سلام دوستان.توی زیست شناسی در مورد فاگوزیست همیشه نظراتی از افراد مختلف شنیدم که کاملا باهم در تناقض بودن .لطفا نظرتونو و تجربتونو در اختیار من و بقیه قرار بدین .با تشکر
سلام دوستان.توی زیست شناسی در مورد فاگوزیست همیشه نظراتی از افراد مختلف شنیدم که کاملا باهم در تناقض بودن .لطفا نظرتونو و تجربتونو در اختیار من و بقیه قرار بدین .با تشکر
برخلاف نظر خیلیا که اول فاگوزیستو می خونن و بعد میرن سراغ کتاب و درسی و تست...
کار اشتباهیه....
چون فاگو مطلب خیلی زیاد داره و باید بعد یه بار خوندن مطالب مفیدشو کامل بکشی بیرون
واسه اینکار باید روی فصلای کتاب با تست به تسلط برسی ....بعد بری فاگو رو خلاصش کنی برا خودت
وگرنه اون حجم زیاد کتاب خیلی اذیت می کنه
اگه حوصله درس خوندن (به معنای واقعی کلمه) رو داری
بعد از مطالعه چندین باره کتاب و ترجیحا مشاهده فیلم آموزشی بری سراغش ضرر نمیکنی
به عقیده من 90 درصد فصل هاش رو خوب جمع کرده الا بعضی مطالب
اگر بتونی بهش مسلط بشی بهت تضمین میدم زیست خوبی خواهی داشت تو آزمون سراسری
نه خوشبختانه زیستم قویه و سال سومم.میخواستم یخ جورایی با فاگو پیش1 درسای پیشمو تو تابستونی وقتی پیش خونی کنم با نظر دوستان فهمیدم که اینکار اشتباهه و بعد از تسلط باید رفت روی فاگو.یعنی تابستون امسال میتونم از سال سومش استفاده کنم؟تابستون سال چهارم میخوام زیست و شیمی و فیزیکو پی خونی کنم نظرتون در مورد منابع مناسب برای ینکار چیه؟
در پاسخ به نظرات دوستان***
سلام میخواستم بدونم کسی از کتات آزمون زیست شناسی به روش تک رقمی ها انتشارات کلک معلم
استفاده کرده یا نه؟
چطور کتابیه؟
سلام داداش خوبی؟
عاغا من قبلنا اینقده از فاگو بد شنیده بودم که نگو...میگفتن حجمش زیاده و نکات خارج از کتاب داره و ..کلی چیزه دیگه...
ولی حقیقتش رفتم گرفتم!خعلی فرق داشت با اون چیزی که میگفتن....کتابه ترکیبی خوبی هسته البته روش خوندن داره...من که کیف میکنم وقتی می خونمش خو برای هر کسی فرق داره خو اول یه نمونه دان بکن ببین برات خوبه یا نه برای من که مثه یه سری داستان میمونه برای درک بهتره زیستم!
اگه یک هو بدونه هیچ چیزی بخواهی همین اوله کاری فاگو بخونی سنگینه مشکل پیش میاد...
فاگو غلط داره نمونش یادمه یکی از دوستان پرسیده بود حلزون خشکی زی مگ اوره دفع میکنه? گویا فاگو گفته اوره دفع میکنه درحالی ک کتاب درسی میگه اوریک اسید
Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)