خیلی عجیبه
ده ساعت در روز؟
یه مقدار مشکوکه
به نظرم بعضی از دوستان دارن یه مقدار اغراق میکنن..تازه بعضی هم میگن ده ساعت که کمه چیزی نیست!
همین کارارو و میکنید که یهو مطالعتون میرسه به 0!
والا این چه کاریه
شما این همه خوندن نیاز ندارید
درسی و که میشه تو ۳ ساعت خوند چرا باید تو ۵ ساعت خوند؟ یا کل درسی و که میشه تو ۷ تا ۸ ساعت(حداکثر حداکثر) خوند چرا باید ده ساعت وقت گذاشت؟!
تازه اکثر هم اغراق میکنید چون واقعا ۱۰ ساعت درس نمیخونید!
بعضی هستن تا بیان انجمن و برن خودش ۲ ساعت و نیم طول میکشه!! چه برسه به استراحت و شام و نماز و ناهار و فامیل ها و دیدار ها و ...
به نظرم حرفتون حتی از نظر علمی هم درست نیست چه برسه ..
مطمن هستم اگر کسی انقدر قدرت مند و نستوه باشد که بتواند در روز ۱۰ ساعت درس بخواند حتما رتبه زیر ۱۰۰۰ خواهد داشت.
ولی قبول کنید این ها فقط حرف مفته
اکثرا اغراق میکنید که ده ساعت درس میخونید بعد تازه احساس ناراحتی هم دارید که هی وای چرا کم درس خوندم! تازه این خوبش هست بعضی تا ۱۷ ساعت هم رفتن جلو! یعنی فقط حرف الکی
باور کنید ابن سینا هم انقدر کتاب نمیخوند که در زمان خودش به تمام علوم آن زمان اگاه بود!
یعنی ما عادت کردیم به زدن حرف مفت و الکی...
اگر واقعا کسی ده ساعت و فقط برای درس خوندن وقت بگذارد دیگر وقت امدن به این انجمن و ندارد!
البته مورد هایی بودند که دو سه روز ده ساعت خوندند بعد خسته شدند و ول کردند...
جان مادرتون انقدر فشار نیارید چون این کار ها مشکله و اکثرا هم فقط حرفه...
اگر میتونید ده تا ۱۷ ساعت بخونید باید همه چی رو فراموش کنید چون وقت ندارید!
بهتره به جای زدن حرف عمل کنیم. بعد سال بعد یه عده میان مینویسن ای خدا من که 12 ساعت خوندم چرا قبول نشدم!
خب اخه دوازده ساعت نخوندی که بخوای قبول هم بشی!اونم رشته ای که بالای ۵۰۰ هزار نفر دنبال دستیابی بهش هستند..
به نظر من هر چه قدر درس شما سنگین باشد.مسیرتونو و خودتون سخت کردید وگرنه ده ساعت خوندن و خستگی بهونه ای بیشتر نیست.
امیدوارم سرانه مطالعه کشور بالا بره ولی زدن حرف مفت نه !