من سومو گذروندم و تموم شد
این تجربیاتی که دارم(اووووف)واقعا بدردت میخوره چون من 4-5تا کتاب خریدم ودیدم که بهتر از اون هست و توی قفسه ام بلااستفاده مونده
1.اول کتاب بعد خیلی سبز+زیست الگو(البته سومش هنوز منتشر نشده ولی تا مهر میشه)
2.
شیمی جزوت هر چقدر هم کامل باشه تست نداره(اگر نمیخوای مبتکران بخری حداقل آبی قلم چی بخر)
3.واسه فیزیک شدیدا گاج پایه(همون میکرو2جلدی)+فیزیک3تجربی(احم مصلایی-به اسم نویسندش توجه کن خیلی سبز2تا کتاب فیزیک3داره)(یه نصیحت:من از آموزش مبتکران استفاده کردم ویکی از کتابایی که گوشه ی قفسه هست همونه مبتکران فیزیک حجم زیادی داره ولی بار علمیش اندازه ی حجمش نیست وخلاصه فیزیک3 رو فقط خیلی سبز-خودم فیزیک نهایی شدم19.25)
4.منم ریاضی3خیلی سبز(کتاب آموزشش که تازه چاپ شده رو نمیگم-چون ندیدمش)رو داشت به نظر من بدرد نمیخوره ریاضی3 فقط و فقط آموزش ریاضی3 تخته سیاه(مولفشم:بابک سادات)کتابیه که هم سوالای نهایی رو داره وهم آزمون تستی وهم المپیاد کل نیازاتو برطرف میکنه(بعد از سومت هم ریاضی جامع خیلی سبز بخر) اینم لینک آموزش ریاضی3 تحته سیاه
آموزش - Takhtesiah(رو قسمت کتاب که کلیک کنی یه تیکه از کتاب رو گذاشتن واسه دانلود)
5.آره ژنتیک هم یکی از هموناست که من2تا کتاب به خاطرش گذاشتم گوشه ی قفسه(یکی ژنتیک تخته سیاه یکی مهر و ماه)ولی ژنتیک مندلی خیلی سبز رو که خریدم دیدم ژنتیک چه درس باحالیه
6.آمار کتاب نمیخواد(اگه واسه تست میخوای میتونی وقتی جامع خیلی سبز رو خریدی تستاشو کار کنی)+زمین خیلی سبز هم خوبه ولی من بیشتر از رو کتاب خوندم خیلی سبز رو بیشتر واسه آزمونام میخوندم(ولی به نظر خودم اگه واسه آزمونام همایش نشر دریافت رو میخریدم بهتر بود)
7.آموزش عربی2و3الگو خوبه ولی خودم عربی3 رو خیلی سبز داشتم که عالی بود
8.زبان من خودم کتاب نخریدم نهایی هم شدم20(یعنی40-زبان از 40نمرست ولی تو کارنامه20نوشته بودن-البته من میرفتم کانون(ایران))ولی اگه قصد داری کتاب جامع بخری 3تا کتاب میشناسم که عالین1.مبتکران شهاب اناری(خودم میخوام اینو بخرم ولی هنوز نخریدم)2.همون خیلی سبز3.جامع شبقره(کیا سالار) هر سه تاشو برو ببین و یه مبحثی شو مقایسه کن ببین کدوم بهتره(من خودم میگم مبتکران)
واسه فیزیک نصیحتمو خیلی جدی بگیر!!!