سلام شبتون بخیر یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده
اینکه :به نظرتون میشه تابستون دوم وسوم رو بست یا حداقل فقط دوم رو خیلی خوب بست؟؟
اصلا میشه تو تابستون درس خوند مثل سال تحصیلی؟؟
سلام شبتون بخیر یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده
اینکه :به نظرتون میشه تابستون دوم وسوم رو بست یا حداقل فقط دوم رو خیلی خوب بست؟؟
اصلا میشه تو تابستون درس خوند مثل سال تحصیلی؟؟
کد:اطمینان دارم یه روز خوب میاد
با سلام : به نظر من همه چی بستگی به موقعیت و شرایط محیطی و فکری خودت داره هم میشه دروس دوم و سوم رو خوند هم میشه فقط دروس یک سال رو خوند و هم میشه سه ماه تابستون رو هیچ نخوند که یه دفه بفهمی پاییز اومده و فقط یک کتاب خوندی . پس همه چی به خود آدم و انگیزه اش بر می گرده
n.malekipoor@gmail.com
نیما ملکی پور
http://nima-malekipoor.blogfa.com
نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@
بستگی به همت خودتون داره... هر کی بخواد میتونه و نشد نداره... برنامه بریزین و از الان تا کنکورتون خوب بخونین... دوران کنکور دیگه تابستون و تعطیلات رو هم باید استفاده کرد، اتفاقا خیلی بهتره که پایه رو تابستون جمع کنین
کد:اطمینان دارم یه روز خوب میاد
همون درسای سوم رو در حد تسلط کامل از الان بخونین هم معدل خوبی کسب میکنین و هم اینکه وقتی سوم رو تشریحی خوب کارکنین تابستون مرور و تست همراه با دروس سال دوم راحتره براتون
اره میشه مباحث پایه رو کامل بخون
آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دست هایش پر از معجزه آرزویی کن شاید کوچک ترین معجزه اش بزرگترین ارزوی تو باشد
Başka bir dünyayam
Ele dünyayam ki , orde ğem yox
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)