خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات

Lightbulb مشورت درباره ی خرید کتاب برای سال سوم تجربی

درود بر کابران سایت
      من امسال مهر ماه میرم سوم تجربی.
      خودم زیاد تحقیق کردم فقط نظر و راهنمایی شما را نیازمندم
      1.زیست خیلی سبز؟

2.شیمی کتابی نمیخوام بگیرم چون جزوه کامل و عالی دارم؟

3.فیزیک در قسمت تست گاج پایه و در قسنت تشزیحی مبتکران؟

4.ریاضی در قسمت تشریحی گل واژه یا آموزش خیلی سبز و در قست تست مبتکران یا خیلی سبز؟

5.برای ژنتیک،ژنتیک مندلی؟کتاب بهتری هست؟

6.برای آمار رمزینه و برای زمین شناسی کم حجم خیلی سبز؟

7.برای عربی 2 آموزش نشر الگو ولی برای آموزش عربی3 نمیدونم چی بگیرم؟

8.زبان انگلیسی خیلی سبز جامع؟
      از راهنمایی و ارسال نظراتتان از الان تشکر میکنم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m milad نمایش پست ها
      درود بر کابران سایت
      من امسال مهر ماه میرم سوم تجربی.
      خودم زیاد تحقیق کردم فقط نظر و راهنمایی شما را نیازمندم
      1.زیست خیلی سبز؟

2.شیمی کتابی نمیخوام بگیرم چون جزوه کامل و عالی دارم؟

3.فیزیک در قسمت تست گاج پایه و در قسنت تشزیحی مبتکران؟

4.ریاضی در قسمت تشریحی گل واژه یا آموزش خیلی سبز و در قست تست مبتکران یا خیلی سبز؟

5.برای ژنتیک،ژنتیک مندلی؟کتاب بهتری هست؟

6.برای آمار رمزینه و برای زمین شناسی کم حجم خیلی سبز؟

7.برای عربی 2 آموزش نشر الگو ولی برای آموزش عربی3 نمیدونم چی بگیرم؟

8.زبان انگلیسی خیلی سبز جامع؟
      از راهنمایی و ارسال نظراتتان از الان تشکر میکنم
      من سومو گذروندم و تموم شد
      این تجربیاتی که دارم(اووووف)واقعا بدردت میخوره چون من 4-5تا کتاب خریدم ودیدم که بهتر از اون هست و توی قفسه ام بلااستفاده مونده
      1.اول کتاب بعد خیلی سبز+زیست الگو(البته سومش هنوز منتشر نشده ولی تا مهر میشه)

2.شیمی جزوت هر چقدر هم کامل باشه تست نداره(اگر نمیخوای مبتکران بخری حداقل آبی قلم چی بخر)

3.واسه فیزیک شدیدا گاج پایه(همون میکرو2جلدی)+فیزیک3تجربی(احم مصلایی-به اسم نویسندش توجه کن خیلی سبز2تا کتاب فیزیک3داره)(یه نصیحت:من از آموزش مبتکران استفاده کردم ویکی از کتابایی که گوشه ی قفسه هست همونه مبتکران فیزیک حجم زیادی داره ولی بار علمیش اندازه ی حجمش نیست وخلاصه فیزیک3 رو فقط خیلی سبز-خودم فیزیک نهایی شدم19.25)

4.منم ریاضی3خیلی سبز(کتاب آموزشش که تازه چاپ شده رو نمیگم-چون ندیدمش)رو داشت به نظر من بدرد نمیخوره ریاضی3 فقط و فقط آموزش ریاضی3 تخته سیاه(مولفشم:بابک سادات)کتابیه که هم سوالای نهایی رو داره وهم آزمون تستی وهم المپیاد کل نیازاتو برطرف میکنه(بعد از سومت هم ریاضی جامع خیلی سبز بخر) اینم لینک آموزش ریاضی3 تحته سیاهآموزش - Takhtesiah(رو قسمت کتاب که کلیک کنی یه تیکه از کتاب رو گذاشتن واسه دانلود)

5.آره ژنتیک هم یکی از هموناست که من2تا کتاب به خاطرش گذاشتم گوشه ی قفسه(یکی ژنتیک تخته سیاه یکی مهر و ماه)ولی ژنتیک مندلی خیلی سبز رو که خریدم دیدم ژنتیک چه درس باحالیه

6.آمار کتاب نمیخواد(اگه واسه تست میخوای میتونی وقتی جامع خیلی سبز رو خریدی تستاشو کار کنی)+زمین خیلی سبز هم خوبه ولی من بیشتر از رو کتاب خوندم خیلی سبز رو بیشتر واسه آزمونام میخوندم(ولی به نظر خودم اگه واسه آزمونام همایش نشر دریافت رو میخریدم بهتر بود)

7.آموزش عربی2و3الگو خوبه ولی خودم عربی3 رو خیلی سبز داشتم که عالی بود

8.زبان من خودم کتاب نخریدم نهایی هم شدم20(یعنی40-زبان از 40نمرست ولی تو کارنامه20نوشته بودن-البته من میرفتم کانون(ایران))ولی اگه قصد داری کتاب جامع بخری 3تا کتاب میشناسم که عالین1.مبتکران شهاب اناری(خودم میخوام اینو بخرم ولی هنوز نخریدم)2.همون خیلی سبز3.جامع شبقره(کیا سالار) هر سه تاشو برو ببین و یه مبحثی شو مقایسه کن ببین کدوم بهتره(من خودم میگم مبتکران)

واسه فیزیک نصیحتمو خیلی جدی بگیر!!!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی ژنتیک تخته سیاه و مهر وماه هر دو خوب بودن نه اینکه بد باشن ولی خیلی درس رو خشک کردن و آدم دلش نمیخواد بخونتش ولی خیلی سبز خیلی عالیه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad26 نمایش پست ها
      من سومو گذروندم و تموم شد
      این تجربیاتی که دارم(اووووف)واقعا بدردت میخوره چون من 4-5تا کتاب خریدم ودیدم که بهتر از اون هست و توی قفسه ام بلااستفاده مونده
      1.اول کتاب بعد خیلی سبز+زیست الگو(البته سومش هنوز منتشر نشده ولی تا مهر میشه)

2.شیمی جزوت هر چقدر هم کامل باشه تست نداره(اگر نمیخوای مبتکران بخری حداقل آبی قلم چی بخر)

3.واسه فیزیک شدیدا گاج پایه(همون میکرو2جلدی)+فیزیک3تجربی(احم مصلایی-به اسم نویسندش توجه کن خیلی سبز2تا کتاب فیزیک3داره)(یه نصیحت:من از آموزش مبتکران استفاده کردم ویکی از کتابایی که گوشه ی قفسه هست همونه مبتکران فیزیک حجم زیادی داره ولی بار علمیش اندازه ی حجمش نیست وخلاصه فیزیک3 رو فقط خیلی سبز-خودم فیزیک نهایی شدم19.25)

4.منم ریاضی3خیلی سبز(کتاب آموزشش که تازه چاپ شده رو نمیگم-چون ندیدمش)رو داشت به نظر من بدرد نمیخوره ریاضی3 فقط و فقط آموزش ریاضی3 تخته سیاه(مولفشم:بابک سادات)کتابیه که هم سوالای نهایی رو داره وهم آزمون تستی وهم المپیاد کل نیازاتو برطرف میکنه(بعد از سومت هم ریاضی جامع خیلی سبز بخر) اینم لینک آموزش ریاضی3 تحته سیاهآموزش - Takhtesiah(رو قسمت کتاب که کلیک کنی یه تیکه از کتاب رو گذاشتن واسه دانلود)

5.آره ژنتیک هم یکی از هموناست که من2تا کتاب به خاطرش گذاشتم گوشه ی قفسه(یکی ژنتیک تخته سیاه یکی مهر و ماه)ولی ژنتیک مندلی خیلی سبز رو که خریدم دیدم ژنتیک چه درس باحالیه

6.آمار کتاب نمیخواد(اگه واسه تست میخوای میتونی وقتی جامع خیلی سبز رو خریدی تستاشو کار کنی)+زمین خیلی سبز هم خوبه ولی من بیشتر از رو کتاب خوندم خیلی سبز رو بیشتر واسه آزمونام میخوندم(ولی به نظر خودم اگه واسه آزمونام همایش نشر دریافت رو میخریدم بهتر بود)

7.آموزش عربی2و3الگو خوبه ولی خودم عربی3 رو خیلی سبز داشتم که عالی بود

8.زبان من خودم کتاب نخریدم نهایی هم شدم20(یعنی40-زبان از 40نمرست ولی تو کارنامه20نوشته بودن-البته من میرفتم کانون(ایران))ولی اگه قصد داری کتاب جامع بخری 3تا کتاب میشناسم که عالین1.مبتکران شهاب اناری(خودم میخوام اینو بخرم ولی هنوز نخریدم)2.همون خیلی سبز3.جامع شبقره(کیا سالار) هر سه تاشو برو ببین و یه مبحثی شو مقایسه کن ببین کدوم بهتره(من خودم میگم مبتکران)

واسه فیزیک نصیحتمو خیلی جدی بگیر!!!
      خیلی ممنون بابت نظرت.
      در مورد شیمی اتفاقا جزوه من تست هم داره اصلا خیلی کامل بدون نقص

در مورد آموزش ریاضی گل واژه نظری تداری؟
      خوشحال میشم دیگر کاربران سایت در این موضوع پست ارسال کنند تا من از تجربیاتشون بهره مند بشم،باتشکر

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      بازم سلام دوستان

داشتم پست های انجمنو میخوندم فهمیدم بعضی از کاربرا میگن دیگه خیلی سبز سبکش به کنکور نمیخوره؟؟؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m milad نمایش پست ها
      خیلی ممنون بابت نظرت.
      در مورد شیمی اتفاقا جزوه من تست هم داره اصلا خیلی کامل بدون نقص

در مورد آموزش ریاضی گل واژه نظری تداری؟
      خوشحال میشم دیگر کاربران سایت در این موضوع پست ارسال کنند تا من از تجربیاتشون بهره مند بشم،باتشکر
      خب از کجا مطمئنی که تستاش استاندارد باشه منم میتونم تست طرح کنم ایناها:
      کدام دانشمند آب را عنصر اصلی کائنات معرفی کرد؟
      1)ابوعلی سینا
      2)ابوریحان بیرونی
      3)ادیسون
      4)تالس
      خیلی شبیه تست دانشگاه آزاده نه؟(شوخی میکنم/میخوام بگم از استاندارد بودن تستاش مطمئن شو)
      گل واژه کتاب بدی نیست ولی فقط به درد امتحان نهایی میخوره
      طرز بیانش هم به روونیه تخته سیاه نیست
      تخته سیاه خیلی بهتره
      جامع خیلی سبز هم آره یه کم از مد افتاده ولی دکتر نصری تو پاسخ به سوال در مورد اینکه ریاضی جامع رو بخریم یا نه گفتن ریاضیمون ویرایش اساسی داره
      پس ریاضی حله

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad26 نمایش پست ها
      خب از کجا مطمئنی که تستاش استاندارد باشه منم میتونم تست طرح کنم ایناها:
      کدام دانشمند آب را عنصر اصلی کائنات معرفی کرد؟
      1)ابوعلی سینا
      2)ابوریحان بیرونی
      3)ادیسون
      4)تالس
      خیلی شبیه تست دانشگاه آزاده نه؟(شوخی میکنم/میخوام بگم از استاندارد بودن تستاش مطمئن شو)
      گل واژه کتاب بدی نیست ولی فقط به درد امتحان نهایی میخوره
      طرز بیانش هم به روونیه تخته سیاه نیست
      تخته سیاه خیلی بهتره
      جامع خیلی سبز هم آره یه کم از مد افتاده ولی دکتر نصری تو پاسخ به سوال در مورد اینکه ریاضی جامع رو بخریم یا نه گفتن ریاضیمون ویرایش اساسی داره
      پس ریاضی حله
      جواب گزینه 4 در صفحه اول شیمی سال دوم
      بازم ممنونم بابت نظرتون

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام

منم شرایطم مشابه شماست
      برای مطالعه تشریحی زیست خیلی سبز و برای تست الگو رو انتخاب کردم
      برای شیمی به نظرم یه کتاب تست لازمه که مبتکران رو معلممون بهم پیشنهاد کرد
      من برای ریاضی قراره آموزش و تست خیلی سبزو بگیرم که خیلی از دوستان تعریف کردن البته به این دلیل اموزششو میخرم که میخوام تابستون بخونم در طول سال تحطیلی بهتره همون تستش رو بگیری

برای عربی هم دو و سه با هم میخوام عربی کامل گاج رو بگیرم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALONE MAN نمایش پست ها
      بازم سلام دوستان

داشتم پست های انجمنو میخوندم فهمیدم بعضی از کاربرا میگن دیگه خیلی سبز سبکش به کنکور نمیخوره؟؟؟
      برای سال دوم حق با شماست بیشتر تشریحیش به درد میخوره من امسال زیست یک رو از رو خیلی سبز خوندم از نظر مفهوم حرف نداره ولی تست های دومش اصلا خوب نیست و همش تک کلمیه ای هست و شمارشی نداره
      ولی برای سال سوم تست هاش بازنویسی شده ولی در کل پیشنهاد میشه برای زیست تست الگو بخرید + خیل سبز ( البته الگو درسنامه هاشو تکمیل کرده میگن اصلا خیلی سبزم نخرید الگو جامع و کامل هست )

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      فقط و فقط کتاب..............شما اول سال شروع کن بطوری که خط به خط کتاب رو از بر باشی............جدوال و شکل ها و خلاصه هرچی تو کتاب هست رو قورت بده..........تا وقت هست موفقیتت رو تضمین کن که مث من حسرتشو نخوری ..........برای زیستم حتما سعی کن فقط و فقط کتاب رو در حد عالی بلد و باشی و چیزی ازش جا نندازی...........حجم خیلی سبز خیلی زیاده......واقعا کلافت میکنه..........به نظرم فقط تمرکز کن رو کتاب.......... فکرشو بکن چند بارم خیلی سبز رو بخونی بعد 2 روز مونده به امتحان بخوای 400-500 صفحه رو مرور کنی!! فاجعست!! البته بازم هرجور که خودت صلاح میدونی...........

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط trash نمایش پست ها
      فقط و فقط کتاب..............شما اول سال شروع کن بطوری که خط به خط کتاب رو از بر باشی............جدوال و شکل ها و خلاصه هرچی تو کتاب هست رو قورت بده..........تا وقت هست موفقیتت رو تضمین کن که مث من حسرتشو نخوری ..........برای زیستم حتما سعی کن فقط و فقط کتاب رو در حد عالی بلد و باشی و چیزی ازش جا نندازی...........حجم خیلی سبز خیلی زیاده......واقعا کلافت میکنه..........به نظرم فقط تمرکز کن رو کتاب.......... فکرشو بکن چند بارم خیلی سبز رو بخونی بعد 2 روز مونده به امتحان بخوای 400-500 صفحه رو مرور کنی!! فاجعست!! البته بازم هرجور که خودت صلاح میدونی...........
      خوندن کتاب بدون کتاب کمک آموزشی اصلا ارزش نداره اینو تجربه اثبات کرده ( تجربه خودم نه ها تمام رتبه برترهایی که خودم باهاشون درباره منابع صحبت کردم)

برای حجم سنگین هم جزوه نویسی شدیدا پیشنهاد شده شما باید جزوه بنویسی که بعدا بخای مرور کنی با تورق سریع همه مطالب تداعی میشه و نیازی نیست دوباره اون همه رو از اول بخونی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن