سلام من دنبال یه کتاب خوب تست شیمی میگردم که تست هاش مال کنکور باشه (دوم دبیرستان )اگر دوستان سراغ دارن معرفی کنن
سلام من دنبال یه کتاب خوب تست شیمی میگردم که تست هاش مال کنکور باشه (دوم دبیرستان )اگر دوستان سراغ دارن معرفی کنن
من شیمی گاج میکرو رو دیدم واقعا چیزی از مبتکران کمتر نداره ، اونم میتونید به گزینه هاتون اضافه کنید .
-« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-
اگه فقط تست میخوای،برو سراغ آبی قلمچی یا میکرو طبقه بندی گاج.
میتونی کتاب ها رو مقایسه کنید.
خطی کشید روی تمام سوال ها
تعریف ها،معادله ها ، احتمال ها
خطی کشید روی تساوی عقل و عشق
خطی دگر به قاعده ها و مثال ها
خطی دگر کشید به قانون خویشتن
قانون لحظه ها و زمان ها و سال ها
از خود کشید دست و به خود نیز خط کشید
خطی به روی دفتر خطها و خال ها
خطها به هم رسید و به یک جمله ختم شد
با عشق ممکن است تمام محال ها
"فاضل نظری"
گاج میکرو تالیفی های ضعیفی داره
دوست عزیزی که آبی قلمچی رو پیشنهاد کرد,برای موفقیت تست های کنکورلازمه ولی کافی نیست
یه سری نکات هست که تاحالاتو کنکور نیومده یاغیرمستقیم سوال بوده ودلیل نمیشه که توی کنکورشمانیاد!
10سال یا30سال کانون پرازتست های دانشگاه آزاده که دیگه آزمونش برگزارنمیشه وازتالیفی هاهک ضعیف ترهست
خودم شخصا برای آموزش از انشارات فاراستفاده میکنم وتست رواز روی مبتکران میزنم.
مبتکران 2جلدی گرون هست ولی اگرهمه تست هاشو بزنی دیگه سوالی نیست که نتونی جواب بدی
واسه شیمی2 مبتکران (بازرگان) فوق الــــــــــــعادس...تستای کنکورم داره
شهر از بالا زیباست و ادم ها از دور جذاب...لطفا فاصله مناسب رو حفظ کنید تا قشنگ بمونید....
توصیه میکنم دور کتاب میکروطبقه بندی گاجو خط بکشی.اصلا به درد نمی خوره!فعلا با همون مبتکران شروع کن که شیمیت تقویت بشه بعدا برو سراغ کانون(آبی یا 10 یا 30سال کنکور).کانون بنفشم هست که یه خورده سطحش بالاتره.
دوست گرامی شیمی 2 شوخی بردار نیست تا میتونی باید بخونی چون هر سوالی میشه ازش داد خیلی سبز (سری z) خوبه اما کتاب کاره چون تست میخواین مبتکران وگاج خوبن ولی به نظر من هر کتابی خردید مهم نی چ.ن تیپ اکثرشون با هم یکی هست مهم نحوه ی درست استفاده هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)