سلام من ی کتاب تست زبان میخواستم ولی با این تفاوت که من مشکلی در درس زبان ندارم برای همین هیچ نیازی به گرامر و توضیح و این داستان ها ندارم فقط ی کتاب مبخوام که تست های فراوون داشته باشه که من فقط تست بزنم...چیزی تو بساط دارین؟؟
سلام من ی کتاب تست زبان میخواستم ولی با این تفاوت که من مشکلی در درس زبان ندارم برای همین هیچ نیازی به گرامر و توضیح و این داستان ها ندارم فقط ی کتاب مبخوام که تست های فراوون داشته باشه که من فقط تست بزنم...چیزی تو بساط دارین؟؟
چقد قوی؟ کنکور 95 رو با زمان بزن ببین چن میزنی.
کتاب شبقره خوبه توضیح داره ولی میتونی نخونیش.تستاش هم زیاده و بنظرم خوبه
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
به نظرم برا تست ،زیاد ریدینگ حل کن یا اینکه من شنیدم میکروی زبان گاج تستاش زیاده
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که پس از از عمر چه ماند باقی
مهر است و محبت است و باقی همه هیچ
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که پس از از عمر چه ماند باقی
مهر است و محبت است و باقی همه هیچ
من پارسال تستای جامع شهاب اناری و جامع خیلی سبز رو چندین بار میزدم به نظرم شما که قوی هستین بیشتر روی درک مطلبتون کار کنید که سرعت عملتون بره بالا و اول هم زبان رو بزنید من با همین روش پارسال 100 زدم امیدوارم شما هم درصد مورد نظرتون رو کسب کنید
,Dear hyenas
.I have so much more that you can hate me for
.Just be patient
سلام عربستانی هستم با درصد 90 انگلیسی و عربی کنکور کارنامم تو مصاحبه م هست اگه دوس داشتید میتونید برید ببینید من برا زبان کتاب شهاب اناریو توصیه میکنم حتی اگه تافل و آیلتس و تولیمو داشته باشید این کتاب از هر لحاظ جامع هست تست و گرامر و واژگان به طور عای وجوود دارن در درجه دوم کتاب آبی کانونو توصیه میکنم چون تستای سالای گذسته کانونو داره و معمولا تسای قوی و جونداری هستن منبع مناسبی محسوب میشه در درجه سوم کتابای شبقره و ... قرار داره این ترکیب بندی و اولویت رو کسی انجام داده که سال ها کنکوری درس داده در پایان امیدوارم موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)