خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

کسی هست که پروسه کامل انصرافو بدونه ؟

سلام . من ۱۴ دی از دانشگاه سراسری ترم ۵ انصراف دادم . بدهیم هم صفر بود . فقط مونده که دانشگاه نامه بزنه به وزارت بهداشت تا هزینه انصرافو تعیین کنن و منم فیشو واریز کنم به حساب وزارت بهداشت چند تا سوال دارم .
      ۱.این پروسه نامه زدن و واریز و این حرفا تا یک ماه یعنی تا ۳۰ بهمن تکمیل میشه ؟ که بتونم کنکورو ثبت نام کنم ؟
      ۲. الان من انصرافم قطعی شده یا باید تسویه کنم با وزارت بهداشت تا قطعی محسوب شع ؟

۳.فرم ۳ انصراف دفترچه دقیقا چی هست و کی باید تحویل دانشگاه بدم ؟

۴ .این قضیه که میگن اگه سراسری قبول شم لازم نیست هزینه بدم و خود دانشگاه مدارکو برا دانشگاه بعدیم میفرسته چقدر صحت داره ؟!

والا از کارمندای دانشگاه پرسیدم هیچ کدوم اطلاعات درست حسابی نداشتن زنگ زدم heava group مشاوره تلفنی بگیرم ده دقیقه حرف زد بازم دقیق نمیدونست مملکته داریم ؟

ممنون میشم کسی که تجربه انصرافو داشته یا اطلاعی داره کمک کنه .

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
      ویرایش توسط mehrdadlord : 19 دی 1395 در ساعت 16:39

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اپ 😕

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مشکلی ندارید از زمان درخواست انصراف شما دانشجوی انصرافی میشید

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      مشکلی ندارید از زمان درخواست انصراف شما دانشجوی انصرافی میشید
      یعنی الان بدون تسویه با وزارت بهداشت میتونم کنکور بدم ؟

5. Top | #5
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آپ

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadlord نمایش پست ها
      سلام . من ۱۴ دی از دانشگاه سراسری ترم ۵ انصراف دادم . بدهیم هم صفر بود . فقط مونده که دانشگاه نامه بزنه به وزارت بهداشت تا هزینه انصرافو تعیین کنن و منم فیشو واریز کنم به حساب وزارت بهداشت چند تا سوال دارم .
      ۱.این پروسه نامه زدن و واریز و این حرفا تا یک ماه یعنی تا ۳۰ بهمن تکمیل میشه ؟ که بتونم کنکورو ثبت نام کنم ؟
      ۲. الان من انصرافم قطعی شده یا باید تسویه کنم با وزارت بهداشت تا قطعی محسوب شع ؟

۴ .این قضیه که میگن اگه سراسری قبول شم لازم نیست هزینه بدم و خود دانشگاه مدارکو برا دانشگاه بعدیم میفرسته چقدر صحت داره ؟!

والا از کارمندای دانشگاه پرسیدم هیچ کدوم اطلاعات درست حسابی نداشتن زنگ زدم heava group مشاوره تلفنی بگیرم ده دقیقه حرف زد بازم دقیق نمیدونست مملکته داریم ؟

معمولا زیر سازی دانشگاه ازاد تو این مورد خیلی خوب و عالیه یعنی امروز انصراف بدی فردا میتونی بری ثبت نام

ولی سراسری یه سری معضل پیش روی ادم میزاره ! یه فرمی هست که باید پرش کنین و زیرش رو امضا کنین واسه انصراف ! بعدش اونا میزنن به سیستمشون ! و یه نامه میفرستن به پلیس +10 ! و یه نامه هم به وزارت بهداشت !

1 - بستگی داره دانشگاهتون چقدر معتبر باشه ولی خب تا قطعا تا 30 بهمن اوکی میشه ! شما بهتره پیگیرش باشی و بیخیالش نشی ! چون نامه میره پیش چند نفر که باید امضاشون بکنن ! .. و نکته اینکه شما حداکثر تا یک ماه میتونی انصرافت رو پس بگیری ! و اینکه باید بری به یه مقطع بالاتر ( البته اگه بالای 70 واحد گذرونده باشی ! )

2 - از روزی که شما فرم رو پر میکنی و میدی بهشون و میزنن به سیستم شما انصرافی محسوب میشی و از نظر نظام وظیفه هم 6 ماه وقت معرفی داری !

3 - فرم 3 یا فرم 39 یا فرم فلان همشون یه چیه فقط تو ایین نامه دانشگاه ها عددشون فرق میکنه .. همشون یعنی برگه انصراف .. 1-2 ماه قبل انصراف معمولا برگه رو تحویل میدن .

4 - این رو نمیدونم ..

7. Top | #7
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FaaRshD نمایش پست ها
      معمولا زیر سازی دانشگاه ازاد تو این مورد خیلی خوب و عالیه یعنی امروز انصراف بدی فردا میتونی بری ثبت نام

ولی سراسری یه سری معضل پیش روی ادم میزاره ! یه فرمی هست که باید پرش کنین و زیرش رو امضا کنین واسه انصراف ! بعدش اونا میزنن به سیستمشون ! و یه نامه میفرستن به پلیس +10 ! و یه نامه هم به وزارت بهداشت !

1 - بستگی داره دانشگاهتون چقدر معتبر باشه ولی خب تا قطعا تا 30 بهمن اوکی میشه ! شما بهتره پیگیرش باشی و بیخیالش نشی ! چون نامه میره پیش چند نفر که باید امضاشون بکنن ! .. و نکته اینکه شما حداکثر تا یک ماه میتونی انصرافت رو پس بگیری ! و اینکه باید بری به یه مقطع بالاتر ( البته اگه بالای 70 واحد گذرونده باشی ! )

2 - از روزی که شما فرم رو پر میکنی و میدی بهشون و میزنن به سیستم شما انصرافی محسوب میشی و از نظر نظام وظیفه هم 6 ماه وقت معرفی داری !

3 - فرم 3 یا فرم 39 یا فرم فلان همشون یه چیه فقط تو ایین نامه دانشگاه ها عددشون فرق میکنه .. همشون یعنی برگه انصراف .. 1-2 ماه قبل انصراف معمولا برگه رو تحویل میدن .

4 - این رو نمیدونم ..
      ببخشید خیلی گیج شدم . تلگرام داری شما ؟ میتونم مزاحمتون شم ؟
      @mmsg8 ایدی بنده س

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FaaRshD نمایش پست ها

4 - این رو نمیدونم ..
      سلام داش یکی از رفیقای من امسال اشتباه انتخاب رشته کرد یه رشته داغون روزانه قبول شد و بخاطر اینکه قانون محرومیت عوض شد و فقط از رشته های روزانه 96 محرومه باز نشست خوند
      کلا دانشگاه هم نرفت همه مدارکش با خودشه و فقط یه اسکن از کارت ملی و شناسنامه فرستاد
      الان این هم باید انصراف بده و فرم پر کنه؟
      یا ثبت نام نکردنش انصراف محسوب شده؟
      راستی تا یه ماه پیش اسمش تو سامانه گلستان بوده
      ر.ا: قانون نظام وظیفه تغییر کرده یه سال پس از انصراف مهلت معرفی داری
      خوشا دیدار ما در خواب ...
      ویرایش توسط -AMiN- : 21 دی 1395 در ساعت 03:16

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

برادر شما همین که فرم انصرافی رو بدی بهشون دیگه دانشجوی انصرافی محسوب میشی
      این پولی هم که ازت میگیرن بابت تحصیل رایگانته
      در ضمن این پول رو هم باید زمان تحویل مدارکت بدی بهشون
      یعنی شما شهریور سال دیگه که خواستی دانشگاه جدید ثبت نام کنی ، میری دانشگاه قبلیت و تسویه میکنی و مدارکت رو میگیری
      و میری دانشگاه جدید ثبت نام میکنی
      در خصوص فرم 3 انصراف هم باید بگم که این فرم پارسال به دفترچه اضافه شد و معلوم نیس امسال باشه یا ن!
      ولی گفتن دانشجوهای روزانه باید موقع انصراف تکمیلش کنن توسط مدیر اموزشی دانشگاه

این اطلاعات رو مدیر اموزشی دانشگاهتون باید بهت بده
      تعجب میکنم باید یه وقت ملاقات باهاش میگرفتی و ازش راهنمایی میخواستی
      + خدا بودن یعنی - تمام مشکلات و سختی هـا

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kimiagar نمایش پست ها
      برادر شما همین که فرم انصرافی رو بدی بهشون دیگه دانشجوی انصرافی محسوب میشی
      این پولی هم که ازت میگیرن بابت تحصیل رایگانته
      در ضمن این پول رو هم باید زمان تحویل مدارکت بدی بهشون
      یعنی شما شهریور سال دیگه که خواستی دانشگاه جدید ثبت نام کنی ، میری دانشگاه قبلیت و تسویه میکنی و مدارکت رو میگیری
      و میری دانشگاه جدید ثبت نام میکنی
      در خصوص فرم 3 انصراف هم باید بگم که این فرم پارسال به دفترچه اضافه شد و معلوم نیس امسال باشه یا ن!
      ولی گفتن دانشجوهای روزانه باید موقع انصراف تکمیلش کنن توسط مدیر اموزشی دانشگاه

این اطلاعات رو مدیر اموزشی دانشگاهتون باید بهت بده
      تعجب میکنم باید یه وقت ملاقات باهاش میگرفتی و ازش راهنمایی میخواستی
      خیلی متشکر. والا کل دانشگاهو پرسیدم هر کی یه چیزی میگفت :\

پس من الان نگران چیزی نباشم ؟

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sir William نمایش پست ها

سلام داش یکی از رفیقای من امسال اشتباه انتخاب رشته کرد یه رشته داغون روزانه قبول شد و بخاطر اینکه قانون محرومیت عوض شد و فقط از رشته های روزانه 96 محرومه باز نشست خوند
      کلا دانشگاه هم نرفت همه مدارکش با خودشه و فقط یه اسکن از کارت ملی و شناسنامه فرستاد
      الان این هم باید انصراف بده و فرم پر کنه؟
      یا ثبت نام نکردنش انصراف محسوب شده؟
      راستی تا یه ماه پیش اسمش تو سامانه گلستان بوده
      ر.ا: قانون نظام وظیفه تغییر کرده یه سال پس از انصراف مهلت معرفی داری
      اینو دقیقا نمیدونم باید از همون دانشگاه بپرسین ! اگه فایل های اسکن شده رو نمیفرستاد مشکلی نداشت ! ولی اینجوری یکم دردسر داره که باید از واحد مربوطه بپرسین ..

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید خیلی گیج شدم . تلگرام داری شما ؟ میتونم مزاحمتون شم ؟
      @mmsg8 ایدی بنده س

شما که درخواست انصراف دادی ! مدیر اموزش و رییس و فلان امضا میکنن که موافقت بکنن با انصراف شما ! بعد شما میری به حسابداری و تسویه حساب میکنی و برگه انصراف کامل از اون دانشگاه رو میگیری ! .. بعد اونا یا یه کاغذ میدن خودت ببری پلیس +10 یا اینکه اصلا خودشون میفرستن !

بعد میری تو دانشگاه دیگه ثبت نام میکنی ! این کاغذ انصراف هم نگه دار لازمت میشه یا ازش کپی بگیر ..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن