سلام. چرا چه راه حل های پیچیده ای رو میری!
اومدی کران پایین دو تا نامساوی قرمزو جمع کردی و کران های بالا رو هم با هم جمع کردی (که البته 30 میشه)
تو از کجا میدونی که وقتی قدر مطلق موجود در نامساوی اول مینیمم هست، قدر مطلق موجود در نامساوی دوم هم مینیمه؟ که میای مینیمم ها رو با هم جمع می کنی! اشتباهت همینجاست
جمع دوتا قرمزم که میشه بین 6 و 30
ببین توی هردوتا قدر مطلق x داریم و همون بازه ای که خودت بدست آوردی اگه 3 رو بجای x توی عبارت اول سمت چپ بازه رو میده و توی عبارت دوم سمت راست بازه رو میده.واسه همین تو نباید سمت چپ بازه ی اول رو با سمت چپ بازه ی دوم جمع کنی در اصل باید برعکس جمع کنی.(البته توی این سوال اینجوری شده نه همه جا)
واسه اینکه این داستانا پیش نیاد و خطا کمتر شه از همون راهی که خودشون نوشتن برو یعنی اول قدر مطلق رو بردار بعد کل عبارت رو بدست بیار...
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
سلام
خودمم نمیدونم چرا مثله آدم سوالو حل نمیکنم آخرش هم مثل ..... تو گِل میمونم
من از معلممون هم پرسیدم ، گفت وقتی میتونی این دوتا نامساوی رو با هم جمع کنی که تابع ها اکیدا یکنوا باشن ، ولی چراشو دیگه نگفت
فکر کنم چراش همین باشه که گفتی
سلام.
دقیقا کی باید برعکس جمع کنم؟
مثلا یه عبارت داشته باشیم مثل:
اونوقت حدود عبارت اولی میشه:
حالا باید چیکار کنیم؟
تقسیم کنیم به دوتا بازه؟ یکی از 6- تا صفر و یکی از صفر تا دوازده؟
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
ولی سوالش ساده نبود
اگه بود با جاگذاری راحت حل میشد
با دقت تمرینای کتاب درسیو (حسابان و حساب دیفرانسیل)حل کن خیلی بهت دید میده.
کتاب هم تمرین گلابی داره که خوب برا آموزشه هم تمرینای گردن کلفت. منی که می خوام کنکور تجربی بدم تمرینای کتابای ریاضی (مباحث مشترک با تجربی) رو بررسی کردم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)