سلام خدمت دوستان ، من کنکور 95 رو دادم و با رتبه ی 50هزار (
) گیاهپزشکی ازاد علوم تحقیقات قبول شدم . چون اشنایی نداشتم اومدم تو همین فروم سوال کردم که چطوره؟بمونم برا کنکور یا برم همین رشته رو .. اخر به این نتیجه رسیدم که بمونم برای کنکور ولی خانواده مخالفت کردن پس منم مجبور شدم همین رشته رو برم !! در طول این 1 ترم هم جای درس حواسم همش به این بود که این رشته خوب هست ؟ بمونم برم بمونم برم بمونم برم !!! واقعا کل این 4 ماه مشغولیت ذهنیم این بود که برم یا بمونم . ( این هفته هم که امتحانات شروع میشه !!! ) هرموقع هم که تصمیم میگرفتم که بمونم با یه اتفاق
خیلی کوچیک
دلسرد میشدم و پشیمون میشدم .
به خصوص زمانی که میبینم 2 تا از دوستام از همین تجربی بدون ازمون رفتن پیام نور مهندسی پزشکی میخونن میسوزم اونم با شهریه ی 150 تومن !!! پس به این نتیجه رسیدم که من اگر هم بمونم ، سر هر اتفاقی دلسرد میشم و اینطوری نمیتونم تمرکز رو درس داشته باشم و حالا میخوام ببینم چه کاری باید بکنم ؟
چون اگر تا کنکور شک داشتم الان مطمئن شدم که رشته تجربی اگر زیرشاخه های پزشکی و خود پزشکی و دندون و دارو قبول نشی به طور کامل باید قید ایندت رو بزنی چون رشته های دیگش زیاد ارزش نداره یا سختی که باید بکشی نمیارزه به رشتش !! حالا موندم که همین ازاد یه رشته از گروه
ریاضی بدون ازمون انتخاب کنم و برم ؟ یا تو همین فرصت باقی مونده بمونم و برای کنکور
ریاضی بخونم ؟ ( اصلا امکانش هست ؟ )
مهندسی پزشکی خوب اسمش جالب هست ولی نمیدونم داخلش چطور هست و سخت هست یا نه ، بخوام یه رشته بدون کنکور هم برم دوست دارم کامپیوتر یا چیزی مثل اون برم و درمورد کنکور ریاضی هم اصلا نمیدونم میشه یا نه ؟ و اگر هم بشه فقط میتونم عمومی هاش رو بزنم با چندتا شیمی و فیزیک !! و چنانچه رتبم خوب شد ( که احتمالش خیلی کم هست ) رشته های نانو برم.
ولی از این میترسم که از چاله دربیام بیوفتم تو یه چاه !! به خاطر همین میخوام از شما دوستان بپرسم که نظر شما چی هست ؟ تا ارشد برم و بعد عوضی کنم ؟(که بعید میدونم بتونم تا ارشد بخونم با این وضع) یا یه ترم مرخصی بگیرم یا اصلا انصراف بدم از دانشگاه و بدون کنکور برم کامپیوتری چیزی یا همون مهندسی پزشکی پیام نور برم یا بمونم برای کنکور ریاضی ؟ یا اصلا کنکور زبان بدم ؟ چون زبانم خوب هست ولی از اینده شغلی میترسم کنکور تجربی هم میشه ولی میترسم همین اش و همین کاسه بشه !! و اینکه شنیدم میشه از همین دانشگاه تغییر داد و حتی به رشته های خوب رفت ولی یک سری شرایط داره ! که من درجریان نیستم کسی میدونه ؟ کلا برای انصراف و تغییر و مرخصی اینا زیاد اشنا نیستم اگر کار خاصی باید بکنم بهم بگید در جریان باشم .
فقط لطفا اگر میشه یه پاسخ درست حسابی بدید !! مثلا فلان رشته خوب نیست به این دلایل ... با بله و خیر خالی جواب ندید لطفا . چون میخوام با یه دید کاملا باز نسبت به رشته ها واردشون بشم . اینده شغلیشون ، سختی و اسونیشون ، ارزش داشتن و نداشتنشون و ... چون اولین و اخرین فرصت ام هست !