نوشته اصلی توسط
ThePriNcE
واقعا اگر تلاش کنی میشه هر رشته ای بخوای از الان قبل بشی،فقط باید همت داشته باشی و تلاش تلاش تلاش،باید حداقل روزی ۱۰-۱۲ ساعت بخونی،هر اشتباهی که تو این ۶ سال کردی حق تکرار کردنشو نداری وگرنه روز از نو و روزی از نو
ببین اگر روزی ۱۲ ساعت بخونی مثلا زیست و شیمی هرکدوم ۳ ساعت ریاض و فیزیک یک روز در میون هرکدوم ۳ ساعت ادبیات روزی ۱ ساعت عربی و زبان یک روز در میون ۱ ساعت و دینی هر روز ۳۰ دقیقه،این میشه ۱۱.۵ و برای نیم ساعت دیگش میگم چیکار کن
زیست:::اول کتابو خوب بخون که به متن مسلط بشی بعد درسنامه کتاب تستو بخون و بعدشم تست بزن،چون میگی صفری من میگم برای دوم و سوم خیلی سبز بخون چون روون تره و برای پیش هم الگو همینا کافیه.حتما آزمون های آزماشی مختلف رو تحلیل کن خصوصا قلمچی.بعدش که کل کتابا رو مسلط خوندی بیا آزمون خای جامع کار کن از دور دنیا + جامع های آزمون های آزمایشی(قلمچی و گزینه دو بعد هر آزمون دفترچشو کانال علم روز میذاره و سوالات گاجم تو کانال انتشاراتش هست اگر خواستی)،برا زیست سعی کن خودت عبارت با ادبیات و سبک کنکور درست کنی
شیمی:::آموزش مبتکران + تست در حد کنکور موج الگو + تحلیل آزمون های آزمایشی مختلف،چون کنکور رو استوکیومتری میچرخه پس بهتره اول فصل ۱تا۳ دوم رو خوب بخونی بعدش بری فصل ۱ سوم یعنی استو و بعدش فصل ۱و۲ پیش یعنی سینتیک و تعادل بخون و حتما فصل محلول و اسید و باز رو هم با هم بخون و بعدش روزی ۱۰-۱۵ تست مسائل بزن که مسلط شی
ریاضی و فیزیک:::از اون نیم ساعت که گفتم میتونی روزی ۱۵-۲۰ تست ریاضی یا فیزیک از مباحث مطالعه شده کار کنی،به اینصورت که روزایی که فیزیک داری،تستای روز گذشته ریاضی علامتدارهاشو و سراسری هاشو کار کن و روز بعدی که ریاضی داری تو اون نیم ساعت تستای فیزیک کار کن.هیچ مبحثی هم حذف نکن فقط اولویت بندی کن که کدوم فصلا رو اول بخونی
هر کتابی رو هم تموم کردی آزمون های جامعش رو از دور دنیا و آزمون های آزمایشی جامع هاشون شروع کن به تمرین کردن
حالا من اینا رو رسید به ذهنم بگم،امیدوارم کمکت کرده باشه