خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

آیا میشه نتیجه ایو که میخوام ببینم دراینده...همه لطفا نظر بدید...

سلام بچه ها...6ماهو خورده ای تاکنکور مونده من دیر شروع کردم و خداروشکر بنظرخودم از قبلم خیلی بهتر شده درس خوندنم.ولی حرفای بقیه خیلی روم تاثیر میذاره که دیره و باید برنامه ریزی کنی برا سال دیگه میگن هدفت زیادی بزرگه داوطلباهم زیادن...هرچی میخوام روم تاثیر نذارن حرفای بقیه نمیتونم خودمو کنترل کنم...خودمو خیلی فوش میدم چون دیر شروع کردم خیلی دیر وقتی بعضیا رو میبینم که الان پیش رو هم تمومیدن واقعا ناامید میشم که من هنو پیش دانشگاهیمم خوب نخوندم(البته الان که امتحانا شروع شده تصمیم دارم که پیش1رو فقط بخونم بدون تست اخه وقت نمیشه)مطمئنم این دفه تصمیم مث دفه های قبلم نیس میدونم که ایندفه میخونم من جز بچه های سهمیه ایم چه بخوام چه نخوام از سهمیه ام استفاده میکنم بعضیا میگن براتو که سهمیه داری راحت به هدفت میتونی برسی(پزشکی بهشتی حداقلش نیم سال دوم)بعضیامیگن رقابت توبچه های سهمیه ایم زیادشده و نمیتونی برنامه2ساله بریز...نمیخوام امید کاذب بدید فقط میخوان بگید میتونم؟من شرایطم صفره صفر نیس ینی خیلی ضعیف نیستم...بااین شرایط میتونم؟؟؟بچه ها توروخدا نظرات الکی که بی ربط باشه و فقط منو یا بچه ها رو ضایع کنه نذارید فقط نظرتونو بگید میتونم؟؟؟برنامم میذارم براتون نظرتونو بگید...ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ازمون24قلم شرکت میکنم....و شروع پیاه ام از15بهمنه همراه باپیش2...تاقبل عید پیش2+پایه ی سومو که توبرنامه قلم پیش میبرم...همراه بااونم شیمی2+زیست دومودینی دومو عربی اولو دومو قرایتو ارایه+کلمات زبان(ازروتیک ایت)برا ریدینگم میخوام کتاب ازمتن نترسیمو بتمومم خوبه؟؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اولش خوندم خواستم بنویسم به احتمال زیاد اگه تلاش کنی میشه.
      بعد فهمیدم سهیه داری به قطعیت رسیدم میتونی.😊
      یه سر توی سایت قلم بزن میانگین تراز ایثار گران رو‌ببین کف میکنی!!!!بعد با اون تراز دارن پزشکی میخونن..
      بدون سهمیه هم از الان میشه پزشکی اورد ولی با سهمیه از الان میشه پزشکی تهران اورد..

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دیگه اصلا به گذشته و درسایی که باید میخوندیو حرفا فک نکن و تمام هدفت رو بزار برای اینده .
      میگن برنامه قلم چی جبرانی داره پس با تمام وجودت بخون .
      اگه بخوای حتما میشه . ولی دیگه دست دست نکن و شروع کن .

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      چرا که نه حتما میتونی، منم تازه دارم شروع میکنم، تازه پایمم ضعیفه.... هدفمم پزشکی دانشگاه تهرانه، به شهید بهشتی هم راضی نیستم حتی سهمیم ندارم( از الانم دارم خودمو برای مصاحبه سایت با رتبه برترا اماده میکنم) اسممو یادت نگه دار... ولی برنامتو تغییر بده ب نظرم جالب نبود
      فقط به خودت ایمان داشته باش همین... یه جوری میگین 6 ماه وقت داریم انگار 6ماه خیلی کمه، بابا تو 6 ماه میشه کوه جابجا کرد کنکور که سهله

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب چجوری بچینمش؟؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسی نیس کمک کنه؟؟

8. Top | #8
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      با سلام به قول یکی از کاربرا تو شش ماه میشه کوه رو جابجا کرد به نظرم فرصت خیلی خوبی داری بیش از شش ماه وقت کم نیست و نوشتی سهمیه هم داری که خیلی بهت کمک هم میکنه و کار اون شش ماه رو که کم کاری کردی و نخوندی منظورم تابستان و پاییزه رو برات انجام میده پس شما الان شش ماه خوندی و شش ماه دیگه هم وقت داری بخونی پس دنیا نگران نباش با تلاش و اعتمادت به خود و توکلت به خدا و برنامه ریزی خوب که سعی کنی فقط توش درس خوندن تستی خوندن تست زدن باشه و گوشی و تلویزیون و بیرون رفتن ها و .... جایی نداشته باشه به موفقیت می رسی انشاا...
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور
      http://nima-malekipoor.blogfa.com

نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
      09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      معلم ما تعریف میکرد یکی از شاگرداش با معدل 17 و پایه درسی خیلی ضعیف 6 ماه قبل کنکور شروع کرده به درس خوندن و رتبه اش شده 17 تو کشور
      البته روزی 15 ساعت درس میخونده

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahraa.a.p نمایش پست ها
      چرا که نه حتما میتونی، منم تازه دارم شروع میکنم، تازه پایمم ضعیفه.... هدفمم پزشکی دانشگاه تهرانه، به شهید بهشتی هم راضی نیستم حتی سهمیم ندارم( از الانم دارم خودمو برای مصاحبه سایت با رتبه برترا اماده میکنم) اسممو یادت نگه دار... ولی برنامتو تغییر بده ب نظرم جالب نبود
      فقط به خودت ایمان داشته باش همین... یه جوری میگین 6 ماه وقت داریم انگار 6ماه خیلی کمه، بابا تو 6 ماه میشه کوه جابجا کرد کنکور که سهله
      بمب انرژی

11. Top | #11
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه615432 نمایش پست ها
      معلم ما تعریف میکرد یکی از شاگرداش با معدل 17 و پایه درسی خیلی ضعیف 6 ماه قبل کنکور شروع کرده به درس خوندن و رتبه اش شده 17 تو کشور
      البته روزی 15 ساعت درس میخونده
      فقط میشه گفت آفرین به تلاشش و همتی که به خرج داده از شما ممنونم بخاطر این پست که باعث تقویت روحیه دوستان کنکوری میشه . موفق باشید
      n.malekipoor@gmail.com
      نیما ملکی پور
      http://nima-malekipoor.blogfa.com

نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
      09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا خداوکیلی تو ۱۰هزار کشوری بشو با سهمیه ت قبولی

13. Top | #13
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو سهمیه شاهدی
      رتبه منطقه یعنی هیچ
      رنبه کشوری یعنی هیچ
      رتبه تو سهمیه م بعد از ترازت قبولیتو تعیین میکنه
      من خودم رفتم بنیاد شهید ک میگم اینارو
      اونا گفتن ترازت بالای ۷۵۰۰باشه تو واسه مطمئنی ترازتو برسون به ۸۰۰۰نه قلم چی واینا تو کنکور
      زیست و شیمی ۴۰تا۵۰
      ادبیا و دینی هم ۶۰
      ریاضی ۳۰ فیزیک ۲۰
      عربی۴۰ زبان ۴۰ بهت قول میدم سال دیگه مهر تو تهران باشی
      ولی قبول نمیشی چون یه هفته س تو دوتاتایپک زدی
      من اگه هدف دارم تمام کاربران این انجمن بگن نمیشه هیچ ارزشی برام نداره و شروع میکنم جنگیدن برای هدفم
      دهن مردم رو نمیتونی ببندی عزیز
      تلاش کنی و ۶ ماه سختی بکشی قبولی
      تایپک هم بزنی شب قبل کنکور یاد حرفام میفتی ک چرا شروع نکردی و به خودت سخت نگرفتی
      ازت خواهش میکنم بذار تایپک بعدیت این باشه
      با ۶ ماه پزشکی شهید بهشتی قبول شدم (بدون نیاز به سهمیه)

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه این حرفت هدفه مطمئنم حتی اینجا نمیایی چون هیچ کمکی نکردن بهت و وضعتو بدتر کردن
      غیر این فقط یه رویاس

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان من زندگیم عوض شد واقعا.بابا مشکل اینجاست ک ما میخوایم همه مباحث رو بخونیم اگر 65 دذصد مباحث رو بخونیم ان شاء الله 45 درصد رو خواهیم زد توی ریاضی فیزیک .ایا این کمه؟همه درس های دیگ هم میشه تا کنکور حداقل 2 بار خوند و تست زد قشنگ میشه به درصد بالای 60رسید و پزشکی قبول شد.بابا کنکور یه ازمونه برای تمییز داوطلبا .البته اگر کسی تلاش کنه به هدفش میرسه چ تهران چ شهرستان .منتهی هرکسی ک متناسب با حجم هدفش باید تلاش کنه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن