دوستم میگفت خود پیشتیبانای قلمچی سوالا را میفرشون![]()
ویرایش توسط alpey : 12 بهمن 1395 در ساعت 00:15
اینجا کسی اصلا بر نمیداره شاید دلیلش اینه که کسی اصلا روز قبل آزمون نرفته دقت کنه ببینه اونجا چه خبره
بعدم کلا کار آسونی نیست محافظت از سوالای آزمونی مثل قلمچی چون خیلی شرکت کننده زیاده داره مثلا اگه کنکور باشه یکم بیشتر هزینه میکننن و به آدمای مورد اعتماد تری مثلا شایدمسعولین آموزش پرورش میدن برای توزیع ولی کانون باید به پشتیبانا اعتماد کنه چون بالاخره یکم زودتر میرسه به مرکز شهر بعد صبح توزیع میشه پشتیبانا یا مسعولین بخوان سو استفاده کننن میتونن جلوشونم نمیشه گرفت چون نمیشه فهمید کی بوده
اگه اعدامش نکنن ابد و یک روز خوشگل رو شاخشه
ما که قلمچی تا حالا نرفتیم بدونیم سیستم شون چه جوریه ولی فکر نمی کنم کاری کنن.
فک کنم ساقی طرف قاطی فروش بوده
یا سوخته کشیده احتمالا
یعنی اینقدر مهمه قلمچی
واقعا نمیتونم درک کنم تقلب در آزمون آزمایشیو
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
خدایاااااااااا خودت ی کاری کنجوونامون دارن از دست میرن
![]()
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
اعداااام😆
اتفاقا تو مدرسه ی ماهم چن نفری هستن که میخرن.مدرسه هم خیلی بهشون احترام میزاره. کلیم ابهت دارن.شدن مسئول بهم ریختن اعصاب ما.آخرش که چی؟؟مگه سوالای کنکورم میتونن بخرن.
آقا يه چند تا سوال :
اولا اينا يه بار بابت آزمون پول ميدن ، يه بار ديگه هم پول ميدن كه همون سوالات رو شب قبل آزمون بگيرند ؟!!
ثانيا خب وقتي ميتونند قبل آزمون سوالات رو جواب بدن ، چطورياس كه توي خود آزمون نميتونند جواب بدن ( چون سبك سوالات قلمچي و به خصوص تخصصي ها رو نميشه حتي اپن بوك هم جواب داد ، مگر اينكه تسلط كافي رو داشته باشي !)
ثالثا مگه پاسخنامه هفته دوم به مراكز استان ها نميرسه !؟؟ پس سوال خالي به چه دردشون ميخوره وقتي هيچي بارشون نيست ؟!!!
پ . ن : بنظرتون پس اونايي كه الان مثلا يه رتبه اي ميارن توي قلمچي ، در واقع اصلا رتبه واقعيشون خيلي كمتر از اين حرف هاست ، يا نه فرق چنداني نميكنه ؟!!( از اين بابت ميگم كه اين افراد به ظاهر خرخون رتبه برتر ولي متقلب ، سياه لشكري بيش سر جلسه كنكور نيستند !)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)