سلام خدمت استادای گلم
من میخواستم برای شیمی کتاب های زیپ شیمی مبتکران تالیف بهمن بازرگان رو بخرم می خواستم یکم راهنماییم کنید
سلام خدمت استادای گلم
من میخواستم برای شیمی کتاب های زیپ شیمی مبتکران تالیف بهمن بازرگان رو بخرم می خواستم یکم راهنماییم کنید
این کتاب درسنامه داره و خیلی عالی توضیح داده شده
تست فقط سراسری سالهای اخیر اومده و ازاد نداره(چون ادغام شدن نیازی به تستای ازادندارید
قیمت سال سومش 6900 تومان.دومشو داشتم نمیدونم کجاست قیمتشو نگاه نکنم
برای درصد 60 اینات جواب میده اگه هر سه سالشو بخری فقط اینم بگم تستاش به قدریه که بفهمی و از هر مبحث حدود 14-15 تا تست اورده نه مثل مبتکرانش که 60 تا تست باشه کلا از هر مدلی که قراره توی کنکور سوال بیاد و یا قبلا اومده یک تست اورده
خودم استفاده کردم خیلی راضی ام
البته به درد کسانی میخوره که حوصله زیادی برای شیمی خوندن ندارن یا وقتشو ندارن اما درصد بالا میخوان
اگر کسی میتونه این کتاب رو برام پیدا کنه شیرینی هم بهش میدم شیمی زیپ سال دوم رو میخوام اگه کسی هست زود پیغام بده ضروریه
اره همونه
اندیشه فائق و میبتکران با هم این کتابو دادن بیرون که در اصل به اسم اندیشه فائق فروخته میشه اما روی جلد کتاب هم ارم هر دو انتشارات هست
من مبتکرانشو دارم
لازمه اینم بخرم یا نه ؟
به نظر من این کتاب با کتابای دیگه(آموزش و تستش)هیچ فرقی نمیکنه یه کپی از هموناست اخه تست و آموزشش عین همه فقط تنها فرقش اینه که تستای کتاب تستش بیشتره
و کلا به نظرم کتاب تستشو بخر وخودت خلاصه نویسی کن(خلاصه نویسی واسه شیمی خیلی آسونه چون خود بازرگانی معمولا هر مبحثی که تموم میکنه1جمع بندی ازش آورده که میشه خلاصه)
کتاباشم که حرف نداره
مشاورم پیشنهاد کرده بود واسه جمع بندی بخونمش ولی خو منو که میدونی منتظرم یه لقمه اماده بذارم دهنم واسه همین اینو خریدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)