به نظر من بدون دبی هم میتونی از فیزیک میکرو گاج خوب خوب یاد بگیری
اگه نظر منو بخوای شما که 2 سال پشت کنکور بودی،پس درسنامه هارا بلدی فقط تست بزن با تست زدن هم فرمولها تو ذهنت مرور میشه و هم با سوالا اشنا میشی.(پایه گاج خوبه).اما اگه کلن با فیزیک مشکل داری و نیاز به دبیر داری به نظرم کتابای رمزینه عالیه وکار یه دبیر خوبو میکنه.البته وقت زیادی ازت میگیره (هر فصل بین 10تا15ساعت).اما مطمئن باش مشکلتو کامل حل میکنه .من خودم فصل هایی که باشون مشکل داشتم (مث حرکت شناسی فیزیک 2)را از رو اون خوندم و درصدامو از 60به90 رسوندم.بعد از رمزینه برو سراغ تست زدن.و فک کنم با رمزینه مشکله علاقت به فیزیکم حل بشه**
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
چالشی که معلم سرکلاس ایجادمیکنه اگه معلم باوجدانی باشه و دنبال پول نباشه جوری مفهوم رو یاد دانش اموز میده که تا 90سالگی مسایل رو حل میکنه
کتاب ها پر از نکات تستیه که ادم اگر حافظه قوی هم داشته باشه حفظ باشه سرکنکور با اون همه استرس فراموش میکنه مطمئن باشید ولی مفهوم هیچوقت فراموش نمیشه
من همه دبیر ها رو نگفتم
اگه دبیر مثل طوطی 1 کتاب رو از حفظ بگه نری خیلی بهتره
مشاور انتخاب رشته می باشم
بعضی دی وی دی ها خوب نیستن اما همشونم بد نیستن و مطمئنا به درد شما میخوره(در صورتی که از کتاب برداشت زیادی ندارید)
سلام،نخواستم دوباره تاپیک بزنم اینه که همینجا سوالم رو میپرسم:
به نظرتون به مشکلی بر میخورم اگه که فیزیک الکتریسیته و مکانیک را با هم بخونم به فرض که تو هر دوتاش صفر باشم؟؟؟نقطه اشتراکی که ندارند؟؟؟ممنون.
ویرایش توسط MehD : 31 تیر 1392 در ساعت 02:38
نه به نظر من اینکارو نکنید، هر فصلو به تنهایی بخونید تا تمرکزتون فقط روی همون مبحث باشه، از هر بخشه همون فصل هم چندتا تست بزنید تا مطلب خوب براتون تفهیم بشه؛ بعد برید سراغ فصل بعدی، همینکارارو بکنید فقط از فصل قبلیش هم تست حل کنید تا این دفعه توی فصل قبلی به مرحله ی تسلط برسی؛ و همینطور فصلای بعدی...
در ضمن قبل از اینکه نوسان رو بخونید یه وقت نرید سراغ موج!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)