از اقای سیستانی که مرجع تقلیدم هستند پرسیدم. ایشون گفتند کسی مثله استاد احمدی که ذکر کرده راضی نیست با اینکه من جزوه رو خریدم و ماله منه اجازه ی نشرش رو ندارم!!
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
بچه ها جزوه 92 عمارلو فرق ميكنه ها ژنتيكش ديگه جدا نيست تغير كرده و با زيست 1 ادغام شده و حجمش كمتر شده و راه حل تست ها تغير پيدا كردن. كلا از كارگاه ژنتيك كه در جزوه هاي قبل از 92 بود خيلي بهتر شده
بچه ها جزوه رو میشه از لینک زیر گرفت ؟؟؟
کامل ترین جزوه زیست شناسی در کشور
اصلا مطمئن هست ؟؟
چاپ 92 هست ؟؟
آقای سناتور عزیز چرا داستان میگی عزیز من!!!
شما که هدف بودی که دیگه نباید این حرفارو بزنی!!!
کل زیستی مفهومیه و باید کلش رو بهم ربط بدی که بدون داشتن معلم یا جزوه توپ غیرممکنه!!!
شما که هدف بودی باید بدونی آقای پاکروان شاگرد دکتر عمارلو که 250 کشوری شد راجع به جزوه های عمارلو چی میگفت.
میگفت تو زیست جزوه از معلم هم مهم تره!!!
هی روزگار آقا من زبونم مو درآورد انقد به اطرافیان گفتم آقا اطلاعات ندارید صحبت نکنید طرف مقابل گیج میشه!!!
اولا سعی کن ادبیاتت رو درست کنی
ثانیا تو همون هدف کسی بود که همه کلاس ها رو میرفت آخر شد حدود 13 هزار (پس لوزما هر کلاسی 100% از نظر افراد مقبوال نیست)
ضمت اینکه در مورد همون ماشاالله نظرات من و شما کاملا متناقضه(همین رضوی انرژی اتمی پایه ش رو داره.....انرژِی اتمی هم که هرساله n تا رتبه میده پس یعنی اگه کسی بگه تدریسش خوب نیست باید حرفش رو زیر سوال برد؟؟)
ثالثا اگرچه خودم ریاضی هستم و در مورد زیست و زمین اطلاعی ندارم ولی گفته هامو منقول از رتبه 150 منطقه 1 سال 91 میگم
آقای بهزاد خدایی که احتمالا اسمش تو یادگار ماندگار هم هست.
این بهزاد خدایی یه دبیرستان معمولی(ذبیرستان خودم) میرفت ... از زمستون سوم شروع کرد واسه کنکور
یه کلاس بیرون نمیرفت و فقط از طرف مدیر یه مشاور رایگان داشت (که واسه بقیه پولی بود) کتاب زیست رو (دقیق یادم نیست) ولی خیلی خونده بود
یه ماه پیش که با هم رفتیم کوه در مورد این جزوه بهش قضیه رو گفتم .....فقط خندید!!!
(عرایض بنده رو Aliz@ هم تایید میکنه!!)
ویرایش توسط No Name : 03 مهر 1392 در ساعت 13:06 دلیل: ویژگی بهزاد خدایی
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
بیا یکی دیگه از خصوصیات بد ما ایرانیا اینه که طرف وقتی یه ایراد ازمون میگیره تمام زمین و زمان رو روی سرش خراب میکنیم هزارتا وصله هم بهش میچسبونیم.
آقاجان چرا داستان میگی من تو بقیه تاپیک ها رتبه ام رو گفتم بگردی پیدا میکنی.
بعدش هم حالا فقط شما یه نفری که تو کلاس رضوی پیدا شدی که طرفدارشی.99% کلاس ازش ناراضی بودن.
بعدش هم اگه اینو قبول نداری بگو:جلسه اول تابستون کلاس 70 نفر بود-قبل عید شد 25 نفر-بعد عیدهم که هیچی دیگه 10تا 15تا.... قبول نداری؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)