خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 49 از 49
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      آقا يه چند تا سوال :
      اولا اينا يه بار بابت آزمون پول ميدن ، يه بار ديگه هم پول ميدن كه همون سوالات رو شب قبل آزمون بگيرند ؟!!
      ثانيا خب وقتي ميتونند قبل آزمون سوالات رو جواب بدن ، چطورياس كه توي خود آزمون نميتونند جواب بدن ( چون سبك سوالات قلمچي و به خصوص تخصصي ها رو نميشه حتي اپن بوك هم جواب داد ، مگر اينكه تسلط كافي رو داشته باشي !)
      ثالثا مگه پاسخنامه هفته دوم به مراكز استان ها نميرسه !؟؟ پس سوال خالي به چه دردشون ميخوره وقتي هيچي بارشون نيست ؟!!!

پ . ن : بنظرتون پس اونايي كه الان مثلا يه رتبه اي ميارن توي قلمچي ، در واقع اصلا رتبه واقعيشون خيلي كمتر از اين حرف هاست ، يا نه فرق چنداني نميكنه ؟!!( از اين بابت ميگم كه اين افراد به ظاهر خرخون رتبه برتر ولي متقلب ، سياه لشكري بيش سر جلسه كنكور نيستند !)
      داداش سوال و با کلید میدن بهشون یعنی یه تیم کلیدزن دارن من پارسال عید با مدرک گذاشتم تو انجمن

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ho.es نمایش پست ها
      سلام دوستان.
      قلم چی تقلب بشه چیکار کنیم؟
      تبعید به جزیره موریس

3. Top | #48
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      [B]شما چیکار دارید مجازات طرف اعدامه یا سنگساره یا تبعیده یاحبس ابدشما تلاش خودتو بکنید.کسایی که میخوان باتقلب به تراز بالا برسن احمق به تمام معناهستن.مگه روز قبل کنکورم میتونن سوالارو ببینن وحل کنن آخه.نتیجه:تمام ترازبالاهای قلمچی تقلب میکنن(اینم انگیزه)باوجود تمام احترامی که واسه آقای قلمچی قائلم ولی به نظرم این آزمون واسه کنکور به درد نمیخوره.من دوسال تو کانون بودم باچشمای خودم میدیدم که یه به حساب تیزهوشانی از پشتیبانش میخواست که فلان فرمول فیزیک رو براش بگهپشتیبانم که مهربون بهش میگفتاکثر کانونی ها بورسیه هستن وجدیدا کانون معدل های خش دارمبورسیه میکنهبه نظرم بهترین کنکورآزمایشی چه از نظر امنیت سوالات چه از نظر استاندارد بودن سنجشه.ومثل قلمچی نمیاد سوالارو سال به سال تفکیک کنه وکاملا عین سوالات دفترچه کنکور هستش.که سنجشم همون جامع هاش از طول سالش بهتره.همین سال به سال تفکیک کردن سوالات قلمچی یه جور تقلب واسه داوطلب حساب میشه وبه جز زیست بقیه سوالاش ترکیبی نیست.انشاءا...همگی به هدفمون برسیم

4. Top | #49
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

شخص متقلب بعد از مدت کوتاهی از ادامه حیات و عالم هستی ساقط خواهد گردید!

پ.ن ؛
      تاپیک بسته

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن