فیزیکـ رو اگـه ضعیفی دو حالت داره:
1- یا کم کاری میکـنی
2-با منبعت راحت نیـستی
مـن خودم فیزیکمو با دی وی دی رهپویان دانش (نیما نوروزی)+کتاب مبتکران فرید شهریاری قوی کردم
واقعا دی وی دی توی فیزیک برام مفید بود! یک مدرس بی حاشیه ای هم داره که اصلا دنبال تبلیغ و راه های عجیب غریب نیس! هزینه چندانی هم نداره (45 تومن)! منکه باهاش خیلی نتیجه گرفتم حالا نمیدونم واسه تو هم مفید هس یا نه
+برای فیزیک دنبال فرمول نباش! اول مفهـوم دوم فرمول! اگه فرمول ها رو برای خودت اثبات کنی فوق العاده روش موثریه و خیلی دیر فراموشش میکنی و به دوره مرور کمتری نیاز داره
زبان فارسی مـن یه جزوه ای دارم از روی اون میخونم خیلی راضیم
ولی خب لقمه مهر و ماه +هامون سبطی تعریفشو شنیدم
هر چند میگن کتاب هامون سبطی حجمش خیلی زیاده ولی خب زبان فارسی 5 سوال داره
اونم مباحثی که توی کنکور میاد کاملا مشخصه
حتی اگه کتابی رو بگیری که حجیم باشه چون مباحثی که قراره بخونی مشخصه و 90 درصد وقتتو روی اون میذاری! پس مشکلی برات پیش نمیاد!
برای شیمی من موج دارم خیلی راضیم! خیلی!
فار یکم زیادی شورشو در اورده به نظرم!
البته این نظر من و یه سری از دوستامه ک اوناهم فار کار میکردن
چقدر برای عربی منابعت زیادن!
فکر نمیکنم این حجم رو لازم باشه بخونی! یه کتاب مطمئن داشته باش از روش بخون+بیشتر تست بزن!
به نظرم همون گاج کامل+خیلی سبز غزال موسوی کفایت میکنه
برای لغات هم 8 تیک گاج خیلی مفیده ! خیــــــلی!
برای زیست سه سطحی قلم چی یا همون آبی سی سال به نظرم
کتابای سه سطحی قلم چی واقعا مفیده نسبت به بقیه کتاباش :/
به نظرم ریاضیو با جامع خیلی سبز بخونی راه میوفتی(با توضیحاتی که از سطح ریاضیت دادی)
چون درسنامه هاش واقعا کامله
تستاشم راضی کنندس!
برای زبان جامع شهاب اناری یا کیاسالار+از متن نترسیم کیاسلار+یک کتاب مطمئن برای لغت مث هشت تیک
اما اگه کتابای لغتی که داری خوبن نیازی نیس که الکی یه کتاب دگ اضافه کنی بهش!
پ.ن:تنها چیزی که خیلی منو گیج کرد تعدد منابعت بود! شاید بعضی جاها به تشخیص خودت لازمه زیاد کتاب داشته باشی! ولی فکر میکنم اگه یکم منابعت کمتر شن تمرکزت روی اون درجه یکاش بیشتر شه با توجه به سطحی که داری و تلاشی که داری نتیجه ی فوق العاده ای میگیری
*موفـق باشی*