من متوجه نشدم الان که تاثیر مثبت هست اگه معدل نهایی 20 باشه بیشتر به نفعه رتبه برتر هاست یا رتبه های معمولی؟
ببین تاثیر رو با توجه به تراز میدن هر معدلی یه ترازی داره(البته هر درسی جدا) که اگه تراز اون بیشتر از تراز کنکور بشه تاثیرش میدن و از اونجایی که نهایی سادست تراز پایینی داره یعنی یه جا اثبات کرده بود که نمره 20 تراز 11000 داره نهایتش اما رتبه های زیر 500 کشوری تراز کنکورشون همه بالا 11000 هست یعنی عملا برا اینا چه معدل 10 چه 15 چه 20 تاثیرش صفره
خوشا دیدار ما در خواب ...
سلام رفقا
کسی هست از تاثیر معدل سر دربیاره من نمراتمو ب ترتیب اهمیت نوشتم ایا حتما لازمه ک ترمیم کنم اخه وقتیم نمونده منطقیه من برم سلامت بهداشت بخونم چند هفته مونده ب کنکور تازشم من سال نهاییم یعنی میگفتم ۲۰ میشم چون خونه میومدم چک میکردم با پاسخ های گذاشته شده و درست بودن واقعا نمی دونم چجور تصحیح میکنن
خواهش میکنم
اونام نمره هاش خوبه نگران نباش بت ضرر نمیزنه.اگه وسواسی و استرس میگیری میتونی هم ترمیم کنی چون در هر صورت برای کنکور باید کامل بخونیشون پس شرکت در ترمیم هم وقتی ازت نمیگیره برای این دو درس
شب امتحان یه مرورکن و در حد یکی دو ساعت سوالای سالای قبلو حل کن
پ.ن: من جات باشم ترمیم نمیکنم
طبق بخشنامه تا ۳۰ ام فروردین وقت هست ولی بعضی شهرا مدارسش میگن ظرفیتمون تکمیل شده و اذیت میکنن
رفقای عزیز یه سوال دارم ممنون میشم کسی خبر موثقی داره جواب بده بعضی از مشاورا میگن تراز معدل هر سال جداگانه محاسبه میشه مثلا سال ۹۷ نمره ۱۹ یه تراز تراز سال ۹۹ هم یه تراز بعضی از مشاورا هم که یکم کار بلدترن و سابقشون بیشتره میگن نه همه یکیه کسی خبر داره اینو؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)