من واسه درسنامه از کتاب جمع بندی مهر و ماه بهره میبرم ...واسه تست هم ادبیات موضوعی
.
.
.کتاب همایس زبان فارسی و آرایه نشر دریافت و هم احتمالا بخونم...
.
.
من واسه درسنامه از کتاب جمع بندی مهر و ماه بهره میبرم ...واسه تست هم ادبیات موضوعی
.
.
.کتاب همایس زبان فارسی و آرایه نشر دریافت و هم احتمالا بخونم...
.
.
سلام دوستان
من چندین ساله از دروس به دور بودم. برای ادبیات و دینی و عربی بخوام شروع کنم چند روز/ماه وقت لازم دارم؟ و چون فرصت ندارم کتاب رو بخونم میخوام درسنامه خلاصه بخونم، از توی سایت مهر و ماه کتاب جامع ش رو دیدم، به نظر خوب بود. همین رو توصیه می کنید؟
برای دروس دینی و عربی هم بگین چی بگیرم که جامع باشه، یه کتاب با درسنامه با تست و پاسخ تشریحی خوب.
برای عربی خیلی سبز جامع غزال موسوی رو بگیر.هم از صفر شروع کرده به درس دادن هم تست هم پاسخ " تشریحی عالی داده.حجمشم مناسبه.با این راحت حداقل 60 تا میتونی برنی.......واسه دینی کتاب جمع بندی مهر و ماه رو بگیر"رنگش زرده".....باور کن با وجود این حجم کمش حداقل دینی رو 70 میزنی.....واسه ادلیات هم بنظرم کتاب جمع بندی مهر و ماه رو بگیر و واسه تست هم فقط تست های کنکور چند سال اخیر رو.کار کن....که از نت میتونی دانلود کنی.با اینا هم ادبیات رو حداقل 50 میزنی
.این منابعی که گفتم حجم کم و مناسبی دادن و بازدهی بالا.......
.
.
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
مهر و ماه
الگو
خداوندا به تواناییات، این هیبت غم را در من بشکن...
و کاری کن به همین سختی، به همین رنجی که دارم از آن به تو شکایت میکنم، زیبا نگاه کنم.
که بدون شک هر چه که از سوی تو باشد زیباست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)