موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
میشه خود متن کتاب لغات سخت و مشکل از لحاظ املایی رو هایلایت کرد و تو جمله املا و ظاهرشونو به خاطر سپرد و هر چند وقت یه بار مرور کرد
من خودم با سه علامت متفاوت نشانه گذاری میکنم. دفعات اول که میخونم لغاتی که کمی اهمیت بیشتری دارن رو با ماژیک رنگی میکنم تا از لغاتی که احتمال طرحشون خیلی کمه متمایز بشن(این دسته لغات به ندرت از بین لغات غیر ستاره دار انتخاب میشن). توی مرور اول(معمولا یه نفر ازم شفاهی میپرسه)کنار اون لغاتی که غلط جواب دادم یا بلد نبودم با خودکار قرمز نشان(علامت بی نهایت)میذاشتم(همینطور لغاتی که بلد بودم اما از سایر لغاتی که با ماژیک علامت زده بودم مهمتر بودن و احتمال طرحشون بالا بود) . اگه توی مرور های بعدی بازم با اون لغات مشکل داشتم همون علامت رو آبی میکردم. البته این روشو خودم از یکی از رتبه های مدرسمون یاد گرفتم و روش معمول و رایجی هست. البته مشخصه که شکل و رنگ علائمی متفاوته و اهمیت زیادی نداره ولی بهتره نوع علامت اول با دوتای بعدی متفاوت باشه چون معناش فرق داره و خیلی وقتا با اون دوتای دیگه با هم برای یک لغت استفاده میشن. وجود این نشانه ها توی آزمون های جامع و دوران جمع بندی که وقت نمیشه لغات زیادی بخونید، خیلی حس میشه.
ویرایش توسط -SmS- : 23 خرداد 1399 در ساعت 01:28
بچه ها یه چیز فوق العاده برا لغت که اگه استفاده کنید مطمین باشید هیچ تستی از زیر دستتون رد نمیشه:
.
.
.
G5
معنی هر کدوم از نشانه ها به ترتیب:
ماژیک:لغاتی که اهمیت نسبتا بالایی در طرح تست دارن.
بی نهایت قرمز:۱-لغات سخت که فراموش میشن یا چندین معنی دشوار دارن. ۲-لغاتی که اهمیت خیلی بالایی در طرح تست دارن.
بی نهایت آبی:لغاتی که با وجود چند بار مرور باز فراموش میشن(خیلی سخت)
منظورم از علامت دار نکردن اغلب لغات غیر ستاره دار، علامت اول(ماژیک) بود که مخصوص لغات با احتمال طرح تست زیاده و درصد خیلی خیلی کمی از لغاتی که تو کنکور طرح میشن غیر ستاره دار هستن. اما میشه با توجه به میزان سختی اون لغت علامت دوم یا سوم رو براش گذاشت.
علامت اول از اون دوتا جداست. یعنی لازم نیست حتما لغتی علامت اول داشته باشه و بعد از اون علامت دوم و سوم بذارین. یه لغتی میتونه علامت اول نداشته باشه(یعنی احتمال طرحش کمه) ولی علامت های دوم یا سوم داشته باشه. البته علامت دوم و سوم پشت سرهم میان یعنی اگه لغتی سخته و یادتون میره(یا خیلی مهمه) علامت دوم و اگه باز هم تو مرور های بعدی یادتون رفت علامت سوم.
ویرایش توسط -SmS- : 23 خرداد 1399 در ساعت 13:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)