمر حروم میشه
      ب بسم الله شو گفتی تا تهش برو

موفق باشیم

البته ببخشید من کوچکترم ازینکه شما رو نصیحت کنما نظرمو گفتم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه تو شهر نسبتا بزرگی هستی بنظرم کار آزاد خیلی خوبه حتی اگه یکسال بدون حقوق کار کنی.

اگه این شرایطو نداری یا واقعا تنها راهت همینه که وارد مسیر کنکور شی از یه آدم موفق مشورت بگیر و وارد شو. از شما سن بالاتر هم دارن کنکور میدن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم. راستش حاضرم از اولیه ترین امکانات محروم باشم حتی ده سال ولی به یک زندگی متعادل برسم وگذشته رو جبران کنم
      مشکلم معذلم هست و مشاور قلم چی هم گرفتم همون قراره ریاضی هم درسم بده
      به کار ازاد علاقه ای ندارم راستش اگه داشتم کلا سمت درس نمیومدم
      هدفم کنکور 97 هست ولی امسال هم برای اشنایی با فضا کنکور میدم. این معدل داره دیوونه ام میکنه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RafaeL نمایش پست ها
      ممنونم. راستش حاضرم از اولیه ترین امکانات محروم باشم حتی ده سال ولی به یک زندگی متعادل برسم وگذشته رو جبران کنم
      مشکلم معذلم هست و مشاور قلم چی هم گرفتم همون قراره ریاضی هم درسم بده
      به کار ازاد علاقه ای ندارم راستش اگه داشتم کلا سمت درس نمیومدم
      هدفم کنکور 97 هست ولی امسال هم برای اشنایی با فضا کنکور میدم. این معدل داره دیوونه ام میکنه
      شما اگه كنكورو خوب بزني معدل تاثير نداره كه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از جواب. خوب اخه یعنی میانگین چه قدر با احتساب این که به ازاد و پردیسم راضی هستم ولی اولویتم نیستند

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با دیدن این تاپیک یاد تاپیکی افتادم که چند وقت پیش زده شد که آیا تو سی سالگی میشه به پزشکی رسید؟؟ یه گروه امید دادن و گفتن که بله میشه یه عده کمی هم حکایت "رطب خورده منع رطب چون کند" در تقابل با گروه اول چون خودشون بعد از تغییر رشته و کلی و به آب و آتیش زدن پزشکی آزاد قبول شده بودن و از روی ح.س.ا.د.ت گفتن که نه نمیشه و تو این سن حال درس خوندن نیس و... بعضی هم از سختی شیفت های پزشکی و ... گفتن و از رشته های علوم پایه حمایت میکردن و بعد هم خودشون سر از پزشکی اردبیل درآوردن!!! و در نهایت به بحث و جدل ختم شد!
      نتیجه اینکه شما اینجا جواب درست و حسابی نمیگیرین... از مشاورای باتجربه کمک بگیرین... موفق باشین

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RafaeL نمایش پست ها
      سلام به دوستان عزیزم

من 27 سالمه و به قدری به درس علاقه دارم که بابت هر صفحه که درس میخونم سجده ی شکر میگذارم .گذشته ی خیلی بدی داشتم (بیماری .افسردگی.سختی محرومیت) محرومیت منظورم این هست که تا پارسال نمیذاشتنن درس بخونم و مشمول بودم پارسال تصمیم گرفتم درس بخونم و شروع کردم درسم به قدری ضعیف بود که طرفین وسطین تو ریاضی رو بلد نبودم تلاش کردم شب و روز گرما و سرما از هزینه های ضروریم زدم و تونستم تو سه ترم دیپلم تجربی بگیرم (با دی وی دی های اموزشی و یه کم کلاس)و متاسفانه معدل کتبیم 10.16 شد ومعدل دیپلمم 14 .ولی من زبونم بد نیست و 20 سالگی تتافل گرفتم
      حالا سوالم اینه با سن و سالی که دارم و تنها راه موفقیتم با اوضاع کار تتو کشور رشتهه ی پزشکیه ایا من موفق میشم یا دیدین کسی رو که موفق بشه
      اگر نظرتون مثبته چه راهی روپیشنهاد میکنید
      ممنونم از این که خوندین
      سلام بر شما ببینید شدن که میشه فقط باید بخونین در مورد معدلم تو 97 معلوم نیست ولی انشاالله مثبت میشه اگه مثبت شه دیگه معدل هیچ تاثیری نداره واستون فقط کنکور مهمه
      دانشجویی به استادش گفت : استاد! اگر شما خدا را به من نشان بدهید عبادتش میکنم و تا وقتی خدا را نبینم او را عبادت نمیکنم
      استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت : آیا مرا میبینی؟
      دانشجو پاسخ داد : نه استاد! وقتی پشت من به شما باشد مسلماً شما را نمیبینم
      استاد کنار او رفت و به او نگاه کرد و گفت : تا وقتی به خدا پشت کرده باشی او را نخواهی دید!
      موندم اگه خدا یه لحظه پشت کنه بهم چی میشه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از همتون ولی من مشکلی بابت حس و حاال درس خوندن ندارم. ساعت هشت صبح میرم کتابخونه و نه شب بر میگردم
      مشکلم با مشاورمه من میخوام ترمیم ممعدل شرکت کنم و فردا کلاسهای پیش شروع میشه اون میگه کنکوری بخون این مدت ولی من می خوام تا خردااد به ترمیم معدل و درسهای پیش بپردازم که پایه ام که ضعیفه قوی شه و بعد از خرداد شروع کنم کنکوری
      به نظر دوستان تصمیم عاقلانه ای هست؟
      ممنونم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن