سلام من دانش آموز پیش هستم
حتما حتما با مدیر مدرسه حرف بزن!نه کس دیگه،معمولا هم میبینی مدیر و اینا به حرف بچه ها توجه نمیکنن با پدرت برو پیشش
منم از اول مهر تا الان فقط دو جلسه سر کلاس ریاضی بودمبچه ها میگفتن هرجلسه تهدید میکرد
بیخیال بابا هیچکاری نمیتونه کنه مگه خرداد نهایی نیست؟؟
نه ربطی نداره . فک کنم یه ماده ای هست که اگه دانش آموزی غیبت غیر موجه زیادی داشته باشه از امتحان پایانی محروم میشه و تا اونجایی که می دونم نباید غیبت غیر موجه یه نفر تو یه درس بیش از 2 پانزدهم مجموع ساعات تشکیل اون درس تو یه نیمسال باشه . ولی من غیبت هام موجه بودن . خودشم فقط 3 جلسه تو یه درس و معلم فک کرده بود که غیر موجهن و ناراحت شده بود ولی رفته بود خودش با ناظم حرف زده بود فهمیده بود موجهن ولی در کل من برا خودم یه اعتقادی دارم که نباید قاون مدرسرو به هم زد و باید بهش احترام گذاشت.
با سلام پیشنهادی که دارم اگه می تونی بری سر کلاس و دل دبیرت رو یه جور بدست بیاری مثلا با درس خوندنت با منظم بودنت که خیلی خوب میشه و اگه نمی تونی که نگران نباش خرداد و شهریور می تونی امتحان بدی و اگه بازم بندازدت با تبصره به راحتی پیشت رو قبول میشی و معدل پیشت در کنکورت تأثیر آنچنانی نداره خصوصا در رشته های درجه یک و دانشگاه خوب
n.malekipoor@gmail.com
نیما ملکی پور
http://nima-malekipoor.blogfa.com
نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@
جناب مدرسه این اجازه رو داره شما رو به خاطر 1 جلسه غیبت غیر موجه هم اخراج کنه ولی کی میاد این کارو کنه؟خود معلم از این قوانین اطلاع نداره.ربطی نداره خیلی اوقات موجه هست ولی دبیر تعداد غیبتای زیاد رو نمیپذیره.
دست دبیر توی ایران بازه قانون و بقیه چیزام تقریبا کشکه.تنها راه حل همینه بری راضیش کنی.یا همون مورد که گفتم زیر 7 شدی یه تبصره میزنی و یه تک ماده قبول میشی.
اگه متن رو خونده باشی
معلم فکر می کرد که من غیبت هام غیر موجه هستن درحالی که من فقط 3 جلسه غایب شدم اونم چون مشکلی داشتم نتونستم سر کلاس حاضر بشم و سند و مدرک برای موجه بودن غایب هام به مدرسه داده بودم .وگرنه من به هیچ وجه نظم کلاس رو به هم نمی زنم به هیچ وجه
معلم هم فکر کرده بود که غیر موجه هستن به خاطر همین ناراحت شده بود ولی رفته بود با ناظم حرف زده بود و فهمیده بود که موجه هستن و در کل مشکل حل شد . اصلا باید به قانون مدرسه احترام گذاشت این نظر بندست. ولی به لحاظ قانونی که الحمد الله شامل حال ما هم نشد تا اونجایی که من می دونم دانش آموز نباید بیش از 2 پانزدهم مجموع ساعات تشکیل هر ماده درسی تو یه نیمسال غیبت غیر موجه داشته باشه در غیر اینصورت از امتحان پایانی محروم میشه . در این مورد باید زیاد دقت کنیم . چون قانونه و باید به قانون احترام گذاشت اونایی هم که غیبت های غیر موجه دارن باید پیگیر باشن و دقت کنند . ببینن تاثیر این غیبت های غیر موجه دقیقا چیه.
یا علی
نخیر داداش من به قانون حساسم و قانون شکنی نکردم
اگه متن رو خونده باشی
معلم فکر می کرد که من غیبت هام غیر موجه هستن درحالی که من فقط 3 جلسه غایب شدم اونم چون مشکلی داشتم نتونستم سر کلاس حاضر بشم و سند و مدرک برای موجه بودن غایب هام به مدرسه داده بودم .وگرنه من به هیچ وجه نظم کلاس رو به هم نمی زنم به هیچ وجه
معلم هم فکر کرده بود که غیر موجه هستن به خاطر همین ناراحت شده بود ولی رفته بود با ناظم حرف زده بود و فهمیده بود که موجه هستن و در کل مشکل حل شد . اصلا باید به قانون مدرسه احترام گذاشت این نظر بندست. ولی به لحاظ قانونی که الحمد الله شامل حال ما هم نشد تا اونجایی که من می دونم دانش آموز نباید بیش از 2 پانزدهم مجموع ساعات تشکیل هر ماده درسی تو یه نیمسال غیبت غیر موجه داشته باشه در غیر اینصورت از امتحان پایانی محروم میشه . در این مورد باید زیاد دقت کنیم . چون قانونه و باید به قانون احترام گذاشت اونایی هم که غیبت های غیر موجه دارن باید پیگیر باشن و دقت کنند . ببینن تاثیر این غیبت های غیر موجه دقیقا چیه.
یا علی
خب خدا رو شکر . موفق باشید
n.malekipoor@gmail.com
نیما ملکی پور
http://nima-malekipoor.blogfa.com
نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)