up
من فقط اینو میدونم که کادر اداری بسیار بی تربیت و بیشعوری دارن در حدی که اگه به من میگفتن رایگان ثبت نام میشی هم پامو تو هدف نمیذاشتم مخصوصا خانم منصوری که حرف زدنش عین فحش میمونه باید با قلاده ببندنش که گاز نگیره من نمیدونم شخصیت بعغیا چطوریه که با میل قلبی یه پولیم میدن که توهین بشنون
سلام دوستان من خودم هدف میرم خواستم بگم خود معلما میگن کلاسای نکته و تست صرفا برا کسایی که خوب خوندن مفیده
یه مروری بشه و اینا...
فقط اگه درسایی مث فیزیک میاین حواستون باشه چیزایی ک خوندین قاطی نکنین من خودم که سال اول کنکورمه ولی یکی از رفیقام پارسال فیزیکو خوب بسته بود خودش گفت خواستم یه جمع بندی بشه
کلاس فیزیک نکته و تست یکی از معلمارو اومدم میگفت از بس نکته و فرمول گفت آخرش همرو قاطی کردم فیزکم 16 درصد زدم کنکور
کریمی رو حتما بیاید خیلی خوبه x:
عمارلو هم 850 هس
حكمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست.بلكه امتحان ریشه هاست...
اگه اشتباه نکنم میر حسینی بود...
دینی وافعا خوبه حتی برا کساییکه هیچی نخوندن...
حكمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست.بلكه امتحان ریشه هاست...
من اموزشگاه هدف رفتم و دوتا درس زیست عمارلو و ریاضی مقدم نیا رفتم.اصلا راضی نبودم عمارلو که مثل معلم یه مدرسه دولتی درس میداد و مقدم نیا مطالب رو سریع و سطح بالا می گفت به درد من که ریاضیم ضعیفه نمی خورد.در کل از ثبت نام تو هدف پشیمونم.کلی پولم سوخت شد چون تو قرداد کلاهبردارانه ای دارن ذکر شده بعد از گذشت ۳ جلسه برای کلاس های سالیانه که البته دفتر ثبت نام به من گفت چون کلاسامون۹۰دقیقه ای هست بنابراین بعد از یک جلسه حق انصراف یا تغییر کلاس دارین.شرایط انصراف:۱۰درصد+هزینه جلسه اول رو از پولتون کم می کنند.
نکته دیگه هم اینکه کلاس های خیلی خیلی شلوغ بودن .😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)