بنظرتون بهترین کتاب برای ادبیات جامع (هم ادبیات داشته باشه و هم زبان فارسی ) چیه ؟
بنظرتون بهترین کتاب برای ادبیات جامع (هم ادبیات داشته باشه و هم زبان فارسی ) چیه ؟
اگه تک جلدی می خوای جامع مهروماه ( درسنامه هم داره ) و اگه دوجلدی می خوای موضوعی گاج ( موضوعی ، نه جامع )
جامع مهروماه موضوعی هست ولی تاریخ ادبیاتش و لغاتش درس به درس نیست.در کل توصیه نمیکنم.هفت خان خیلی سبز بهتره.شاید تنها برتری مهروماه به هفت خان خیلی سبز وجود مفاهیم قرابت معنایی و اوردن قرابت معنایی برای بیت ها باشه که برای بعضی ها کاربرذ داره و برای بعضی ها هم کاربرد نداره.
Sent from my D6502 using Tapatalk
من الگو دارم ولی تعریف گاج رو زیاد شنیدم میگن کتاب خوبیه ..
سراغ دارم کسی ک ادبیاتش در حد صفر بوده این کتاب رو کار کرده تو کنکور 70 زده ..
واسه موضوعی ها هم ب نظرم الگو عالیه![]()
گول ادبیات موضوعی گاج رو نخوری که اسم درآورده وبه مفت نمی ارزه...
ادبیات خیلی سبز یا مهروماه ترجیحا خیلی سبزو اگه زیاد مشکل داری توآموزش لقمه های مهروماه برای هرکدوم جدا...
هرسه کتابای ادبیات جامع .... خیلی سبز! ... موضوعی گاج ... مهروماه ....
کتابای خوبین
++ خیلی سبز! ..... زبان فارسیش بهتر تره !
++ موضوعی گاج ...... در کل، بهتر کار شده !
++ مهروماه ...... تستاش مالی نیست .... ولی درسنامه های املا لغت و تاریخ ادبیاتش خوبه ::
......................
++ در ضمن کتابای دریافت ...... قرابت و زبان فارسی و املالغتش ..... از کتابای خوب و حرفه ای تو ادبیاتن ::
..............................
++ الگو هم ..... شاید از نظر محتوایی کتاب خوب و حتی بهتر از بقیه باشه .... ولی از نظمش خوشم نیومد ...... یعنی نظم کافی رو نداره
جلد یک ادبیات خط ویژه هم خیلی عالی کار کردن
مباحث قرابت + لغت و املا رو کامل پوشش داده و این ینی حدود 50 درصد کنکور
تست هم داره که همش سراسری هست
دوستان من زیاد با موضوعی حال نکردم، الان بین جامع خیلی سبز و جامع الگو موندم، کدوم رو بخرم به نظرتون ؟! چرا؟! (درسنامه زبان فارسی خیلی سبز لازم ندارم، اونو تو معیار های انتخابتون در نظر نگیرید)
خیلی سبز. کلا با عبدالمحمدی حال نمیکنم اونم مثل اشکان هاشمی اسمش دراومده. جواب تشریحی کتابای موضوعیش آشغاله احتمالا جامعش هم مثل همون باشه
ولی از من میپرسی کتاب جامع نگیر. کتابای هفت خان خیلی سبز خیلی خوبن. من خودم تاریخ ادبیات و زبان فارسی لقمه +آرایه خیلی سبز+لغت خیلی سبز رو ترکیب خوبی میدونم. قرابتو نمیدونم. املا هم موضوعی.البته تست زبان فارسی هم موضوعی
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)