یه لحظه تصور کن ؛
سلام دوستان عزیز ، بدون هیچ گونه صغری کبری چیدن های اضافی! با بیانی دوستانه و خودمانی ، یه لحظه تصور کن الان تیر ماه سال 96ـه ، روی صندلیه حوزه امتحانت ، داری با جواب دادن به هر تست تک تک روزای قشنگتو میسازی ، فکر کن ، به همه سختیات ، به همه این روزایی که زود با سرعت برق و باد دارن میگذرن ، چشماتو ببند! ، حال خوبت تو اون روز با تلاش امروزت رقم میخوره ، بی حوصلگی ، کسلی و خستگی بی معناست وقتی خدایی داری که با بودنش بهت آرامش میده که هر لحظه با دیدن تلاشت دستاتو محکمتر از قبل میگیره و با لبخند زیباش بهت آیندتو نشون میده آروم تو گوشت میگه ؛
عزیزکم تموم میشه غصه نخوریا ، فقط بجنگ ، با تمام توانت تلاش کن که من پشتتم ، که دستاتو دارم ، مبادا بترسی ، من هواتو دارم ، فقط پیش برو ، نکنه لحظه ای نگاهتو از هدفت برداری ، نکنه بمونی و جا بزنی نکنه آینده ی نازتو فراموش کنی ، نکنه شک کنی ، اخه اگه من نمیخواستم ، اگه میدونستم نمیتونی اصلا تو این راه نمیذاشتمت ، تو برترین مخلوق منی ، تو اشرف مخلوقات منی ، آیندت باید بزرگتر از این حرف ها باشه ، چون به تو اراده ای دادم که با اون به همه مشکلات و سختیای راهت غلبه میکنی ...
بهت خواستنی دادم که دنیا رو تغییر میده ، این روزای قشنگو باهات هم قدم میشم ، با هم میگذرونیم مث تمام روزای زندگیت ، نکنه از دست اندازای راهت بترسی ، واسه رد شدن از اونا من تو رو تو آغوشم میگیرم
خورشید زیبای آیندت طلوع میکنه ، کمی صبور باش و تو هم واسه طلوعش بجنگ اون وقته که روشنایی و گرمای دلنشینش سردیه این روزاتو جبران میکنه ،،،
اون وقته که رویای نابت حقیقی میشه ، اونوقته که ثانیه ای از زندگیه شیرینتو با هیچی عوض نمیکنی
اون موقعه که دنیات رنگ عوض میکنه به همون رنگی که تو دوست داری ،،،
واسه خوش رنگیه آیندت بجنگ ،،،
واسه جاری کردن اشک شوق پدر و مادرت بجنگ ،،،
واسه شادیشون با توان توان بجنگ ،،،
بجنگ و صبور باش که این روزاتم تموم میشن ،،، مثل برق و باد ،،، همون طوری که این چند ماه گذشتن و تموم شدن ،،،
تلاش کن برای هدف نابت که واسه خاطرش جلوی خیلی ها موندی و قید خیلی چیزا رو زدی ،،،
تلاش کن واسه اثباتت به تموم کسایی که به تو و تواناییات شک کردن ،،،
ثابت کن اراده ی پولادینتو قهرمان ،،،
از این پل کوچیک زندگیتم به راحتی میگذری ،،، در این موضوع شک نکن ،،، هر قدمی که بر میداری خدا از تو یه قدم جلوتر ایستاده و فقط منتظره تا تو دستاتو به دستای رحیمش بدی ، خودش ردت میکنه از این مسیر قشنگ ،،،
چشاتو ببند و با تمام وجودت توکل کن ،،، روح و جسم و دلتو بسپار به ذات احدیتش ،،، به خود بی همتایش ،،،
تو فقط تلاش کن ،،، نتیجشو ، هدفتو ،خدا بهت هدیه میده همون هدیه ی قشنگی که روش نوشته ؛
« عزیزکم آیندت مبارک »
واسه بدست آوردن این هدیه ی خوشگل و ناب بجنگ دوست من ، بجنگ و کم نزار ،،،
پیوسته شاد و موفق و پیروز باشید
ارادتمند شما ـ سجاد
یاعلی(ع)![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)
بعضیا مثل من شورشو در میارن
# دوستان زیادی تصور نکنین که امروز ( حال ) رو از دست بدین