سلام بچه ها...6ماهو خورده ای تاکنکور مونده من دیر شروع کردم و خداروشکر بنظرخودم از قبلم خیلی بهتر شده درس خوندنم.ولی حرفای بقیه خیلی روم تاثیر میذاره که دیره و باید برنامه ریزی کنی برا سال دیگه میگن هدفت زیادی بزرگه داوطلباهم زیادن...هرچی میخوام روم تاثیر نذارن حرفای بقیه نمیتونم خودمو کنترل کنم...خودمو خیلی فوش میدم چون دیر شروع کردم خیلی دیر وقتی بعضیا رو میبینم که الان پیش رو هم تمومیدن واقعا ناامید میشم که من هنو پیش دانشگاهیمم خوب نخوندم(البته الان که امتحانا شروع شده تصمیم دارم که پیش1رو فقط بخونم بدون تست اخه وقت نمیشه)مطمئنم این دفه تصمیم مث دفه های قبلم نیس میدونم که ایندفه میخونم من جز بچه های سهمیه ایم چه بخوام چه نخوام از سهمیه ام استفاده میکنم بعضیا میگن براتو که سهمیه داری راحت به هدفت میتونی برسی(پزشکی بهشتی حداقلش نیم سال دوم)بعضیامیگن رقابت توبچه های سهمیه ایم زیادشده و نمیتونی برنامه2ساله بریز...نمیخوام امید کاذب بدید فقط میخوان بگید میتونم؟من شرایطم صفره صفر نیس ینی خیلی ضعیف نیستم...بااین شرایط میتونم؟؟؟بچه ها توروخدا نظرات الکی که بی ربط باشه و فقط منو یا بچه ها رو ضایع کنه نذارید فقط نظرتونو بگید میتونم؟؟؟برنامم میذارم براتون نظرتونو بگید...ممنون