X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

Question به نظر شما دوباره کنکور بدم ؟

سلام خدمت همه اعضای عزیز.
      من سال 95 در کنکور شرکت کردم و متاسفانه نتیجه دلخواه رو نتونستم بگیرم ( رتبه‌م 12 هزار شد ) و در نهایت ، با اصرار خانواده و اقوام ، هم در دانشگاه سراسری و هم در دانشگاه آزاد انتخاب رشته کردم و به خاطر علاقه‌ای که به ژنتیک داشتم در دانشگاه آزاد ( واحد علوم پزشکی ) ثبت نام کردم. چند روز دیگه هم کلاسای دانشگاه شروع میشه و باید برم سر کلاس. ( ورودی بهمن هستم )
      با توجه به اینکه در ترم اول و دوم ، درس‌های ریاضی ، شیمی و فیزیک عمومی داریم و تقریبا با منابع کنکور مطابقت داره ، می‌خواستم بپرسم به نظر شما می‌تونم در کنار درس‌های دانشگاه در کنکور ( 97 ) شرکت کنم و نتیجه خوبی بگیر ؟ ( رتبه زیر 2000 مد نظرم هست )
      ویرایش توسط amirmoa76 : 11 بهمن 1395 در ساعت 18:49

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بابا توی که سنی نداری.برو دنبال علاقه ات
      میانگین سنی توی اموزشگاه ماهان تهران واسه کنکور بالای ۲۳-۲۴هست
      همه یا پرستاری یا دامپزشکی یا هوشبری رو‌ ول کردن

توی هدف الان دختره متولد ۶۷هست میخواد کنکور بده!!!

یعنی راحت میانگین سنی هدف هم بالای ۲۰هست.
      از نظرم بیا از همین الان واسه ۹۶بخون قطعا میتونی

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درسته که فیزیک و ریاضی داری تو دانشگاه اما اصلا قابل مقایسه با ریاضی فیزیک کنکور نیستند شاید فقط شیمی یک سری مشابهت ها داشته باشه طبق پرس و جوهایی که من خودم کردم نهایتا به این نتیجه رسیدم نمیشه برای کنکور روشون حساب کرد چون تو فاز کاملا متفاوتی هستند ... من میگم اینکه خودت بخونی یا کلاس کنکور بری بهتره برات تا دانشگاه .... بنظر میاد پارسال سال اول کنکورت باشه....یعنی هنوز اول راهی ...نو دانشگاهم هیچ خبری نیست ... نهایتا اگه خیلی خستگی روحی داری و دلت ی فضای متفاوت از کنکور میخواد این ترم رو برو دانشگاه بعد سال بعد بشین بخون برای کنکور

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirmoa76 نمایش پست ها
      سلام خدمت همه اعضای عزیز.
      من سال 95 در کنکور شرکت کردم و متاسفانه نتیجه دلخواه رو نتونستم بگیرم ( رتبه‌م 12 هزار شد ) و در نهایت ، با اصرار خانواده و اقوام ، هم در دانشگاه سراسری و هم در دانشگاه آزاد انتخاب رشته کردم و به خاطر علاقه‌ای که به ژنتیک داشتم در دانشگاه آزاد ( واحد علوم پزشکی ) ثبت نام کردم. چند روز دیگه هم کلاسای دانشگاه شروع میشه و باید برم سر کلاس. ( ورودی بهمن هستم )
      با توجه به اینکه در ترم اول و دوم ، درس‌های ریاضی ، شیمی و فیزیک عمومی داریم و تقریبا با منابع کنکور مطابقت داره ، می‌خواستم بپرسم به نظر شما می‌تونم در کنار درس‌های دانشگاه در کنکور ( 97 ) شرکت کنم و نتیجه خوبی بگیر ؟ ( رتبه زیر 2000 مد نظرم هست )
      شدن که میشه بستگی به خودتون داره دیگه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s-1998 نمایش پست ها
      بابا توی که سنی نداری.برو دنبال علاقه ات
      میانگین سنی توی اموزشگاه ماهان تهران واسه کنکور بالای ۲۳-۲۴هست
      همه یا پرستاری یا دامپزشکی یا هوشبری رو‌ ول کردن

توی هدف الان دختره متولد ۶۷هست میخواد کنکور بده!!!

یعنی راحت میانگین سنی هدف هم بالای ۲۰هست.
      از نظرم بیا از همین الان واسه ۹۶بخون قطعا میتونی

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

خیلی ممنون ولی چون سراسری قبول شده بودم واسه 96 محرومم ، فعلا دارم برای 97 فکر می‌کنم...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pinkstar نمایش پست ها
      درسته که فیزیک و ریاضی داری تو دانشگاه اما اصلا قابل مقایسه با ریاضی فیزیک کنکور نیستند شاید فقط شیمی یک سری مشابهت ها داشته باشه طبق پرس و جوهایی که من خودم کردم نهایتا به این نتیجه رسیدم نمیشه برای کنکور روشون حساب کرد چون تو فاز کاملا متفاوتی هستند ... من میگم اینکه خودت بخونی یا کلاس کنکور بری بهتره برات تا دانشگاه .... بنظر میاد پارسال سال اول کنکورت باشه....یعنی هنوز اول راهی ...نو دانشگاهم هیچ خبری نیست ... نهایتا اگه خیلی خستگی روحی داری و دلت ی فضای متفاوت از کنکور میخواد این ترم رو برو دانشگاه بعد سال بعد بشین بخون برای کنکور
      تا حالا به این نکته‌‌ که فاز کتاب‌های دانشگاه با کنکور متفاوته دقت نکرده بودم ؛ ممنون که اشاره کردید.
      واقعیتش اینکه تو همین فروم مطالبی درباره مشکلاتی که رشته پزشکی داره خوندم که واقعا من رو آشفته کرد و این سوال برام ایجاد شد که اصلا ارزش داره که دوباره بخونم یا نه ؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن